maanantai 4. huhtikuuta 2011

Islamin opetus tie tyhmyyteen

Tässä kotikoneen korjailun lomassa ehdin näpytellä pari lausetta:

Islamin opetus ei hyödytä ihmistä. Oikeaoppiseksi muslimiksi opetettu ihminen ei pärjää tosielämässä. Todellinen elämä tapahtuu oppineisuuden ulkopuolella.

MTV3: Islamin opetus lisääntyy nopeasti Suomessa

Päivitystä:
Jos ihmisten on määrä olla opetettuja, ja jos maahanmuuttajien on määrä olla voimavara ja rikkaus, niin silloin valtio ampuu itseään jalkaan, jos se opettaa maahanmuuttajat islamisteiksi.

Muslimiudesta ei ole mitään hyötyä Suomelle eikä suomalaisille.

Opetustusohjelman tulee olla sellainen, että se ei tuhoa ihmisen luontaista luovuutta; kaikki ihmiset ovat alkujaan luovia, mutta johtava eliitti pyrkii useimmissa tapauksissa tappamaan ihmisten luovuuden, jotta se saisi ihmiset käyttäytymään eliitin ruokinta-automaattina; rikkaat eivät eläisi tässä mailmassa päivääkään ilman köyhiä ja halpatyövoimaa.

Kaikkein selvimmin eliitin riippuvuus opetetuista ihmisistä ilmentyy juuri islamissa; islamilainen hallinto tuhoutuisi välittömästi, jos se luopuisi islamin opetuksesta väkivaltakoneiston alaisuudessa.

Islamin opettaminen koulussa tekee yhteiskunnalle saman, jos kouluissa opetettaisiin vasemmistolaisuutta; vain oikeaoppinen kommunisti saisi opettaa kouluissa vasemmistolaisuutta ja kaikkien oppilaiden pitäisi oppia vasemmistolaisuus ulkoa ja hokea vasemmiston opinkappaleita...

Islamin opetusta tukeva hallinto voi sanoa hyvästit lähes kaikelle sille rikkaudelle, jota se halajaa maahanmuuttajissa; hyvin opetettu muslimi ei saa eikä voi ajatella mitään sellaista, jota ei lue koraanissa. Hyvin opetettu muslimi nuolee joka päivä kiltisti maata eikä todellakaan välitä mistään luovasta toiminnasta.

Jihad Watch: Geert Wilders: The Failure of Multiculturalism and How to Turn the Tide
Sama suomeksi:
Homma forum: Geert Wilders: "Monikultturismin epäonnistuminen" (puhe Roomassa 25.3.2011)

Mitä suurempi Allah sitä vähemmän järkeä ja vapautta

Ei kommentteja: