keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Poliitikot rikkaiden siivoojina

 Rikkaat pitävät poliitikoita lähinnä siivoojina, jotka siivoavat rikkaiden aulasta suurimmat ruumiit siististi kansalaisten silmistä pois. Sitä siivoamista typerät poliitikot kutsuvat kriisikokouksiksi, koska milloinkaan poliitikot eivät pysty vaatimaan rikkaita osallistumaan ruumiiden siivoamiseen, sillä joka ikinen poliitikko haaveilee pääsystä siihen oikeaan rikkaiden porukkaan, jonka ei enää tarvitse osallistua kriisikouksiin.

Ei epäillystäkään, että kaikki nykyisiin kriisikokouksiin osallistuvat poliitikot ovat jo valinneet tulevan eläkevirkansa, joka takaa heille herraskaisen elämän ilman mitään kriisejä. Ja poliitikoiden taustalla hoilottaa poliitikoiden nimeämät asiantuntijat, joita vain kansalaisten on lupa uskoa, kuten viralliset psykologit, rahanpuutteessa elävät talouasiantuntijat, joista yksikään ei pysty elämään taloudellista elämää, joka sama pätee joka ikiseen poliitikoiden uskottuun, puhumattakaabn poliitikoista, joiden kuuluisi olla älyltään sen verran korkealla, että pystyisivät hankkimaan päivittäisen elantonsa vaikka biojäteastiasta

Ei ole milloinkaan kuultu yhden yhdeltämään politikoiden virallistamalta asiantuntijalta mitään muuta kuin poliitikoiden hokemuksia, miten poliitikoille pitää kaikki olla ilmaista, koska muutoin poliitikoiksi ei saada ahneita, joiden korkein tavoite on korjata oma talous kusettamalla kansaa. Milloinkaan yksikään poliitikko ei halua olla esimerkkinä säästäväisyydestä ja taloudellisuudesta, joka huomataan räikeimmin vaikka vihreistä ja muista vitun persrei'istä, jotka suhaavat takseilla korttelin matkoja. Sitten nuo vitun ääliöt vaativat eduskunnan vahtimestarilta lupaa ajella taksilla, koska muutoin joku kunnon kansalainen voisi vetää heitä kadulla turpaan!

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Poliitikoiden virallistamat ja palkkaamat asiantuntijat ovat yksi vitun apinalauma, joiden suusta ei milloinkaan saata kuulla minkäänlaista vaihtoehtoa rahataloudelle. Yksikään poliitikoiden palkkaama asiantuntija ei edes pysty ajattelemaan mitään muuta kuin sitä taloutta, missä hän voi koko helvetin virkakautensa ajan valittaa olevansa palkkakuopassa.
Ei ole milloinkaan nähty yhden yhtäkään talousasiantuntijaa, joka olisi vakavasti todennut, että taloudellisuus ei edellytä minkäänlaista palkankorotusta tai inflaatiota.
Poliitikot voivat virallistaa asiantuntijoikseen vain niitä, joiden suusta ei koskaan tule mitään omaa ajatusta. Yksikään talousasiantuntija ei pysty järkeilemään rahataloudelle minkäänlaista vaihtoehtoa.

Sanomattakin on selvää, että joka ikinen poliittinen ideologia nojaa ainoastaan rahaan ja ahneuteen. On kyse sitten kommareista tai mistä vitun ideologiasta hyvänsä, niin niiden päämulkut ovat niitä, jotka ovat kaikkein kipeimmin rahantarpeessa, eli ovat täysin avuttomia elämään taloudellista elämää.

Nuo vitun poliitikot ja asiantuntijat ovat niin pelkureita, että he eivät pysty ajattelemaan, miten hienon eläinkehon Jumala on heille antanut; he voisivat milloin tahansa mennä metsään ja rakentaa omin käsin itselleen miten hieno linna tahansa, mutta koska he ovat niin saatanan avuttomia rahan edessä, niin he eivät pysty mihinkään muuhun kuin kusettamaan omia kansalaisiaan, ja nuolemaan rikkaiden perseitä.