torstai 28. maaliskuuta 2024

Valtiolle kuuluu vain lähimmäisenrakkaus

 Valtion ei tarvitse toteuttaa kauimmaisten rakkautta, vaan Jeesus antoi vertauksillaan esimerkin, että kauimmaisen rakkaus kuuluu lähimmäisille, eikä suinkaan valtiolle. Kullekin valtiolle lähimmäisiä ovat vain sen maan omat kansalaiset.

Kirkolle tiedoksi, että teidän pyhässä kirjassa sanotaan, miten maailma on jaettu eri valtioihin, joista jokaisen kuuluu huolehtia vain ja ainoastaan omista kansalaisistaan. Jos sitten tapahtuisi, että esimerkiksi Suomeen sattuisi tulemaan joku ulkomaalainen ja hän kaatuisi katuojaan, niin hänestä huolehtiminen ei raamatun mukaan kuulu valtiolle, vaan uskovaisille. Herra kirkkoherra. Jos huomaat Suomessa katuojiin kaatuneita ulkomaalaisia, niin kaiva vaan itse kuvettasi, kuten Jeesus opettaa sinua Laupias Samarialainen -vertauksellaan.

Jeesus ei sanonut, että lähimmäisen kuuluu ottaa velkaa voidakseen auttaa lähimmäistään. Kirkko näköjään haluaa muiden kommareiden mukana tuhota Suomen talouden, jotta tänne saataisiin satoja tuhansia tyhjäntoimittajia. On erityisen moitittavaa, miten kirkko luulee, että Jeesus auttoi kaikkia, jotka huusivat apua. Ei todellakaan. Jeesus priorisoi apunsa vain kaikkein huono-osaisimmille! HALOO, Te pirun lähettiläät, jotka luulette olevanne uskossa!

Jeesus ei koskaan auttanut työttömiä ja muita laiskureita, vaan vain sairaita ja riivattuja. Näin ollen valtiolla (veronmaksajilla) ei pitäisi olla mitään velvollisuutta auttaa edes Suomenkaan työttömiä ja työtävieroksuvia.

PS. Muistakaa, arvon huippupalkatut kirkkoherrat, että te vihaatte ihmistä, jos sidotte hänet sossun asiakkaaksi. Jumala on asettanut teidät sen verran kovapalkkaiseen duuniin vain siksi, että teillä riittäisi kukkaron nyöriä myös Suomen kansalaisille.

PPS. Huomatkaa, arvon rikkaat kirkkoherrat, että niin kauan kun meiltä puuttuu maailman hallitus, joka verottaisi kaikkia maailman ihmisiä, niin Suomella ei ole mitään oikeutta tai velvollisuiutta sekaantua kenenkään toisen valtion velvollisuuksiin huolehtia ihan itte heidän omista kansalaisistaan, lähimmäisistään.

Te taidattekin olla yhtä tyhmiä kuin kommarit, jotka pitävät kaikkien muiden valtioiden ihmisiä idiootteina, joille Jumala ei mukamas ole antanut järkeä, jolla pitää huolta itsestään. Melkoisen saatanallisista ylimielisyyttä, arvon rikkaat kirkkoherrat!

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Ihminen on täysi tollo, jos hän vaatii, että kaikkien kansojen ja valtioiden pitää kehittyä samaa tahtia. Milloin vitussa te tajuatte sen, että te voitte täysin hyvillä mielin jättää kaikki muut valtiot kehittymään omia aikojaan, eikä se taatusti ole keltään pois, ei edes Jumalalta. Kaiken maailman kehitysavustukset ovat omiaan vain pilaamaan ihmisten omatoimisuutta ja itse asiassa, kehitysapu on Jumalan pilkkaa, koska kehitysapua voivat antaa vain sellaiset, jotka uskovat, että Jumala ei ole jakanut järkeään tasapuolisesti.