torstai 22. syyskuuta 2022

Virka-Suomi kunnioittaa vihollista

Aavikkouskomuksien mukaan Suomen hallitus virkamiehineen ei voi mitään muuta kuin kunnoittaa vastustajaa. Suomen naisministereille hankittiin jätesäkkiset kunniapuvut vain siksi, että niillä naiset voisivat kunnioittaa naisten murhaajia. Tänä päivänä Suomen ministeriviisikko haluaa kunnioittaa kansanmurhaajia, koska Saksa on niin tärkeä kauppakumppani.

Sanna Marin selitti, että hän odottaa virkamiesten arviota. Siis niiden samojen virkamiesten arvioita, joiden mukaan Sanna Marin voisi kunnoittaa naisten murhaajia parhaiten sillä, että Sanna Marin pukeutuu mustaan jätesäkkiin, jos hän haluaa tehdä virkamatkan naisten murhaajien tykö.

En usko, että Sanna Marin on irtisanoutunut idioottimaisten virkamiesten aavikkoarvoista, jollei hän kertakaikkisesti näytä sadan neliön vaatekaappiaan, ettei siellä ole ainuttakaan mustaa jätesäkkiä.

On tietysti selvää, että Suomen naisministerit eivät itse halua ostaa mustia jätesäkkejä, vaan he syyttävät suomalaisia, kun he joutuivat valtion jätesäkkeihin pukeutuneina kumartamaan naisten murhaajia, jotta Suomen miesten miehinen kunnia saisi kirkaimman kruununsa.

Sanna Marin valtion mustissa Iraniin


Ei kommentteja: