sunnuntai 17. maaliskuuta 2024

Naisten ja potkupalloilijoiden erityisherkkyys

 Kaikki olemme nähneet, miten sadan miljoonan taalan potkupalloilija alkaa valittaa kivusta, jos häntä edes hipaisee sormella. Olen huomannut, että naisten kivun sieto on samaa tasoa kuin miljoonan dollarin potkupalloilijalla. En ole ikinä kuullut yhdenkään naisen nauttivan vaikka juuri nyt ulkona vallitsevasta säästä, eli pitävän siitä, kun neulan terävät jääkiteet iskeytyvät 75 kilometrin tuntivauhdilla kasvoihin. Päin vastoin, joka ikinen tuntemani naikkonen ei pysty muuhun kuin voivottelemaan, miten kaikkia  paikkoja koskee, kun tukka on sekaisin tai meikki valuu siksi, kun luonnostaan ihmiskeho pystyy erittämään myös hikeä, jota ei kuitenkaan saisi erittyä, kun kyseessä on koko kehoaan empatisoiva naaras.

Miehet pystyvät jallittamaan jutuillaan naisia sata-nolla. Vastaavasti miehet uskovat yhtä typerästi naisia, miten vain naiset voivat kokea kipua, joka olisi miehille mahdotonta kestää. Kaikki tuo johtuu yksinomaan uskonnosta. Naiset uskovat raamattua, miten vain heidän kipu on oikeaa kipua ja miehet vastaavasti uskovat, miten vain heidän kuuluu tuottaa toisille sitä, mistä he eivät itsekään tykkää.

Koska tiedän sata varmasti, että en tiedä omaa loppusijoituspaikkaani, niin juuri siksi pyrin nauttimaan sekä helvetillisestä kuumuudesa että saatanallisesti kylmyydestä. Joutuisin sitten minne tahansa, niin  tahtoisin oikeasti muistaa, mistä olen kotoisin!

Kun kävelen aamu kuuden aikaan töihin 20 pakkasasteen lumituiskussa, niin nautin suunnattomasti siitä ajatuksesta, että tätä samaa en voi odottaa helvetissä. Ja juuri siksi pystyn nauttimaan jäätävästä poltteesta kasvoillani, eikä mieleeni voisi edes tulla voivotella mitään kipuja. Samoin nautin siitä, kun 30 asteen helteillä väänsin kiviä kivlinnassa ja hiki valui noroina kaikkialta, koska olen kuullut mukavuuden haluisilta uskovaisilta, että taivaassa ei voi kokea sen koommin kylmää kuin kuumaakaan. Eni vei.

Olen aikojen kuluessa pannut merkille paljon asioita. Kaikkein saatanallisimpia ovat ne, missä tietyt ryhmät haluavat osakseen sääliä sillä, että he ovat addiktoituneet empatisoimaan pelkästään omia tuntemuksiaan ja julki jumalattomasti väittävät omaavansa sellaista tietoa omasta kehostaan, jota kukaan muu ei voi omata. Naiset eivät eroa millään tavoin jostain muslimista, kommunistista tai potkupalloijasta, jotka kaikki ovat eritysherkkiä omalle saatanalliselle keholleen.

On täysin saatanallista väittää, että nainen voisi naisten klinikalla tuntea suurempaa kipua kuin sika teurastamossa tai potkupalloija stadionilla. Joka ikinen päivä tuhannut miehet ja naiset kautta koko maailman tuntevat suunnatonta kipua, joka ei mitenkään liity raamatun väitteeseen, että absoluuttisella kivulla sinun pitää synnyttämän. En millään voisi korostaa yhtään mitään kipua ajatellessani vaikka ukrainalaisia taistelukentillään. Pidän kaikkia niitä saatanan lähettiläinä, jotka eivät pysty vertaamaan omaa pikkusievää olotilaansa lähimmäisensä tuskaan. Mielestäni naiset ovat suurelta osin kyvyttömiä empaattisiin tunteisiin. Sympatiaa heiltä näyttää riittävän, mutta vain loisijoita kohtaan.

PS. Lyhennän edellä kirjoitetun yhteen lauseeseen: Jos naiset pystyvät sietämään miehiä paremmin kipua, niin miksi helvetissä ne eivät pysty sietämään edes vesisadetta? Mihin naiset tarvitsevat edes aurinkovarjoja, jos he omasta mielestään ovat niin hyvin sinut kipujensa kanssa? Vai voiko olla niin, että nainen ei pysty erottamaan synnytyskipua siitä, kun meikki ei kelpaa peilikuvalle.

Potkupalloilijoita eikä naisia tai muitakaan erityisherkkiä ei saa päästää niihin pöytiin, missä päätetään yhteisistä asioista.

PPS. Juuri lukemani uutisen mukaan naiset haluavat kärsiä perhehelvetissäkin vain siksi, koska se on  helpompaa kuin synnytyskivut.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Onhan se feministeiltä aika kova väite, että yksikään mies ei ole koskaan tuntenut niin suurta kipua, miltä tuntuu luonnollinen synnytys. Ja miljoonat miehet uskovat naisia, koska miehet samaan aikaan jallittavat typerillä puheillaan naisia. Tasa-arvo on naisille sixty fifty.

Brainleak kirjoitti...

Oletko koskaan ihastellut tai ihmetellyt miljoonien jääkiteiden kimmallusta jäätävänä pakkaspaivänä? Jos luulet olevasi sään armoilla, niin katso tähtitaivasta tai katso tähtien säkenöintiä pakkaskiteistä, niin muistat, että sitä näkyä et tule koskaan kuolemasi jälkeen näkemään. Katsokaa pieniä lapsia, jotka eivät tarvitse sateenvarjoja telmiessään sateessa. Muistakaa omaa lapsuuttanne, jolloin tekään ette tarvinneet mitään niin sanottujen aikuisten naisten tarjoamaa turvahömppää ollaksenne vapaita nauttimaan säästä kuin säästä.