maanantai 20. elokuuta 2018

Niin petollinen on Feministien mieli

YLE, 20.8. 2018: New York Times: Metoo-liikkeen johtohahmo Asia Argento maksoi vaientaakseen syytöksen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
IS, 20.8. 2018: Miesopiskelija syyttää naisprofessoria seksuaalisesta häirinnästä Yhdysvalloissa – käynnisti keskustelun naisiin kohdistuvista ahdistelusyytöksistä.
HS, 20.8. 2018: Neljää naista syytetään Tomi Metsäketoon kohdistuneesta törkeästä kunnianloukkauksesta – liittyy Facebook-kirjoitteluun.
IL, 23.8. 2018: SK: Julkisen sanan neuvoston puheenjohtajan käytös pelottaa työntekijöitä - taloon jouduttiin hankkimaan psykologi: ”Me itkettiin siellä”.
IL, 26.8. 2018: ”Hän tarrasi suoraan munista kiinni ja ehdotti palkaksi seksiä” - Remonttimiesten 16 tarinaa kertovat, kuinka naiset ehdottelevat ja ahdistelevat.
IL, 28.8. 2018: Taksinkuljettaja Marko: naisasiakkaat vonkaavat seksiä, ehdoteltu ”ihan kipeitä juttuja”.

YLE (Yleisradio OY, Rundradion AB) on ihan hyvä uutislähde, mutta sieltä puuttuvat sellaiset toimittajat, jotka pystyisivät vetämään niistä oikeat johtopäätökset. YLE:n toimittelijat ovat kyllä kiitettävästi ylistäneet feministejä ja muita suvaitsevaisia ja rauhanuskovaisia ja antaneet niille runsain mitoin palstatilaa, näkyvyyttä ja kuuluvuutta, mutta edes YLE ei voi mitään sille, että yhden ideologian ihannointi ei tee siihen ideologiaan uskovaisista enkeleitä.
B, 25.9. 2015: Feminismi - maailman uskonnoista suurin.

Niin petollinen on ylimielisten feministien sydän.
Naiset ovat kuulemma yhtä väkivaltaisia kuin miehetkin, joten feminismille ei edes ole älyllistä perustaa, joka tarkoittaa sitä, että verovaroilla toimivan yhtiön ei tule millään tavoin suosia toista sukupuolta ja sen pyrkimyksiä esittää miehet negatiivisesti, pimeydessä.
Onneksi olkoon YLE, munattomine toimittelijoinenne ja hallintoneuvostoinenne. Olette onnistuneet saamaan kaukasialaiseen rotuun kuuluvat miehenpuolet niin alistettuun asemaan, että Englannissakin maahanmuuttajien on pitänyt alkaa puolustamaan lapsia tiettyä ideologiseen ylivaltaan pyrkivää maahanmuuttajaryhmää vastaan, koska englantilaiset miehet laitettaisiin vankilaan, jos he puolustaisivat lapsia ja naisia. Esimerkiksi Tommy Robinson.
Nykysuomi, 20.8. 2018: Lapsiaviolittot puhuttavat Britanniassa – Tuhannet tytöt eivät palaa kouluun kesäloman jälkeen:
"Jasvinder Sanghera pyörittää Iso-Britanniassa hyväntekeväisyysjärjestöä, ”Karma Nirvanaa” joka on valikoinut tehtäväkseen pakkoavioliittoon pakotettujen tyttöjen auttamisen."


YLE:n toimittelijat syyttäisivät juutalaisten uudesta exoduksesta mielellään valkoista miestä ja hänen valistuksen ajalta peräisin olevaa sivistystä, josta on vielä hieman rippeitä jäljellä, mutta ei enää kauaa, mikäli se riippuu YLE:n toimittelijoiden feministisestä islamofiilisyydestä:
YLE, 17.8. 2018: CNN: Antisemitismin kasvu ajaa juutalaisia muuttamaan Britanniasta.

Kun tietty maahanmuuttajajengi tekee seksuaalista väkivaltaa siksi, että uskonto niin sanoo, niin jostain syystä YLE on täysin hiljaa myös pedofiileistä, ja siksi heidän toimintansa laajenee ja saa yhä hirvittävimpiä muotoja.
Oikea media, 19.8. 2018: Saksalaisessa pedofiiliringissä 111 000 jäsentä.


Aiemmin aamulla laittamani juttu EU-poliitikkojen kyvystä ratkaista ongelmia johtuu siitä samasta syystä, miksi poliitikot eivät pysty asettamaan maahanmuutolle ja maahanmuuttajille mitään rajoja.
Tyhmiä ajatuksiaan ihannoiva narsistinen valtamedia on hienolla tavalla syyllistänyt valkoisen miehen ja tavallaan leikannut eurooppalaiset miehet munattomiksi. Mutta syytellessään joka käänteessä eurooppalaisia rasisteiksi ja natseiksi, niin valtamedia ei kuitenkaan ole pystynyt muuttamaan ideologisten naisten petollista sydäntä vähän valistuneemmaksi.

Nyt olemme jo siinä tilanteessa, että korokkeelle nostetut naiset tuhoavat viimeisiäkin rippeitä sivistyksestä ja munattomat miehet joutuvat seuraamaan sitä sivusta, koska muutoin heitä syytettäisiin rasisteiksi, jos he toimisivat miehekkäästi.

Suomen poliitikot voisivat myös vihdoin ottaa ne munat feministeiltä:
Young Journalists Club, 19.8. 2018Saudi Arabia beheads female activist in public: Report.
Paholaisen asianajaja, 19.8. 2018: Saudi-Arabia on paska maa: Esra al-Ghamgamin teloitus.

Katsokaa, mitä Suomen poliitikot ja maamme johtavat ihmiset ovat tehneet:
YLE, 8.3. 2013: Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan.
Alan Salehzadeh, 7.12. 2016: Haukio noudatti shariaa, Iranin suurlähettiläs ei kättele.
Sitten politikot ja valtamedia syyttävät islamkriitikoita islamofobiasta, kun he itse rakastavat satasella islamia, jolloin he toimivat täsmälleen samoin kuin kuka tahansa sokeasti rakastanut: Kieltäytyy näkemästä totuutta.
B, 17.8. 2018: YLE-toimittajat ovat medialukutaidottomia.
B, 20.8. 2018: Kuivuusongelman ratkaisu on ihmeellinen.

7 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Valtio on kieltänyt Suomen naismimnistereiltä ihmisoikeusaktivismin
Jos ette usko, niin tässä on vain yksi linkki niistä tuhansista, joista helposti huomataan, ettei Suomen feminisiset ministerit pysty aktiivisesti toimimaan naisten ihmisoikeuksien puolesta:
Yleisradio AB -- Rundradion OY:
Suomen naisministereille abayat virkamatkoilla Saudi-Arabiaan

Valtio pakottaa Suomen naisministerit pukeutumaan säkkiin, kun he menevät muslimimaihin, jotta muslimit eivät syyttäisi suomalaisia ihmisoikeusaktivismista. Tosi on. Naisilla ei siis ole oikeutta pukeutumiseen, koska valtio on ostanut ministereille säkkipukuja.

Milloinka te feministit aiotte alkaa ajattelemaan? Pitääkö meidän palata takaisin pimeään keskiaikaan, että voisimme ottaa Valistuksen ajan uusintana?

Iltalehti, 14.12. 2016: Saksalainen naisministeri esiintyi ilman päähuivia Saudi-Arabiassa - vaadittiin pidätettäväksi.

Onneksi suomalaiset feministit ovat niin viisaita, että heitä ei voida pidättää ihmisoikeusaktivismista!
Keitä te olette, te munattomat islamfiilikot?

Brainleak kirjoitti...

Feministit hukkasivat suuren etsikkoaikansa:
He olisivat voineet toimia maahanmuuttajien valistajina, mutta järjettömässä valkoisen miehen vihassaan feministit rakastuivat niin sokeasti maahanmuuttajien kulttuuriin, että he eivät pysty näkemään mitään vikaa siinä.

Valistuksen ajan ei olisi koskaan pitänyt loppua, sillä ihmiseläimen kulttuuri ja ihmisyys ei sen koommin ole geneettistä kuin jumalallistakaan, vaan pelolla opittua.

Brainleak kirjoitti...

Feminismi lähti lentoon, kun se tasa-arvon sijasta alkoi julistamaan miesvihaansa valkoista miestä vastaan. No, sitä saa mitä tilaa, sillä on aika löperöä olettaa, että muun väriset miehet suostuisivat tuosta noin vain rahoittamaan feministien höperyydet. Feministit saavat muun väriset miehet feminismin työttömiksi tukijoiksi vain rahalla, valkoisen miehen rahalla, mutta se tasku ei kuitenkaan ole pohjaton, vaan nyt kaivellaan sen taskun viimeisimpiä pennosia.

Olavi Koskela kirjoitti...

Outo käsitys sinulla on suomalaisista miehistä - tai ehkä tuttavapiirisi on vain kovin rajoittunut. "...munattomat miehet joutuvat seuraamaan sitä sivusta, koska muutoin heitä syytettäisiin rasisteiksi, jos he toimisivat miehekkäästi." Suomi on kuule ihan täynnä miehiä, jotka piut paut välittävät siitä, pitävätkö muut - ja varsinkaan feministiressukat - heitä rasisteina. Feministisiä typeryyksiä täällä kirkuu itse asiassa varsin pieni joukko, joilla on lähinnä suuret luulot itsestään tai merkityksestään, ja paha ääni.

Brainleak kirjoitti...

Kiitos vastauksesta. Munattomuus viittaa siihen, että feministit ovat miehittäneet ne virat, joilla rahaa jaetaan.

Feministejä löytyy kaikista sukupuolista, joita feministien mukaan alkaa olla jo lukuisampi joukko kuin alkeishiukkasia, joita on 36 erilaista, joilla koko maailmankaikkeus on rakennettu.

En aio listata tähän, mihin kaikkeen feministeiltä löytyy rahaa, kunhan vaan sanon, että se on feministinen ideologia, jonka mukaan rahaa viskellään milloin mihinkin hömppään.

Tiedemiehet etsivät alkeishiukkasia, ja sitä etsintää varten pitää rakentaa maailman suurimmat laitteet, kuten LHC.
Mutta. Kun feministit etsivät muusukupuolisia ja vielä tuntemattomia sukupuolia, niin hiukkaskiihdyttimiin vaadittava raha on karkkirahoja feminismin vaatiman rahan rinnalla.

Brainleak kirjoitti...

Vielä sen verran femismistä, että jos se olisi parasta, mitä ihmiskunnalla on, niin miksi kaikki sairastuu, erityisesti lapset? Milloinkaan Suomen lapset eivät ole olleet mieleltään niin sairaita kuin nykyään. Jopa pieniä lapsia lääkitään ja muutenkin kaikki tuntuvat olevan jollakin tavoin pihalla. Viimeksi äsken luin, että nykyään ihmisten aivot ovat jatkuvassa hälytystilassa. Kutkahan täällä jatkuvasti pelottelee kansaa väärinajattelusta?

Kolmasosa varusmiesikäluokasta vapautetaan palveluksesta mielen häiriön takia ja jotain saman verran koululaista saa tukiopetusta. Sanoin tämän jo kymmeniä vuosia sitten, mutta se on edelleen ajankohtainen; jos psykologia olisi oikea tiede, niin silloinhan ihmisten pitäisi olla aina vaan mieleltään terveempiä; että jokainen sukupolvi olisi entistä tervehenkisempi ja entistä älykkäämpi. Mutta mitä vielä.

Tutkimukset todistavat, että käynnissä on yleinen ja globaali tyhmentymimen ja Suomen PISA-menestyksen huippu oli 12 vuotta sitten. Mutta.
Olen aivan varma, että feministit katsovat, ettei syy ole heidän, vaan he syyttävät siitäkin suomalaista miestä ja ylipäätään valkoista miestä.

Mutta, johtuisiko se sittenkin siitä, että feministit elelevät valtion jauhoilla ja vaativat itselleen helppoa elämää ja jakavat sillä idealla suruttomasti helppoa rahaa kaikille niille, jotka myös karsastavat älyllisiä ja fyysisiä haasteita. Tähän viittaa se, että yksityissektorilla työskentelevät naiset tuskin ovat kiihkeitä feministejä.

Nykyisen hallituksen ministerit taitavat kaikki olla feministejä. Suomi on velkaantunut näinä feminismin vuosina vähän enemmän kuin silloin ennen vanhaan, jolloin meillä oli kaksi sukupuolta, että olisiko sittenkin syy feminismissä, eikä miehissä?

Veijo Hoikka kirjoitti...

"...jos psykologia olisi oikea tiede, niin silloinhan ihmisten pitäisi olla aina vaan mieleltään terveempiä..."
Rorschachin mustetahratestiä psykologitiedemiehet käyttävät muiden metodiensa ohella ihmismielen saloja tutkaillessaan https://jukkalaajarinne.com/2009/11/30/rorsachin-testissa/
Ettei nyt vain ole käynyt niin, että median kuvakavalkadit nykyään synnyttävät yhtäläisen reaktion kuin kyseisen testin mustetahrat, itse kullekin omanlaisensa. Kuten Eppu Normaalikin aikoinaan totesi, vain tahroja paperilla
https://www.youtube.com/watch?v=xVfWPhUZvpI