keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Merirosvotko ovat uskovaisia?

Miksiköhän rikollisille annetaan Koraani? Miksi heille ei anneta Raamattua, jos on tarkoitus, että he ehkäpä tulisivat uskoon ja tekisivät parannuksen?

MTV3: Kiinni otetuille (merirosvoille) koraanit ja lääkärintarkastus miinalaivalla

- Suomessa rikollisille on tapana antaa Raamattu, jos he ilmaisevat halunsa tutustua hengellisiin asioihin.

- En voi uskoa sellaista, että sosiaalitantat ihan oikeasti uskovat merirosvojen olevan uskovaisia?

Kyllähän minäkin kaikenlaista uskon, mutta tuo merirosvojen uskovaisuus on kyllä sellainen asia, johon ei voi millään uskoa. Minua saa tulla valistamaan kuka tahansa sosiaalitantta, olkoon sitten vaikka maahanmuuttoministeri, presidentti tai kenraali, mutta en piru vieköön pysty tajuamaan, miten kummassa joku todella voi olla niin vitun tyhmä, että pitää merirosvoja uskovaisina?

Jos siis kuka tahansa Suomen lakia rikkova aiotaan pelastaa Jumalalle, niin silloin sellaisille ei tule antaa koraania, vaan vanha kunnon Raamattu.

Voi tietysti olla niinkin, että koska Koranissa ei ole kymmentä käskyä, niin silloin rikollisiakin tulee pitää uskovaisina. Sitä en vaan tajua, että miksi Suomen valtio ei anna koraania myös ateisteille, jos kerta Suomen valtio haluaa, että ihmisten tulee alkaa muslimeiksi?

Tottahan nyt jokainen sen tajuaa, että ne merirosvot ovat rikkoneet Suomen lakia, koska muutoinhan heitä ei voitaisi pidättää.

Murhan suunnittelu ei ole Suomen lain mukaan rikos, mutta kansainvälisillä vesillä suunniteltu merirosvous on niin suuri rikos, että sen suunnittelijat tuodaan Suomeen nauttimaan suvaitsevaisuudesta täydellä ylöspidolla?
Ja hyysäämisen lisäksi Suomen valtio yrittää käännyttää merirosvot muslimeiksi -- ei hyvät hyssykät sentään, mitä tuosta nyt ajatollatkin ajattelevat, kun länsimaat pitävät rikollisia muslimeina? Koraanin mukaan nimittäin rosvoilta tulee katkaista vähintään käsi, eikä suinkaan passata heitä!
Iltalehti 30.3. 2011: Selkäpiitä karmiva video: Tässä tilataan palkkamurha
Blogi: Murhan suunnittelu


Muslimimaissa raiskauksen uhrit ruoskitaan hengiltä, mutta Suomen sosiaalitantat antavat rikollisille Koraanin, joka tuottaa juuri tuollaisia mielipuolisia tuomioita, joita sosiaalitantat luulevat sivistyneiksi ja tasa-arvoisiksi länsimaisen oikeuskäsityksen kanssa:
CNN, world 2011: Only 14, Bangladeshi girl charged with adultery was lashed to death
Jihad watch: Geert Wilders: The Failure of Multiculturalism and How to Turn the Tide

Ei kommentteja: