keskiviikko 31. maaliskuuta 2021

Riskiryhmät suuressa vaarassa Puotilassa

Johtajaylilääkäri, hus, Markku Mäkijärvi: "Kyllä se palokunta pitää lähettää siihen kylään, joka palaa."
Mieleeni tulee ainakin Helsingin Myllykylä ja Vartiokylä. Muita sammutettavia kyliä olisivat ehdottomasti Puotila, Vuosaari, Vesala ja Kontula. Ajatelkaas sitä, jos paljastuisi, että juuri noista kylistä olisi suureksi osaksi kotoisin myös ne vanhukset ja heikkokuntoiset ja ylipainoiset, jotka ovat tehohoidossa tai jo menehtyneet.

Kyse on siis siitä, että esimerkiksi kaikki Suomen yli 80 vuotiaat eivät ole samanlaisessa riskissä saada korona, vaan suurimmassa vaarassa ovat ne riskiryhminä pidetyt, jotka asuvat juuri niissä kylissä, joissa ensimmäisenä tarvittaisiin palokuntaa.

Kuten se ei ole järkevää rokottaa samassa taloudessa asuvaa vanhusta ja jättää muut tartuttamaan muita kyläläisiä, niin se on ehdottomasti tieteellistä rokottaa kaikki niiden kylien kyläläiset, joissa on suurin tartuttavuusluku. En tiedä teistä, miten te perustelette sen, että esimerkiksi riskiryhmäläinen jossain Perähikiällä olisi yhtä suuressa vaarassa kuolla koronaan kuin Itä-Helsingin heikkokuntoiset. Luulen, että suurin osa kansasta suorittaa parhaillaan kylänmurhaa. Taitaa suomalaisille olla poliittinen korrektius tärkeämpi kuin tiede.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vihreät stalinistihuorat suorittavat Suomalaisten etnistä puhdistusta tappavaa kulkutautia maahantuomiensa ISIS-syöpäläisten yms. avulla levittäen.Taudin suojalla on ollutkin siinä samalla mukava suorittaa vallankaappaus vaalit peruen.