keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Perhekeskeiset eivat muodosta yhteiskuntia

Kuvitelkaa suvaitsevainen, joka vollottaa, miten se naapurin mieskään ei ole yhtään perhekeskeinen, kun on taas parhaillaan töissä... Ja samaan aikaan naapurin mies pitää yllä sitä voimalaa, joka tarvitaan Takamaan valaisemiseen erään perheen kadonneen pojan löytämiseksi. 

Jossakin tuolla arabian mailla on kaapattu suomalaisia. Täällä suvaitsevaiset ylistävät niitä kaappajia perhekeskeisiksi. Miten varmaan kutkuttaa suvaitsevaisen jotakin osaa ajatella kehitysmaiden ihmisten suurenmoista perhekeskeisyyttä.

On kuitenkin hyvä muistuttaa kaikille suvaitsevaisille, että aidosti perhekeskeinen yhteiskunta rakentaa viljasiiloja, maanteitä, atomivoimaloita ja kaikkea muuta infrastruktuuria, ja aito perhekeskeinen yhteiskunta pystyy jopa istuttamaan puita kaikkien niiden kaatamiensa puiden tilalle.

Mitäpä huomaamme sieltä, mitä suvaitsevaiset kilvan ylistävät; He autioittavat maansa, he eivät osaa rakentaa edes vessoja, vaan nekin pitää täältä viedä kuten täältä viedään puiden istuttajiakin. Suvaitsevaisten ihannoimassa perhekeskeisyydessä perheet pitävät muita perheitä vihollisinaan; sitä kutsutaan heimoyhteiskunnaksi.

Heimoperheistä ei voida rakentaa toimivaa valtiota, joka huomataan erityisen hyvin juuri näinä päivinä juuri Yemenistä, missä valtaa itse asiassa pitävät monet perhekeskeiset klaanit, joilla jokaisella on kivat rahanhankintakeinot.
 Suomi on ainoa länsimaa, jonka omavaraisuus on taattu vuodeksi eteen päin. Kehitysmaissa omavaraisuudesta ei ole tietoa senkään vertaa, koska eihän kehitysmaiden perhekeskeisillä ole aikaa muille perheille.

Poistan aina varmistinen, kun kuulen suvaitsevaisten puhuvan perhekeskeisyydestä. Sillä suvaitsevaiset eivät pysty käsittämään esimerkiksi valtakunnan sähköverkkoa aidon perhekeskeisyyden ilmennykseksi. Ei todellakaan. Suomen infrastruktuuri on suvaitsevaisille itsestään selvyys, eivätkä he siten pysty ymmärtämään sen olevan suurenmoinen todiste perhekeskeisyydestä, kuten ovat varmuusvarastotkin.
Suvaitsevaisten mukaan aito perhekeskeisyys on vain halaamista, oman perheyhteisön jäsenten halaamista tosin, muut ovat perhekeskeisille kupattavia, kuten se todistuu helposti vaikka tyttöjen myymisenä.

Tiede, 29.3. 2010: Perhekeskeisyys pakolaisuuden alkusyy
Blogi. 29.3. 2012: Ajattelen-siis en ole perhekeskeinen

Tuolla Ylöjärven Metsäkylässä nähtiin, mitä on suomalainen perhekeskeisyys. Sellaisen yhteenkuuluvaisuuden osoituksen perustassa on luotettava sähkö ja lämpö ja hyvin hoidetut tie- ja tietoverkot. Myös kaikki ne ovat perhekeskeisyyden hedelmiä. Suomalaiset eivät tosin halaile alwariinsa toisiaan, koska täällä yksilöiden pitää pitää yllä yhteiskuntaa, joka on laajennettu perhekeskeisyys.

Eipähän täälläkään lähdettäisi toisten perheiden asioita hoitamaan, jos täältä puuttuisi perhekeskeisyyden tärkeimmät todisteet, kuten suomalaisuus. Ajatelkaa pidemmälle; jotta Metsäkylän perheet pystyivät osoittamaan yhdelle perheelle solidaarisuutta, niin samaan aikaan tuhansien suomalaisten piti samaan aikaan toisaalla pitää Suomi pystyssä; sähkövoimaloiden työntekijät, poliisi, armeija, pelastus, ruuan jakelu,...

Jos meillä ei olisi valtakunnan sähköä ja ruokahuoltoa, niin eipähän olisi siitäkään etsinnästä tullut yhtään mitään. Ymmärrän kyllä, ettei suvaitsevaisilta voida odottaa niin korkeaa ajattelua, joka tarvitaan sen ymmärtämiseen, että siihen Metsäkylän perhekeskeisyyteen otti osaa lähes koko Suomi, ja erityisesti siihen tarvittiin satojen energialaitosten työntekijöiden panos.

Pitää vaan ymmärtää työssään, miten tärkeä se on suomalaisuudelle, maailman kehittyneimmälle perhekeskeisyydelle. Kun seuraavan kerran kuulet jonkun olevan suuretsinnän kohteena, niin voit täysin hyvin sanoa työpaikallasi olevasi osa sitä etsintää. Ei armeijakaan pitkälle marssisi ilman ruokahuoltoa, eli maanviljelijöitä.

Ei kommentteja: