keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Historiattomat ideologiat ja muut uskonnot

 Heraskaiset poliitikot vaativat, että venäläisiä ei saa syyttää Venäjän johdon tekemistä päätöksistä. Vain idiootit eivät pysty käsittämään, että joka ikinen kansa on vastuussa omista johtajistaan hamasta esihistoriasta asti. Vastuu seuraa historiasta; Jokainen heimo tai kansakunta saa jokaiselle sukupolvelleen juuri historiansa vaatimat johtajat. Myös venäläisillä on oma historiansa, jonka kuluessa he ovat ihan itse valinneet oman tiensä ja valjastaneet kansansa johtohevosiksi juuri ne, jotka parhaiten pystyvät kulkemaan kansan haluamaa korpitietä.

Jos siis väitetään, että tavallisia venäläisiä ei saa syyllistää siitä, millaisia johtajia heillä on, niin silloin on esitetty väite, että tavallisilta venäläisiltä puuttuu oma historia, absoluuttisesti. Ikään kuin Venäjän nykyjohdolle on vain sattunut ateistisen ideologian mukaisesti pullahtamaan olemattomuudesta ajatus maailman valloituksesta, eikä tavallinen venäläinen ole koskaan havitellut omaa ryytimaata suurempaa aluetta, miljoonan hehtaarin ryytimaata.

Onneksi tavalliset venäläiset osaavat ajatella ihan oikein jopa Helsingin Trilpan ostosparatiisissa, että jokainen ukrainalainen on syyllinen siihen, millainen hallinto heillä on.

Yllä olevasta seuraa se johtopäätös, että suomalaiset eivät ole mitään velkaa millekään toiselle kansalle, eikä kukaan poliitikko tai poliitikon nulikka ole muuta kuin idiootti, jos hän yrittää syyllistää suomalaisia jonkun toisen kansakunnan historian mukaisista valinnoista. Kaikkinainen kehitysapu ei auta mitään, sillä kehitysapu auttaa ainoastaan markkitalouteen uskovia ateistisia, sosialistisia, kommunistisia, konservatistisia ja muihin huuhaaideologioihin uskovia poliitikoita jarruttamaan itsellisen kansakunnan kehittymistä.

Kuten tulossa olevien suurenmoisten energialähteiden edelläkävijät, eli aurinkopaneelit ovat myrkkyä keskitetyille voimalaitoksille, niin samoin yksilön ajattelu on rikos poliitikoiden ja pappien keskitettyjä uskomuksia vastaan. Jotta yksilöiden ajattelu voitaisiin estää, niin siksi poliitikot palkkaavat huippupalkoilla asiantuntijoikseen vain niitä, jotka elävät palkkakuopassa, eli sellaisia ihmisiä, joilta puuttuu täysin käsitys taloudellisuudesta.

Uskonto tai ideologia on verrattavissa atomivoimalaitokseen tai kaasuputkeen, jota ilman ihmiset jäisivät ilman energiaa. Jos vain ihmiset oppisivat ajattelemaan ohi kaikkien uskomusten, niin silloin jokainen ihminen voisi elää oman elämänsä omien lahjojensa mukaan, joka tarkoittaisi sitä, että jokainen ihminen olisi hyödyllinen kokonaisuuden osa. Rahatalouden ruhtinaat eivät voi sallia sitä, että ihmiset olisivat yksilöinä hyödyllisiä, ihminen on hyödyllinen yksilö vain silloin, kun hän ei ole hyödyllinen rahalle.

Rahatalouteen uskovien mukaan jokaisen ihmisen kuuluu olla hyödyllinen vain rikkaille. Ja jos joku erehtyy ajattelemaan jotain muuta, niin silloin rahanistit ovat suuna päänä syyttämässä häntä kateellisuudesta, koska rahanistit eivät pysty ajattelemaan ohi rahan. Rahanisteille kaikki sellaiset ajatukset ovat hulluutta, joiden ajatteleminen saisi ihmisen ajattelemaan olevansa vain kekomuurahainen.

Rahalouden toisinajattelijoiden kateelliseksi syyllistäminen on ajattelemattomalle ihmisille tyypillistä ajattelun sijaistoimintaa; kun ihmisen pitäisi alkaa ajatella kuullessaan harhaoppisia ajatuksia, niin ajattelun sijaan ihminen alkaakin käyttäytymään kuin mikäkin kana.

Kun siis seuraavan kuulette poliitikoiden ja poliitikoiden hännystelijöiden kutsuvan teidän harhaoppisia ajatuksia kateellisuudeksi, niin voitte lohduttautua sillä, että sellaiset syyttäjät yrittävät vain peittää omaa idioottismaisuuttaan, joka on tyypillistä jokaiselle uskovaiselle.

Kateus-syytökset ovat rahanisteille samaa mitä harhaoppisuus-syytökset uskovaisille. Aina kun uskovainern ihminen kohtaa jonkun oudon ajatuksen, niin hän ei koskaan pysty pitämään sitä oman ajatuksensa siemenenä, vaan hänen ainoa tavoite on tappaa kaikki uusi.

Ei kommentteja: