maanantai 11. huhtikuuta 2011

Romuarvot-Kataisen suomalaisuus

Jyrki Katainen tunnustaa suomalaisuutta -- pätkittäin. Kataiselle suomalaisuus tuntuu olevan vain keppihevonen, jolla on kiva pomppia karkuun, jos tasa-arvoinen monikulttuurisuus hyökkää liikaa päälle. Iltasanomat: Katainen vihapuheista suorassa lähetyksessä: "Se ei ole suomalaista": "- Kyllä se huolestuttaa, se ei ole suomalaista. Ei ole suomalaista, kun otetaan nyrkit avuksi, Katainen sanoi."

On huomionarvoista, että Kokoomuksen kimppuun ovat käyneet sellaiset, jotka toisaalla sanovat olevansa arvoliberaaleja ja suvaitsevaisia. Vihreiden arvojen liberaalisuus näyttää olevan pienen pieni joukko aivosoluja vihreiden korvien välissä.

Itse olen tuominnut jyrkästi kaikki eläinten huonon kohtelun, tapahtuu se siten koti- tai tuontantoeläimille; Puhdas ja toimiva luonto on minulle korkea arvo. Myös ihminen kuuluu siihen luontoarvoon, vaikkakin on heti sanottava, että ihmisen ideologia ei kuulu kyseiseen arvoon, vaan on pois heitettävä. Minä en pysty ymmärtämään sitä sellaista, että mun pitäisi pitää kaikkia arvoja yhtä hyvinä, kuten vihreät niin tekevät.

Kun ihmisellä on korkeita arvoja ja pois heitettyjä arvoja, niin silloin hänellä on myös korkea moraali. Jos taasen ihminen uskoo olevansa arvoliberaali, niin silloin hänellä ei ole sellaista moraalia, jonka mukaan hän eläisi johdonmukaisesti ja voisi toimia sosiaalisesti, älyllisesti ja henkisesti hyväksyttävällä tavalla.
Arvottaminen on moraalisuuden välttämätön ehto.

Arvoliberaali ei voi olla sen koommin sosiaalinen ihminen kuin älykäskään, puhumattakaan, että arvojen tasapäisyydellä voitaisiin elää henkistä elämää, johon kuuluu esimerkiksi oman kulttuuriperinteen (kuten suvivirren) arvostaminen.

Vihreillä ja muilla suviksilla on aivan käsittämätön arvolataus taakkanaan: Suvaitsevaiset eivät voi heittää mitään arvoa pois, koska heidän pitää pitää jokaista arvoa yhtä hyvänä kuin mitä tahansa muuta arvoa.
Vihreät ovat romuarvodyykkareita.
Arvot eivät ole vihreille arvoja sinänsä, vaan vihreät ja muut suvaitsevaiset käsittävät arvot ensisijassa keräilykohteina.

Samalla tavalla kuin postimerkkien keräilijä ei voi käyttää keräämiään postimerkkejä kirjeissään, niin samoin myös arvoliberaalit eivät pysty käsittämään arvoja arvoina; Arvoliberaalilla ei ole mitään, mitä hän voisi oikeasti arvottaa, koska arvottaminen nostaa aina arvostuksen kohteen muiden yläpuolelle, eikä sellainen ole arvoliberaaliutta.

Arvoliberaalit eivät pysty elämään yhteisten arvojen mukaan, koska he eivät arvoliberaaleina pysty arvottamisprosessiin. Ainoa asia, josta arvoliberaalit ovat kiinnostuneita, on oma napa.
Kuten tunnettua, niin jotkut ihmiset ovat himoriippuvaisia romujen keräämisestä. Sellaiset ihmiset eivät raaski heittää mitään pois, josta johtuen he elävät romujen ympäröiminä.

Vihreät ovat keränneet niin valtavan kasan arvoja korviensa väliin, että he eivät enää näe sieltä ihmisyyttä.

Mitä tulee Jyrki Kataisen suomalaisuuteen, niin näyttää vahvasti siltä, etä hän on kulttuurien keräilijä; Hän ei itse asiassa lainkaan pysty toimimaan suomalaisena Suomessa, koska hän pitää kaikkia kulttuureja tasa-arvoisina. Kataiselle suomalaisuus on todellakin vain keppihevonen, koska hän näyttää ottavan suomalaisuuden esille vain silloin, kun hän vastustaa arvoliberaalien toimintaa - ollen itse kulttuuriliberaali, joka on sama asia.

Katainen ja Kiviniemi ovat ihmisiä ilman puoluettakin. Ideologia yleisesti ottaen estää ihmistä toimimasta ihmisenä. Hyvin harva ihminen pystyy näkemään ihmisen hänen ideologiansaa takaa. Kiviniemen ja Kokoomuksen päälle käyneet eivät käyneet ihmisten päälle, vaan he näkivät vain ideologian, josta he eivät tykkää.

Jos lukija sinua tökkii toisen ihmisen ideologia, niin suosittelen hartaasti, että luovut arvoliberaaliudesta ja monikulttuurisuudesta, ja alat arvostamaan kestäviä asioita maailmassa, jolloin olet samalla heittänyt kokoomuslaisuuden romuarvojen kaatopaikalle.

Kokoomuslaisuus, vihreä ideologia, keskustalaisuus eivät ole kestäviä arvoja; Arvo-ja kulttuuriliberaalien ei tule nostaa millään lailla omaa puoluettaan perussuomalaisten yläpuolelle, koska oman ideologiansa nostaminen ei kuulu arvo/kulttuurirelativismiin.

Sen sijaan suomalaisuuteen kuuluu olla hyviä.

Ei kommentteja: