torstai 22. syyskuuta 2022

Kuvitelkaa

 Kuvitelkaa sellainen maa, jonka pääministeri bilettää ja kehuu olevansa itsenäisen maan persoonallinen pääministeri, mutta jolle valtiovaltio kustantaa säkkipuvun, jolla hän voi kunnioittaa naisten murhaajia. En voi uskoa, että kukaan suomalainen voisi kuvitella, että veronmaksajien pitää kustantaa pääministerilleen säkkipuvun, jotta hän voisi olla jonkun muun maalaisen mielestä kunniallinen, toisen luokan kansalainen.

YLE, 8.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan.

Silti on todettava, että on olemassa maa nimeltä Suomi, jonka persläpivirkamiehet ovat kulli pystyssä, kun he käyvät Lidlistä ostamassa jätesäkkejä, joita ilman miehet eivät voi kuvitellakaan naisministereiden suoriutuvan murhaajien kunnoittamisrituaalista.

PS. Jos joku ei vielä ole tajunnut, niin täältä pesee niin kauan, kunnes sekä ämmät että aijät ymmärtävät, että suomalaisen ei pidä kunnoittaa mitään muuta kuin Suomea. Yksikään suomalainen ei pysty varmuudella sanomaan, mitä paskaa muilta kansoilta on luvassa, mutta varmaa on, että se on paskaa, mitä sieltä tiedetään tulevan.

Ei kommentteja: