sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Kivikautinen tapa tappaa metso

 Kun saamelainen ampuu SAKO-kiväärillään metson, niin lappilaisten uskomusten mukaan se on perinteinen tapa pyydystää saalista. Kun suomalainen ampuu samanmerkkisellä kiväärillään linnun Lapissa, niin se taasen on täysin tuomittavaa.

On perin ihmeellistä miten hyvin saamelaiset ovat omineet itselleen aseteknologian kehittämisen, koska laki sallii saamelaisille omien pyyntitapojen kehittämisen jopa siitä eteen päin, miten pitkälle ovat  eiliseen mennessä päässeet omien aseidensa kehittämisessä. Sitä en vaan ymmärrä, että missä vaiheessa saamelaiset saavuttivat nykyajan aseteknologian, koska mitä ilmeisimmin saamelaiset eivät vieläkään ole tuoneet markkinoille omia kiväärejään, lumikelkkojaan, mönkijöitään, dronejaan, peräkärryjään, autojaan tai perämoottoreitaan, vaan he käyvät ostamassa niitä suomalaisten kaupoista.

Jos lappilaiset sattuvat näkemään jonkun suomalaisen pukeutuneen lapinpukuun ja hoilaavan siinä, niin heti kohta tuntureille kiirii sekä kommunisten että lappilaisten itkuvirret, miten joku onkin ollut niin hullu, että on mennyt omimaan saamelaisten kulttuuria. Nykyaikainen teknologia ei kuulemma ole kenenkään kulttuuria, joten lappilaiset saavat vast'edeskin tuhota uusimmilla etelän ihmisten aseillaan luontoa, ja kaiken maailman oppineiden on vain kehuttava, miten lappilaiset  ovat omilla maillaan kuin romanit kaupittelemassa helyjään, koska helyjen veistäminen on parasta, mitä lappilainen osaa.


1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Se on todella säälittävää, miten kommunistit ovat alistaneet niin sanonut alkuperäiskansat pelkiksi museoesineiksi. Saamelaisetkin yrittävät pyristellä irti kommunisteista, mutta vain huomatakseen, että jos he oikeasti toteuttaisivat niin sanottuja perinteitään sivistyneiden ihmisten asein, niin he tappaisivat itse itsensä sukupuuttoon nopeammin kuin kommunistit.
Jos todella saamelaiset saisivat mielin määrin harrastaa perinteitään länsimaalaisin asein, niin ei kestäisi kuin pari vuotta, kun he itse säätäisivät lakeja rajoittaakseen omia rosvopyyntejään.

Kaiken helvetin kommunistit sentään haluavat pitää saamelaiset pelkkinä näyttelyesineinä ajasta aikaan, joiden korkein saavutus on kaiken helvetin korujen näpertely ja kaupittelu ikäänkuin he olisivat vasta maahan tulleita romaneita - mutta koska helvetin kommunistit eivät pysty järkevään ajatteluun, niin kommunistit ovat ensimmäisinä joikaamassa, miten muut omivat saamelaisten kulttuurioa,. Mutta milloinkaan, ei kuuna ikuisna yksikään kummunisti ei tajua, miten koko helvetin alkuperäisajatus on tallattu Kilpisjärven kauppahallin parkkipaikan asvaltin alle. Yhden yksikään kommunisti ei pysty tajuamaan, että tuhansien eurojen kivääri omaa sata kertaa enemmän länsimaalaista omimista kuin joku kiinalainen halpis neljäntuulen lakki. Rapala uistin: Made in USA.