keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Liikekannallepano - OY Suomi AB

 Oikein hyvä juttu tuo Putinin asettama (osittainen) liikekannallepano. Nyt niin sanotuissa "länsimaissa" voi vihdoinkin herätä uskallusta vaikka siihen, josta olen näinä Google Bloggerin aikoina yrittänyt sanoa; että kukin maa huolehtikoon aivan yksin ja täysin itsenäisesti omat ongelmansa.

Tähän asti niin sanottu "Länsi" on yrittänyt adoptoida typeryksillä hallittavien maiden ongelmat. Jopa Suomen hallitukset ovat kukin vuorollaan halunneet monopolisoida Neuvostoliiton ja sitä seuranneen  Venäjän typerysten aiheuttamat ongelmat, puhumattakaan niin sanottujen kehitysmaiden herrojen luomista ongelmista.

Suomen hallitusherrojen typeryys ei vaan päättynyt Suomen lähialueille, vaan joka iikka Suomen hallituksista etsii vuorollaan tilaisuutta tuhlata suomalaisten veroäyrejä mihin tahansa mielettömyyteen. Tämän päivän Fortum on lasten leikkiä sille, mihin seuraavat ääliömäiset ministerit ja niitä tukevat poliitikot, pormestarit ja muut idiootit yltävät.

Olen kirjoittanut sen sata kertaa, että Suomen pitää kuulua yksinomaan suomalaisille, eikä Suomi saa millään tavalla tukea minkään muun maan hallitusta tai kansaa. Joka ikinen minkä tahansa kansan hallitus on vastuussa vain omasta maastaan. Yksikään suomalainen ei ole vastuussa kuin Suomesta ja suomalaisista, vaikka Suomessakin on tuhansittain ihmisiä, jotka aivopestyinä luulevat olevansa vastuussa jopa ulkomaalaisten hallitusherrojen teoista, joilla ne ovat kusettaneet omia kansalaisiaan.


Tänä aamuna luin jostain norjalaisesta filosofista, joka kiertää maailmaa luennoimassa, että maailman valtioiden hallitusideologioa on täysin perseestä. Nykyisen ihmiskäsityksen mukaan joka ikinen hallitus hallitsee sillä olettamuksella, että joka ikinen ihminen on geneettisesti itsekäs.

Olen täysin varma, että esimerkiksi Sanna Marin uskoo täydestä sydämestään siihen, että häntä pitää hallita laeilla, jotta hän ei omisi itselleen kuin vain  osan kansan varoista. Mutta. Teistä yksikään ei pysty ikinä selittämään, miksi ihmiskunnasa on kautta aikojen ollut miljoonittain epäitsekkäitä ihmisiä, joita aikalaiset syyttävät vain kateellisiksi. Onneksi ehdin jo pari kymmentä vuotta sitten kertomaan julkisesti, että minä en rakentanut Pasilan Kivilinnaa itselleni, vaan koko ihmiskunnalle.

Pitää olla absoluuttinen idiootti, jos luulee saavansa tältä planeetalta kuoleman rajansa taakse mitään muuta kuin oman asenteensa. Olen pahoillani niiden puolesta jotka siirtyvät ajasta ikuisuuteen luullen omistavansa jotakin. Siellä he huomaavat, että he joutuvat purkamaan  omia udioottimaisia ajatustottumuksiaan sata kertaa pidempään, millä he täältä olisivat päässeet niistä eroon. Jos et tässä elämässä pysty rakentamaan koko ihmiskunnalle jotain kestävää täysin ilmaisesksi, niin sinulta kestää jopa miljoonia vuosia päästä eroon tuosta asenteesta, että sinä voisit kuoleman rajan takanakin saada itsekästä hyötyä  ...

PS. Olemme koko ajan menossa kohden sitä, josta olen kertonut. Se voi kestää vielä aikoja, mutta lopulta Suomi tulee kuulumaan vain suomalaisille. OY Suomi AB kun vallan saapi, niin silloin jopa surkeimman kehitysmaan asukkaat joutuvat sen totuuden eteen, että myös heidän maansa kuuluu vain heille, jolloin heillä on täysin oikein tappaa joka ikinen suomalainen, joka yrittäisi myydä heille sähköä pörssihintaan. Se ei ole väärin tappaa kansasta niitä, jotka eivät toimi kansan parhaaksi. Mutta ensimmäisinä olkoot epäiltyinä herrat ja heidän perseennuolijansa; poliitikot.

Ei kommentteja: