lauantai 23. huhtikuuta 2011

Arvosokeat ja tasa-arvoisemmat

Kaikki samanlaiset ovat samanarvoisia,
Kaikki tasapäiset ovat tasapäisiä.
Tasa-arvoa ei voi luokitella, tasa-arvo on meidän aivojen tavoittamattomissa;
Ihmisen on mahdontonta ymmärtää sellaista, joka ei ole ymmärrettävissä.
On helpompi ymmärtää suhteellisuusteoria kuin ymmärtää valhe;

Ihminen voi ymmärtää vain realiteetteja


Ihmisen on mahdotonta toteuttaa omassa elämässään tasa-arvoa, jos hän uskoisi sekä tasa-arvoon että politiikkaan; Ihmisen käytös on suora seuraus hänen peloistaan, joista uskomukset ovat suurimpia; rohkea ihminen ei tarvitse uskontoa eikä uskomuksia. Tasa-arvo on vain uskomus, joka ei voi koskaan toteutua, koska ihmiset eivät ole tasa-arvoisia.

Sano minulle, mitä tasa-arvo on, niin minä osoitan sinulle, ettet itse toteuta tasa-arvoa, koska uskot, että työsi tai olemisesi on arvokkaampaa kuin kenenkään muun. Ei mitään väliä, mitä sanot olevasi, koska todistat pelkällä olemisellasi olevasi parempi kuin kukaan muu.

Tasa-arvo on arvoista kaikkein viheliäisin, koska siihen uskovat vain he, jotka ovat kaikkein viheliäisimpiä ihmisinä. Tämä huomattiin vaikkapa Suomen eduskuntavaaleista, joiden häviäjät julistivat ennen vaaleja olevansa suvaitsevaisia ja kaikin puolin tasa-arvoisia kaikkien kanssa, mutta heti kun valit oli käyty, suvikset aloittivat jumalattoman törkykampanjan.

Mokuttajat ja suvikset pystyisivät helposti samoihin tekoihin kuin kaikki ne, joita he puolustavat; Yksikään suvaitsevainen tai monikulttuurisuuden puolustaja ei puolusta oikeita arvoja, koska ihmisellä voi olla oikeat arvot vain silloin, kun hän ei julista tasa-arvoa.

Tasa-arvon kannattajat ovat niitä, jotka haluavat ihmisten olevan arvosokeita.

Ihminen menettäisi näkökykynsä, jos hän joutuisi elämään silmnät sidottuina. Samoin ihminen menettää arvonsa, kun häneltä kielletään asioiden arvostaminen, eli luokittelu.

Valitettavasti vain pelkureilta voidaan kieltää arvostaminen; yksikään rohkea ihminen ei voi uskoa tasa-arvoon; rohkeus itsessään vaatii sen, että ihmisellä on jotakin tavoiteltavaa; Riman yli ei voi oikein hypätä, jos rima olisi kaikille yhtä matalalla, pelkkä viiva maassa.

Tasa-arvoon uskominen sitoo ihmiseltä arvostuksen; Tasa-arvoon uskovat eivät pysty näkemään ihmisyyttä oikein, koska (yleensä suuripalkkaiset) tasa-arvon julistajat höpöttävät, miten jokainen ihminen on arvokas. Tasa-arvoon uskominen estää ihmistä käyttämästä omaa järkeä ja uskomasta omia aistejaan. Katsokaa tai lukekaa seuraavien linkkien juttuja:

Stara: Nainen hakattiin henkihieveriin McDonald’sissa – henkilökunta nauroi vieressä
Norbosa: (Video) Two Black women beat up white woman in a Mcdonalds, gets a seizure.
Star hip hop: This Is Fxcked Up: Girl Gets The Beats In McDonalds In Baltimore & Starts To Have A Seizure!
Aamulehti: Tyttären surma: ”Voi Anu rakas kun äiti olisi voinut auttaa sinua”

Ei kommentteja: