torstai 22. syyskuuta 2022

Marin valtion mustissa Iraniin

Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan,

 Suomen hallitus ostaa yhä edelleen Suomen virkanaisille jätesäkkejä, koska suvakit haluavat kunnioittaa vastapuolta. Suomen hallitus ei ole kertonut työnantajilleen (suomalaisille), joko Suomen valtio on lopettanut murhaajien kunnoittamisen!

Sanna Marinille ihan pieni kysymys; joko sinä olet saanut sadan neliön vaatekaappiisi mustan jätesäkin valtiolta, ihan ilmaiseksi? Miksipä et nyt menisi jätesäkkiisi pukeutuneena Iraniin, jotta voisit osoittaa kunnoittavasi niitä uskovaisia, joita haluat Suomeenkin. Sanna Marin, joko olet hyväksynyt maltillisten muslimien vaatimuksen jättimoskeijasta Suomen Sompasaareen, koska ethän toki halua vastustaa öljymiljardöörejä?

Suomen valtio ei halua lopettaa venäläsiltäkään viisumien myöntämistä, koska suvakkihallitus haluaa kunnoittaa murhaajia, kuten nähdään juuri siitä, että suoman naisministereiden on pakko pukeutua mustiin jätesäkkeihin, kun he menevät islamistisiin maihin.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Vittu, että ne ovat sitten typeriä, Joka ikisen kansan ja valtion johtajat haluavat kynsin hampain pitää kiinni omista uskomuksistaan, Vain idiootit luulevat, että esimerkiksi Iranin pellet saataisiin länsiruotuun sillä, että Suomen idioottimaiset miesministerit pakottavat Suomen yhtä idioottimaiset naisministerit pukeutumaan jätesäkkeihin, jotta idioottimaiset miesmiesministerit voisivat uskoa sillä kunnoittavansa sitä uskontoa, joka alistaa ja murhaa naisia, vuosisadoista toisiin.

On täysin selvää, että Suomen naisministerit kuuliaisesti tottelevat Suomen miehiä, jotka ovat aivopestyjä aavikkouskontojen miehisyyteen jo 1200 luvulta lähtien, eli siitä asti, kun aavikkouskonnot valloittivat Suomen.
Ennen aavikkouskontoja Suomessa ja muualla skandinaviassa miehet ja naiset olivat tasa-arvoisia, josta todisteena ovat lukuisat soturihaudat, joista on löydetty naisia täysissä soturivarusteissa. Voi vitun vitun vittu, miten typeriä ovat kaikki, jotka luulevat, että alistumalla voisi saada kehitystä aikaan.

Aivan sata varmasti Suomen miesministerit saavat sikiösyöksyjä, kun he näkevät Suomen naisministereiden pukeutuneen juuri siten kuin kivikautiset muslimit naisilta odottavat. Yksikään naisministeri ei pysty kyseenalaistamaan 1600 vuotta vanhoja miehisiä uskomuksia, koska ne ovat virkamiehiä, jotka ovat velvoitettuja ostamaan naisille mustia jätesäkkejä, koska aavikkouskomuksia kunnoittavat Suomen persläpi virkamiehet eivät voi sallia sitä, että suomalainen nainen menisi Lähi-Idän persläpivaltioihin pukeutuneena asuun, josta paikalliset naiset kivitetään. Voi helvetin vittu, miten typeriä.

Antakaa vihdoinkin joka ikisen kansakunnan kiehua omassa liemessään. Maailmaa ei auta pätkääkään se, että niin sanonut kehittyneet maaat rikastuttavat ns kehitysmaiden huuhaaporukkaa.