keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Energian tuotto ja siirto kuuluu Huoltovarmuuteen

 Joutuvathan kansalaiset maksamaan Huoltovarmuuskeskuksen toiminnasta ja sen siirtymisistä, joten millään markkinatalouden argumenteilla ja uskomuksilla ei voi kumota sitä tosiasiaa, että kaikkein edullisinta kansalaisille on sähkö- ja lämpövoimaloiden ja niiden tuotteiden siirron kuuluvan Huoltovarmuuskeskukselle, jolloin sähkö ja lämpö olisivat kansalaisille vähintään yhtä ilmaista kuin on Huoltovarmuuskeskus nykyisellään.

Huoltovarmuuskeskus joutuu nykyiselläänkin ostamaan ulkomailta puuttuvia tarpeita, joten myös sähkön tuonti kovilla pakkaisilla olisi verrattavissa vaikka hengityssuojainten hankkimiseen pandemian aikana. Tavallisina aikoina Huoltovarmuuskeskus saisi voittoja myymällä meidän sähköä ulkomaalaisille, jotka yhä edelleen ovat uskossa tuohon typerään markkinatalouteen, missä ainoita voittajia ovat harvat ja valitut.

Suomessakin saattaa vielä olla joitakin rahauskovaisia, jotka ylistävät niitä, jotka saavat miljoonia myymällä kansalaisille elintärkeitä asioita. Edullisin asia on taloudellisin. Se ei ole taloudenhoitoa, jos se ei ole taloudellista.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei Suomella ole enää mitään edes teoreettista huoltovarmuutta.
Maanpetokselliset nekrunpalvojanatsit,erityisesti vihreät siis ovat tarkoituksellisesti sabotoineet sen.