keskiviikko 20. maaliskuuta 2024

Hirttotuomioita rikkureille

Ammattiliittolaiset lakkoilevat, koska he eivät hyväksy poliittisista lakoista tulevia mahdollisia seuraamuksia, kuten lakkosakkoja, jos hallitus saisi tehdä työtään. Mutta!
Kun ammattiyhdistykseen kuuluva ei haluakaan osallistua lakkoon, niin ammattiyhdistysväki uhkailee hirttotuomiolla sellaista "rikkuria".

En tiedä, mitä ehtoja työntekijä joutuu allekirjoittamaan liittyessään liittoon (koska en ole koskaan kuulunut mihinkään liittoon), mutta epäilen, että niissä sopimuksissa ketään ei voida sakon tai hirttotuomion uhalla pakottaa poliittiseen lakkoon, koska senhän sanoo jo järkikin; Koska ammattiliittoon kuuluvat eivät hyväksy hallituksenkaan esitystä poliittisiin lakkoihin kohdistuvista sanktioista.

Aika velikultia nuo ammattiliittolaiset, pelaavat venäläistä rulettia rikkureilla.
Sehän selvää, että 200 euron lakkosakko on yhtä suuri rangaistus kuin hirttotuomio.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Lakkolaioset ovat valmiita jopa tuhoamaan niiden elämän, jotka eivät halua osallistua poliittisiin lakkoihin. Katsotaan asiaa vaikka näiden lakkojen jälkeen, miten monta viikkoa jossakin työpaikalla istutaan, että saadaan rikkurit menettämään työpaikkansa. Siinä on kulkaas teidän saatanallisen suuri 200 euron lakkosakko todella mitätön sille tuholle, jota jo nyt olette saaneet aikaan. Miljardit eivät ole mitään teidän suuruudenhullujen himojenne rinnalla.

java valkonen kirjoitti...

Liiton jäsenten täytyisi päästä edes äänestämään lakkoon menosta, sen jälkeen voidaan puhua sanktioista, mutta eiköhän hirttäminen ole turhan lopullista ja liitollekin turmiollista, eipä räpsähdä liitolle hirtetetyiltä jäsenmaksuja