torstai 22. syyskuuta 2022

Naiset pois politiikasta

 Se yksinkertainen totuus, että virkamiehet pystyvät sanelenaan, miten naisten pitää ministerin virassa pukeutua, jotta hän olisi aavikkouskovaisten miesten mieleen, todistaa yksikäsitteisesti siitä, että naisilta puuttuu kyky itselliseen elämään. Ehdotan, että Suomen hallinto annetaan tekoälylle, koska varmaa on, että yksikään mies ei pysty ensisijaisesti mihinkään muuhun kuin hekumoimaan rahaa. 

Milloinkaan ihmiskunnan historiassa valtaa ei ole annettu kyvykkäille, vaan jo ammoisista ajoista asti valtaan on haluttu vain niitä, joilta puuttuu täysin kyky rakentaa itse omaa palatsia. Tuntuu siltä, että alamaiset hekumoivat, kun he saavat samaan aikaan sekä vollottaa että ylistää niitä perkeleen hallitsijoitaan.

Juuri äsken sadat miljoonat surivat "hallitsijaa", joka ei eläessään rakentanut omin käsin mitään, vaan hän asutti kymmeniä linnoja, joiden alipalkatut rakentajat tiesivät paremmin, miten monta huonetta niissä on. Sama pätee joka ikiseen poliitikkoon. Yhden yksikään poliitikko ei ole valmis arvostamaan niitä rakentajia, joiden rakentamissa palatseissa hän asuu, veronmaksajien piikkiin.

Ei kommentteja: