maanantai 18. huhtikuuta 2011

Aikaa ja Viisautta T.Soinille

Onnea toivotan Timo Soinille ja hänen johtamalleen persuaatteelle, joka on lähin aate suomalaisuudelle. Pyydän myös Korkeimman siunasta ja viisautta hänelle ja sitä myötä Suomen kansalle, joka on juuri nyt ansainnut tällaisen eduskunnan kokoonpanon, joka viime yönä meille paljastui. Nyt voisin jo melkein sanoa, että Suomi sai, mitä ansaitsikin.


Toivotan paljon onnea myös kaikille niille, jotka kokivat Suomen kansan pettäneen heidät. Heille pyydän eritoten Korkeimman siunausta ja entistä enemmän viisautta, jotta myös heidän silmänsä avautuisivat näkemään maailman menon.

Sitten pyydän vielä erikseen PerusS:lta ja heidän äänestäjiltään myötämielisyyttä ja ymmärrystä niille tuhansille, jotka katkeruuttaan syyttävät teitä tyhmiksi ja populisteiksi. Me kuitenkin tiedetään totuus, että tehän olette ihka tavallisia suomalaisia, jotka kukin omalla tavallanne olette saaneet herätyksen multikulttuurisuudesta ja hyysäämisestä:
Perussuomalaiset saivat 25-30 prosentin kannatuksen juuri niistä Helsingin kaupunginosista, joissa asuu paljon maahanmmuuttajia, kun taasen rikkaiden asuttamilla alueilla äänestettiin vanhoja puoleita siitä uyksinkretaisetsa syystä, että niissä asuvat ihmiset eivät tiedä, mitä maahanmuutto arjessa merkitsee. YLE: Perussuomalainen ei pärjännyt Westendissä
HS: Jakomäessä äänestettiin perussuomalaisia, Munkkiniemessä kokoomusta

Vaikka Suomesta kuuluukin paljon porua Persujen vaalivoitosta, niin ulkomailta tulee sen korvaukseksi paljon kiitosta: Yahoo news: Populist party surges in Finn poll, EU aid at risk:
"finland is waking up!,
"man i love the finns :D,
"They are seeing what the people of the US has seen for years. Our money going to help other countries and getting nothing back.,
"GOOD!!! Way to go FINNS!!!!! Screw the EU, the World Bank, the U.N. and the NEW WORLD ORDER!!!!! Let the elites fall where they may. They made these problems, let them suffer with them,
"Finland for the Finlanders!!!!,
"TRUE FINNS INDA HAUS!!!, "ETC,....

YLE: Kihniö on Suomen perussuomalaisin kunta

Valtion suojatyötä tekevä tutkija ei halua, että
perussuomalaisilla olisi ihanne, jota tavoiteltaisiin:

Iltalehti: Tutkija: Soinin kannattajat hakevat satumaata
Kyllä nyt ihmisen kuin ihmisen pitäisi tietää, että kun hänellä on ihanne, jota hän tavoittelee, niin silloin hän saa siitä suunnasta edes jotakin; jos persut eivät tavoittelisi ihannetta, niin silloin he eivät myöskään saisi mitään.

Aika on rahaa. Ajanpuute on järjen köyhyyttä.
Wikipedia: Eduskuntavaalit 2011

Ei kommentteja: