sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Suomilaivan suunnan muutos

Olen tässä muutaman vuoden pyrkinyt esittämään, mitä Suomelle tapahtuisi, jos edellisten hallitusten määräämä suunta olisi edelleen jatkunut. Viimeksi tänään 17.4. 2011, Suomen eduskuntavaalin päivänä, Mail Online esittää hätkähdyttävän uutisen:
'Wear a headscarf or we will kill you': How the 'London Taliban' is targeting women and gays in bid to impose sharia law

Toivon totisesti, että perussuomalaiset lopettaisivat nöyristelemästä kuopattua hallitusta ja rehellisesti antaisivat tunnustuksen suomalaisille siitä, että he äänestivät ensijaisesti maahanmuutosta ja erityisesti erään tietyn ryhmän tunkeutumisesta tänne rauhalliseen Pohjolaan.

Me emme voi sallia sellaista tapahtuvan, mitä näemme muualla Euroopassa. On hyvä, että vaadimme muilta mailta kuria ja tarkkuutta talousasioissa, mutta suomalaisten tulee myös vaatia muita maita lopettamaan tai ainakin tiukentamaan löysiä maahanmuuttolakejaan.

Ei ole mitään mieltä julistaa, että Suomesta ja Euroopasta loppuu työntekijät, koska sellaista ei tule koskaan tapahtumaan. Työvoimapulan mielettömyys on selvää, kun katsotaan maailman väkiluvun -ja köyhyyden jatkuvaa kasvua, jolle ei loppua näy niin kauan, kun julistetaan mikä tahansa työ arvokkaaksi

Kuten sanoin aiemmin, niin perussuomalaisten äänestäjistä suurin osa on tavallisia suomalaisia, joiden ei ole tarvinnut muuttaa arvojaan, vaan heidän aiemmin kannattamansa puolueet ovat itse muuttaneet arvonsa suomalaiseen sielunmaisemaan sopimattomiksi.
Perussuomalainen puolue ainoastaan liikkui sille paikalle, missä aiemmin oli Kokoomus, Keskusta, Vihreät ja SDP.
Suomalaiset ovat kuin mannerlaatan alla lymyilevä vakaa ja kiinteä hotspot, joka pysyy täysin paikallaan, jonka yli puolueet liikkuvat ja kukin puolue vuorollaan saa osakseen suomalaisten arvonannon.

Nyt Perussuomalainen puolue sai kunnian toteuttaa suomalaisten arvoja. Myös itse äänestin perussuomalaista ehdokasta, ja toivon todella, että kansanedustajaksi päässeet perussuomalaiset eivät petä suomalaisia, vaan todellakin tekevät politiikkaa suomalaisilla arvoilla, johon ei kuulu monikulttuurisuus, eikä niiden arvojen kunnioittaminen, jonka tähden maailmaan leviää suunnaton joukkio elintasopakolaisia, jos se joukkio ei kohtaan missään kohtaa patoa.

Youtube: Roy Beck - maahanmuuton vaikutukset köyhyyteen

Ei kommentteja: