sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Naiset sivuun politiikasta kunnes

 miehet saavat aikaan maailman hallituksen! Ne olivat rehellisiä miehiä, jotka ovat luoneet puitteet kansallisvaltioille ja sen jälkeen johtaneet niitä sen verran hyvin, että muut ovat voineet alkaa kuvitella, miten helppoa se on jakaa rahaa kaiken maailman lusmuilijoille. Ehdotan, että tehdään tasajako; miehet pois uskonnoista ja naiset pois politiikasta. Fysikaalisissa tieteissä miehet ja naiset sen sijaan saivat olla kylki kyljessä, kun vain unohtaisivat itsensä.

Vain yhdistyneellä ihmiskunnalla olisi varaa naispoliitikoiden hullutuksille, mutta silloinkin vain muutamaksi vuodeksi.

Naiset olisivat paljon parempia itkemään uskonnoista suolaa haavoihinsa saavien miesten hyväksi, mutta politiikkaan ei voi kuulua mikään hempeily, joka huomataan vaikka Suomen koulu-uudistuksista, joita naikkoset alkoivat vaatia hetimmiten, kun kansakoulupohjalta oppinsa saaneet olivat laittaneet Suomen huippukuntoon.

Miksipä siis ei tehdä samoin, eli annetaan ensin miesten politikoida niin kauan, että he luovat maailman hallituksen, ja vasta sitten naisille annettaisiin oikeus tuhlata yhdistetyn maailman veronmaksajien rahoja kaiken maailman lusmuilijoiden ylläpitoon. On täysin selvää, että naisten on täysin mahdotonta tuntea empatiaa vaikka kaivostyöläisiä kohtaan, vaan naiset täysin surutta heittävät kaivostyöläisiltäkin kerätyt veroäyrit kankkulan kaivoon -- jonka jälkeen sellaiset naikkoset katsovat oikeudekseen erota politiikasta, koska hehän ovat omasta mielestään ansainneet elinikäiset etuoikeudet sillä, että ovat tuhonneet hyvinvointivaltion perustan, kaiken hiton uudistuksillaan, joiden seurauksia heidän ei ole ikinä tarvinnut etukäteen miettiä.

Ymmärrän hyvin, miten naiset ja kaiken helvetin lusmuilijat eivät voi ymmärtää, että joka ikinen kadulle/luontoon heitetty metallinpala on suora sylkäisy kaivosmiehen kasvoille. Itse kerään talteen jopa naittajan niitit ja autojen alle jääneet oluttölkitkin, koska tunnen erittäin suurta empatiaa kaikkia alkutuotannon työntekijöitä kohtaan. Sen sijaan inhoan sydänjuuriani myöten kaiken helvetin akkoja, jotka jopa eduskunnassa ovat edustamassa lähinnä tekoripsiään, huuliaan, tai kaula-aukkojaan. Ja noi saatanan ukon käppänät, jotka eivät pysty edes poliitikkoina mihinkään muuhun kuin lähettelemään lapsellisia pillun kuviaan.

Liittyen johonkin:

IS, 5.3. 2023: Kommentti: Viisikko lähtee lätkimään – Li Andersson viimeisenä.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Naisille tulisi antaa äänioikeutta maailmanvaltiossa kuin vasta sitten, kun kaikki lusmuilijat on saatu verolle.

Brainleak kirjoitti...

Kansallisvaltiot eivät todellakaan ole inhimillisen kehityksen kliimaksi. Hyi hitto, miten ottaa päähän, kun jotkut eivät tajua, että kansallisvaltioiden ainut tehtävä on kehittyä niin korkeaan hyvinvointiin, että ihmiskunnalla on mahdollisuus rakentaa rakennustelineeseensä seuraava hutera kerros, joka kurottaa mantereisiin liittovaltioihin, jota seuraa varmasti ihmiskunnan liittovaltio -- ja vasta sen sen jälkeen ihmiskuntaan voidaan ottaa interstellaarinen yhteys