torstai 21. maaliskuuta 2024

Mattopommituksia AY-liikkeen perusoikeuksilla

 Ammattiyhdistysliike käy armotonta sotaa suomalaisia vastaan. Miljoonastuloiset ay-pamput jopa julki jumalattomasti julistavat, miten heidän perusoikeutensa ovat arvokkaampi asia kuin yksityisyrittäjien toimeentulo:

– Työelämän perusoikeudet ovat arvokas asia. Taitaa mennä bensankin ohi pitkässä juoksussa, Elonranta sanoo.

Em. pamppu peitti bensa-sanallaan sen tosiasian, että siellä bensiinin takana on ihmisiä. Pamppu siis todisti  väkevästi uskovaisilleen, että ay-pamppujen perusoikeudenet menevät kaikkien muidenkin työpaikkojen ja yritysten edelle, jopa perustuslain edelle.

Suomen lain mukaan ihmisillä  on sopimusoikeus- ja sopimisen vapaus ja he ovat lain edessä tasa-arvoisia. Ei vaan pysty käsittämään, miten ihminen voi uskoa olevansa parempi, kun hän uskoo johonkin ideologiaan, kuten ammattiyhdistysliikkeeseen, joka on samanlainen sisäänlämpiävä porukka kuin mikä tahansa uskonto. 

Psychologist Stanley Milgram found that 80% of people do not have the psychological and moral resources to defy an authority's order, no matter how legitimate the order is. Only 20% have critical capacity.

Ammattiyhdistysuskovaiset ovat yhtä typeriä pelottelijoita kuin muutkin uskovaiset. Tänne kuulemma pitäisi saada satoja tuhansia työntekijöitä, mutta työttömyydellä pelottelu on kuitenkin oikea pelko silloin, kun pitäisi antaa toiselle työntekijälle laissa taattu oikeus itse sopia asiansa työnantajan kanssa.

Poliitikoille kuulemma pitää maksaa sopeutusrahaa, koska Suomessa vapautuu niin harvoin vihreiden oksien suojatyöpaikkoja. Sitä vastoin liittoihin kuuluvat julistavat, että Suomessa on niin kamala työttömyys, että heille pitää maksaa veronmaksajien kustantamaa ansiosidonnaista, koska liittoihin kuuluvilla se ammattitaito on vähän niin tai ainakin noin, kun taasen Suomeen pitää samojen uskovien mukaan saada kieltä osaamatonta, ammattitaidostonta porukkaa, koska täällä on niin hirveä työvoimapula kaikilla aloilla.

Ei kommentteja: