tiistai 26. maaliskuuta 2024

Vasemmisto on koneiden aikakauden sivutuote

 Vasemmisto ylpeilee, miten se sai aikaan kuusipäiväisen työviikon ja kahdeksan tuntisen työpäivän. Mutta milloinkaan vasemmisto ei ole antanut inhimillisestä kehityksestä tunnustusta tieteelle, joka antoi koneet, joilla ihmisiä sadoin miljoonin vapautettiin kevyempiin hommiin, kuten koneiden käyttäjiksi.

Itse asiassa, vasemmisto kommunisteineen ja ammattiyhdistyksineen on vain ollut jarruna ihmisten vapauttamiselle siitä rankasta työnteosta, jota entisaikain työntekijät eivät pitäneet orjatyönä, vaan vain välttämättömänä elannon hankkimisena. Onhan se vähän typerää ajattelua, jos ennen koneita ihmisvoima olisi vaadittu vapaaksi työn orjuudesta. Onneksi ennen koneiden aikakautta yksikään ihminen ei voinut kuvitella kommunistisia ajatuksia, ploretaattien vallankumousta, koska entisaikaankaan rehellinen ihminen ei voinut kuvitellakaan, että hänen pitäisi jättää lähimmäisensä nälkään.

Vasta Marxin, Engelsin ja muiden työtä vieroksuneiden ajatukset raskaasta kaivostyöstä orjatyönä sai vastakaikua niillä alueilla, missä insinööritiede alkoi koneilla vapauttamaan raakaa ihmisvoimaa. Marx luuli, että ennen höyrykoneita työntekijät olisivat voineet tehdä vallankumouksen...

On erityisesti huomioitava, että minkäänlainen kommunistinen ideologia ei olisi ollut mahdollista ennen koneellistumisen alkamista, koska kommunisti olisi kuollut nälkään, jos hän olisi vaatinut ihmisille 40 tuntista työviikkoa, pekkaspäivineen.

Ei ole epäillystäkään, että koneiden saapuminen oli se ensisijainen tekijä, joka vapautti ihmisiä ja antoi heille mahdollisuuden tulla toimeen kuusipäiväisellä työviikolla. Ja mitä enemmän ja parempia koneet ovat sitä vapaampia ihmiset ovat työnteosta, jopa niin, että olen odottanut, milloin kommunistit huomaavat olevansa vastuussa ihmisten lihasvoimien heikentymisestä. KOSKA!

Jos vasemmisto yrittää vierittää syytä ihmisten heikentyneestä terveydestä koneiden niskoille, niin silloin he tulevat samalla tunnustaneeksi, että vasemmistolla ei ole koskaan ollut osaa eikä arpaa ihmisten vapauttamiselle työnteosta.

Kaikki vasemmiston puheet, miten vain heidän ansiostaan ihmiset eivät enää joudu tekemään niska limassa työtä, ovat uskottavaa propagandaa vain niiden kommunistisen propagandan uhrien mielestä, jotka vaativat valtiota elättämään heidät ilman minkäänlaista työvelvoitetta.

Vallankumous vaatii aina tieteen keksintöjä. Ilman tiedettä Marx olisi ollut vain yksi ihmiseläin muiden elukkojen joukossa, mutta nähdessään valjastetun höyryn voiman hän todellakin kuvitteli, että työläiset voisivat muodostaa hallitsevan luokan, kun vain heille annettaisiin riittävästi koneita, aseita,.. ?. Vastaus kuuluu, että mihin luokkaan kuuluisi työläinen, joka omistaa koneen, joka korvaa työläisen oman lihaksiston. Koneet omistava ploretaatti olisi täysin kyvytön kehittämään koneita, koska hehän eivät edes keksineet koneita.

2 kommenttia:

S kirjoitti...

http://suppelaiset.blogspot.com/2024/02/kansa-laulaa-supesta.html

Anonyymi kirjoitti...

Totta. Ajavat vain omiensa etuja hyvin lyhyellä tähtäimellä. Kokonaisuus jää hahmottamatta.