lauantai 24. syyskuuta 2022

Konstantin Z. on huolissaan

 HS, 24.9. 2022: "Lappeenrannassa asuva venäläinen väitös­tutkija kritisoi Suomen päätöstä kiristää venäläisten pääsyä maahan".

Kas kas. Seuraavat kappaleet ovatkin sitten "tutkijan" surkuttelua siitä, että hänen sukulaisensa eivät pääse Suomeen. Melkoisen objektiivinen tutkijanalku: "Ennen kaikkea nuori tutkija onkin peloissaan Venäjällä asuvien läheistensä puolesta.", kerrotaan edellä linkitetyssä jutussa.

Tutkijan älyttömyyksiä:

”Viisumivaatimusten kiristäminen sataa suoraan Putinin ja hänen propagandansa laariin.”

Päin vastoin. Nyt Suomeen on tullut parissa päivässä jo kymmenisen tuhatta venäläistä reserviläistä. Poliitikot puhuvat, että kyse on yksilöistä, joista ei saa puhua sotajoukkona. Jo tuo määrä venäläisiä reserviläisiä Suomessa riittäisi Putinille hyökätä Suomeen heitä puolustamaan, jos ne alkaisivat jakamaan viestejä, miten pahasti natsi-suomalaiset heitä kohtelevat (ainiin, yksilövenäläisten mahdollisia toimia ei saa spekuloida, koska Fortumin johtokaan ei saanut pohtia, mitä tapahtuisi, jos Venäjä käyttäisi kaasua aseenaan).


Lopuksi "tutkijan" täydellinen idioottimaisuus: "Haluan pitää Venäjän kansalaisuuteni, sillä haluan päästä  katsomaan perhettäni. Mutta juuri nyt en halua mennä Venäjälle."

Siis ovatko ryssät todella noin typeriä? He luulevat, että pelkästään Suomen kansalaisena he eivät pääsisi matkustamaan Venäjälle? Onko Putin Niinistön veli, kun Niinistö pääsee halutessaan milloin vain tapaamaan Putinia?

Miten kummassa suomalaiset pääsevät Venäjälle ilman Venäjän passia, ja venäläiset jopa itkevät, jos suomalaiset eivät esimerkiksi pandemian vuoksi pääse Venäjälle.

Eli tuo tutkijan alku ei juuri nyt halua matkustaa Venäjälle, koska hän pelkää joutuvansa osaksi liikekannallepanoa. Hän ei siis pelkää Venäjälle menoa siksi, että hän ei pääsisi sieltä takaisin lihapatojen ääreen, vaan hän pelkästään sitä, että hän joutuisi tykin ruuaksi.

Tuo "tutkijanalku" on hieno esimerkki juuri siitä, että venäläiset eivät välitä tippaakaan ukrainalaisista, vaan heidän tärkein motiivi on poimia rusinat sekä Ryssälandiasta että Suomesta. Tuo ryssä ei sanallakaan maininnut ukrainalaisia, vaan voivotteli vain sitä, että nyt hänen tuttunsa ei pääse Suomeen nauttimaan vapaudesta, eikä hän voi mennä Venäjälle, koska joutuisi kutsuntoihin.

Missään kohtaan jutussa haastatellut "tutkijat" eivät mitenkään olleet huolissaan siitä, että Venäjä suorittaa parhaillaan kansannurhaa. Heidän päähuolensa oli siinä että venäläiset eivät pääsisi nauttimaan kaksoiskansalaisuuksistaan, jos Suomi kiristäisi viisumin saantia.

En ole koskaan tajunnut, mitä järkeä kaksoiskansalaisuudesta on kansakunnalle, eikä tuokaan tutkijanalku pystynyt millään tavoin  osoittamaan, että venäläiset Suomessa jollakin tavoin olisivat hyödyksi Suomelle.

Yksilönä olo ei vaadi kaksoiskansalaisuutta!

 Kaksoiskansalaisuudesta hyötyvät vain ryssät ja ryssien ryssijät, eli Putin tovereineen, jotka vain odottavat, milloin vaikkapa Ryssien suurlähestystö  on kerännyt kaksoiskansalaisiltaan niin paljon valituksia suomalaisista, että ryssät saisivat oikeutuksen "puolustaa" kaksoiskansalaisiaan.

Puheet siitä, että nyt Venäjältä tulee vain yksilöitä, eikä armeijaa, on puppua jo siksikin, että kaksoiskansalaisuus ei ole yksilönä olon edellytys. Jos ihminen väittää, että hänellä on oikeus kaksoiskansalaisuuteen, niin silloin hän ei ole yksilö, vaan osa suuremman sotilasmahdin armeijaa!

Olisin odottanut, että ryssätutkija olisi pystynyt toteamaan myös sen, että ryssät käyttävät imperialismiinsa ulkomailla asuvia ryssiä, jotka eivät halua luopua kaksoiskansaisuudestaan pelkästään siksi, että ryssän passi on heille takeena siitä, että he ovat ryssien tsaareille pelkästään hyödyllisiä idiootteja.

Alussa linkin takana olevassa jutussa tutkijan aluksi tituleerattu puhui vain omia huoliaan, miten kaksoiskansalaiset eivät pääse rajan yli, joka itsessään on täysin mielipuolinen väite, koska Venäjälle on aina päässyt yksikansalaisetkin. Toiseksi, kyseinen tutkija ei lainkaan ottanut huomioon Suomen näkökulmaa, joka sekin osoiittaa, miten vähän venäläiset ovat huolissaan Venäjän suorittamista kansanmurhista, kautta aikain

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ryssien kannattaa alkaa joukkoraiskaamaan vihreiden natsipaskojen yms. lapsia ja joukkomurhaamaan heitä puoluekokouksissa allahu akbaria kirkuen niin jospa heillekin saataisiin sitten samat ihmisoikeudet tulla Suomeen loisimaan kuin nekrunmunakiimoissaan röhkivien finskihuorien paapomilla ISIS-syöpäläsisillä jokunen vuosi sitten todettiin olevan.Perusteluthan ovat TÄSMÄLLEEN SAMAT.