tiistai 22. tammikuuta 2019

Kansalaisen oikeus islamiin turvattava

Demokraattisessa ja vapaassa yhteiskunnassa kansalaisilla on oikeus vaikuttaa yhteiskuntaan ja kehittää sen kaikkia osa-alueita. Ihminen ei ole vapaa, jos hän jostain syystä on pakotettu vaikenemaan esimerkiksi uskontojen edessä.

Sananvapaus on uskonnonvapautta korkeampi. Kun ihminen saa vapaasti sanoa mitä tahansa, niin silloin yksikään uskonto ei halua häntä oppiensa noudattajaksi: Sananpauden vallitessa uskonnot ja ideologiat ovat merkityksettömiä. Laki uskonnonvapaudesta on voimassa vain siellä, missä ihmisillä ei ole oikeutta esittää kritiikkiä uskonnoista.
7. Hallitsemisen oikeus. "Ei riitä, että kansalainen tulee kuulluksi, vaan vetoamisoikeuden täytyy edetä tosiasialliseen hallituksen toimintaan vaikuttamiseen saakka."

-- Ei ole Suomessakaan kansalaisella vaikuttamismahdollisuuksia. Koska se on noin helppoa antaa tietyille pienyhmille lisää äänioikeutta, niin silloin koko yleinen ja yhtäläinen äänioikeus on pelkkä vitsi:
YLE, 28.3. 2018:  Väitöstutkimus: Taloudellinen eliitti saa sisäpiiritietoa, lobbaa lait ja hallitsee SuomeaE. Paloheimo, 19.1. 2019: Monikulttuuria?

Suvaitsevaiset eivät halua millään tavalla kehittää demokraattiseen yhteiskuntaan tulevia vieraita uskomuksia, joten kiistattomasti suvaitsevaiset eivät voi olla vapaita ihmisiä. Suvaitsevaisuus on vaarallista ja sivilisaatiota tuhoavaa, koska se mielistelee heikkoja ja vaarallisia ideologioita.
B, 14.1. 2019: Vaarallinen suvaitsevaisuus (oli: Pakolaiset ovat ...).

Valtion kehittymisen kymmenen askelta
Suvaitsevaiset ovat puhuneet, että Suomen lippu ja Suomen vaakuna ovat niin karmeita, että ne pitäisi muuttaa toisenlaisiksi. Eilen yritin vihjailla, että islamin kuun sirppi pitäisi vaihtaa islamin uskomuksia vastaavaksi, superverisusikuuksi. Sellainen lipun vaihto olisi parannusta nykyiseen islamiin ja on sanottava, että jokaisella Suomen kansalaisella on oikeus esittää parannuksia mihin tahansa Suomessa vaikuttavaan ideologiaan.

Suomen kansalaisella ei ole aitoa kansalaisoikeutta, jos häneltä kielletään uskontojen ja ideologioiden parantelu. Hyvinpä suvaitsevaiset ovat ateistien avustuksella parannelleet kristinuskontoa, mutta islamiin he eivät eivät uskalla koskea pitkällä tikullakaan, vaikka kaikki tietävät, että islam on Suomessa samanlainen vaikuttava tekijä kuin Vasemmisto, Keskusta, RKP, KD, Perussuomalaiset, AY-liike ja muut vastaavat ideologiat.



Ateistit ovat omineet yksinoikeuden parannella kristinuskontoa, vaikka heillä olisi oikeus parannella jokaista muutakin uskontoa, mutta islamiin ateistit eivät halua koskea. Ateistit ovat kuuliaisia islamin palvojia, sillä ilman ateisteja Suomen kristillinen kansa ei olisi ollut kuin lammas keritsijänsä edessä mitä tulee suomalaisten suhtautumiseen islamiin ja sen vanhoillisiin tapoihin, joita pitää varoa, ettei muukalaiset suuttuisi.
Vasemmisto on kuin herhiläinen yrittäjien ja perussuomalaisten kimpussa. Jos vasemmistossa olisi tasa-arvoista suvaitsevaisuutta, niin se jättäisi Suomen yrittäjät ja tavan suomalaiset samalla tavoin rauhaan kuin miten se nyt suhtautuu maahanmuuttajien tapoihin ja uskomuksiin.
Se olisi kehityksessä taantumista estää kansalaisia vaikuttamasta islamiin tai mihin tahansa muuhun ideologiaan, joka vaikuttaa kansalaisiin itseensä. Liberaalivasemmisto on kymmeniä vuosia hokenut, ettei Impivaaraan ole paluuta. Ilmeisesti suvaitsevaiset haluavat palata suoraan siihen aikaan, kun Suomen niemellä vielä odoteltiin piispa Henrikiä.
Urantia kirja, sivu 804: Idealismi ei voi kehittyvällä planeetalla koskaan säilyä, jos jokaisen sukupolven idealistit sallivat ihmiskunnan alemmantasoisten ryhmien tuhota heidät.

B, 21.1. 2018: Oikeaan ideologiaan sopiva superverikuu.
B, 15.1. 2019: Islamin ja fysiikan eroavuudet Oulusta katsoen.

Vähän vanhempaa juttua:
B, 19.11. 2011: Suomen kieli uskontojen tuho.
B, 29.12. 2011: Suomalaisten harhautusta ja naisten alistamista.
B, 9.12. 2012: Maassa Iranin tavalla.
B, 8.5. 2013: Ministerien huntupakko.
B, 9.6. 2016: Suvaitsevat naiset pilaavat kaiken.
B, 11.6. 2016: Suvaitsevat miehet pilaavat kaiken.
B, 8.12. 2016: Segregaatiotutkijan tutkimuksia.
B, 8.11. 2017: Ovatko naiset syy uskontojen pyhyyteen?
B, 12.11. 2017: Tiede todistaa - Uskontojen suojelu lopetettava.
B, 22.11. 2017: Uhriutuva ajattelu on aikamme sairaus.
B, 25.11. 2017: Vasemmisto institutionaalisen uhrin roolissa.
B, 27.12. 2017: Feministiseksologin miehityspolitiikkaa.
B, 20.8. 2018: Niin petollinen on Feministien mieli.
B, 21.8. 2018: Aikuisuutta kammoksuvat feministit.
B, 2.9. 2018: Vertailevaa puhetta uhriutujista.

Ei kommentteja: