keskiviikko 7. syyskuuta 2022

Rikkaat ei osallistu kriisikokouksiin.

Otsikoinnista heti huomataan, että nyt ei ole kyseessä politiikkaluokan rikkaat, vaan miljardiluokan rikkaat, joihin kuuluvat myös kaikki ne poliitikot, jotka ovat saaneet puolueiden yhteisöpäätöksillä itselleen eläkeviran. Esimerkiksi Paavo Lipponen tuskin pystyy edes ymmärtämään, mitä kriisi on, koska hän voi koska tahansa - hänen omia sanojaan mukaellen- ostaa käteisellä miljoona osakkeen milloin tahansa.

Milloin tahansa mihin tahansa syntyykään kriisi, niin sen kriisin selvityskokoukseen ei ikinä, ei kuuna ikuisna, osallistu yksikään rikas ei yksikään diktaattori, eikä yksikään poliittisen eläkeviran haltija. Mutta, on nähty, että ihmiset ovat edelleen puiden oksilla nauttimassa rikkaiden  armobanaaneita ja nuokkuvat apinanleipäpuiden oksien haaroissa, joten kun nämä loppukaneetit alkavat huveta, niin hyvin pian apinoiden serkut saavat huomata huoraavansa yhä edelleen poliitikkojen ja muiden rikkaiden perseitä, mutta koska se on heille uusi normaali, nin he eivät tajua, että sitä samaa paskareikää he ovat nussineet jo 2000 vuotta.

Saatte huomata, että Sanna Marinkin lopettaa käymisen kriisikokouksissa vasta sitten, kun hänelle on myönnetty eläkevirka ja ostettu ministerin arvo.

Ei kommentteja: