lauantai 16. huhtikuuta 2011

Perussuomalainen demokratia

Tuntuu hassulta, miten monissa maissa pelätään perussuomalaisten nousua. Eivät perussuomalaiset ole tippuneet Suomeen taivaasta, vaan täällä on aina ollut vallalla perussuomalaisuus. Pelkäsivätkö ulkomaalaiset suomalaisia silloin, kun he lukivat kansoja vertailevista tutkimuksista Suomen sijoituksista? Ei toki, koska kaikki ymmärsivät, että Suomen sijoitus johtui kaikista täällä asuvista työläisistä, myös perussuomalaisista.

Eikö siis yhdellekään ole tullut mieleen se, että kaikki perussuomalaisia kannattavat ovat olleet mukana tekemässä Suomesta parasta maata maailmassa? Olisiko niin, että Katainen, Vanhanen, Kiviniemi, Stubbi, Thors ja muut monikulttuurisuuskontoon kääntyneet uskovat Suomen menestyksen johtuneen vain heistä, jotka uskovat monikulttuurisuuteen?


Olisi todella melkoisen älyttömyyden osoitus, jos uskoisi sellaista, että Suomen tähänastinen menestys ei perustuisi perussuomalaisille arvoille. Perussuomalaisuus voi nousta esille ja otsikoihin vain siksi, että suomalaiset ovat viime vuosina omaksuneet epäsuomalaisia arvoja --
jos vain muut puolueet olisivat pitäytyneet suomalaisuudessa, niin silloin Perussuomalainen puolue olisi edelleen marginaalissa:
Muut puolueet ovat itse nostaneet perussuomalaiset tapetille luopumalla suomalaisuudesta ja ottamalla sen tilalle monikulttuurisuuden, koska se on muotia.
On erityisesti huomattava se, että eivät ihmiset ole vaihtaneet puoluekantaansa, vaan nimenomaan puolueet ovat itse vaihtaneet ideologiaansa kuin tuuliviiri suuntaansa, jolloin heidän äänestäjille ei ole jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin Perussuomalaiset, koska suomalaiset ovat perussuomalaisia.

Mitä kauemmaksi Kokoomuksen, Vihreiden, Keskustan, SDP:n ja RKP:n ideologia menee suomalaisuudesta sitä suurempi on se joukko, joka huomaa, että heillä on arvot, mutta ne eivät enää kohtaa sitä puoluetta, jota heillä oli tapana äänestää.

Jos vanhat puolueet haluavat päästä eroon Perussuomalaisista, niin silloin vanhojen puolueiden tulee yks'kantaan hylätä uudet ideologiansa, ja palata niihin vanhoihin, perinteisiin oppeihin, joiden kaudella Suomi nousi maailman parhaaksi maaksi.

Nyt on kysymys siitä, voiko Suomi yhä olla maailman ykkösmaa, jos sitä hallitaan suomalaisille vierailla arvoilla, kuten monikulttuurisuusideologialla ja suvaitsevaisuudella? Epäilen vahvasti, että Suomi tulee tippumaan ainakin länsimaiden keskikastiin PISA-, lukutaito-, onnellisuus-, ruokahuolto-, parhaus- ja muissa vertailuissa, missä Suomi on tähän asti pärjännyt loistavasti.

Itse asiassa on käymässä niin, että koko länsimaisuus on kriisissä; mitä enemmän länsimaissa harjoitetaan muuta kuin länsimaalaisuutta sitä varmemmin koko länsi kärsii arvon alennuksista:
HS.uutiste 16.5. 2011: Ruotsi ratkoo koulun kriisiä

Voi tietysti olla, että islamilaistuvassa lännessä Suomi olisi edelleen kansojen välisissä vertailuissa kärjessä, mutta se kärki olisi alenevaa sorttia kuin takavuosien suomalainen kärki.
Maailman ja poliitikkojen pitää ymmärtää, ettei voida saada maailman parasta Suomea jättämällä perussuomalaiset laskuista pois.
Voi tietysti olla, että esimerkiksi Vihreät vaatisivat PISA-tutkimuksen tekijöitä kysymään ensin, mitä puoluetta oppilas kannattaa ennen kuin oppilas hyväksytään suomalaisuutta edustavan tutkimuksen kohteeksi.
Toki, voisi käydä myös niin, että joku tekee tutkimuksen siitä, minkä puolueen kannattajat ovat onnellisimpia. Sellainen tutkimus olisi erittäin helppoa extrapoloida maamme rajojen ylitse...

Itse en jaksa usko, että esimerkiksi maailmantuskaa potevat vihreät olisivat olleet positiivinen tekijä siinä tutkimuksessa, missä Suomi sai lähes täydet onnellisuuspisteet; ilman vihreitä olisimme pärjänneet siinäkin paljon paremmin.


Youtube: Roy Beck - maahanmuuton vaikutukset köyhyyteen

1 kommentti:

Raimo kirjoitti...

Korkeintaan 6 kk Suomessa työskentelevät ulkomaalaiset eivät maksa Suomen tuloveroa penniäkään! Siksi Suomessa on kymmeniä tuhansia ylimääräisiä työttömiä, koska heidän työnsä vie verottomasti työskentelevä vierastyöläinen, erityisesti rakennusalalla.

Euro valuuttana saattaa romahtaa lähivuosina Kreikan, Portugalin ja Italian ylivelkaantumisen vuoksi. Jo syksyllä 2010 on pakko tehdä jotain (esim. erottaa eurosta ongelmamaat) Espanjan joutuessa vuorostaan sijoittajien pörssikeinottelun uhriksi. Velkakriisi on vasta alkamassa, ei loppumassa. Suomi on jo nyt sijoittanut miljardeja euroja velkaantuneiden ulkomaiden tukemiseen. Hyvinvointivaltio lopulta romahtaa.

Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-4 miljardia euroa vuodessa.

Ruotsalaismielisyyteensä kaatuivat presidentit Relander ja Svinhufvud. - Veikko Heiskanen, kansanedustaja (ml), professori

lyyxem.freehostia.com/1930.htm

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

http://suomenmaa.bravehost.com/

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi".

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm