keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Muuttuva tiede ja Urantia 2

Tiede muuttuu uusien havaintojen kautta. Tieteen teorioiden ennusteet ja ennusteiden todistelu ei muuta tiedettä, vaan vain uudet ja ennustamattomat havainnot muuttavat tiedettä ja tiedemiehen maailman kuvaa. Vanha tiede esittää profetioitaan, kun taasen uusi tiede ponnahtaa esille ennustamattomien havaintojen hämmentämänä.

Tiedemiehet ja uskovaiset ovat kiistelleet vuosisatoja, mikä on luonut maailmankaikkeuden ja sen sadat tuhannet paikalliset suuren luokan materiakeskittymät. Ateismiin nojaava tiede julistaa, että Jumala on tarpeeton, että kaiken sai alulle ja kaikkea ohjaa aito sattuma.

Tosi Uskovien (jotka eivät tarvitse älyllistä pohdintaa) ja paradimaattisesti tieteeseen uskovien välimaastoon on ilmestynyt joukko älylliseen suunnittelun uskovia, jotka yrittävät todistella kaiken olevan suunniteltua, koska meillä on niin paljon nippeleitä, joita on mahdotonta ajatella pelkän sattuman tuotteeksi. He puhuvat mikrokosmoksen hienosäädöistä.

Nyt on aika siirtyä tutkimaan maailmankaikkeuden suuria rakenteista.

Aika-avaruus voi olla suunnitelmallinen ja kokonaisuus vain siinä tapauksessa, että aika-avaruuden osat ovat toisiinsa yhteen liitetty yksilöitävissä olevien "kanavien", linjojen avulla. Ilman tähtien välisiä (super)yhteyksiä ei voida puhua Jumaluuden vaikuttamasta universumista. Älyllisesti suunnitellussa kaikkeudessa mitään eikä ketään jätetä vaeltamaan sattumanvaraisesti tyhjyydessä.
Nyt tiede on -pyytämättä ja yllättäen- ensi kertaa päässyt hieman perille, että avaruudessa on tosiaankin kanavia, joissa virtaa energiaa.

IS, 4.12. 2012: 35 vuotta matkannut Voyager teki löydön aurinkokunnan rajalta :
"Nasan Voyager 1 -avaruusluotain on löytänyt eräänlaisen "magneettisen valtatien" aurinkokunnan laitamilta. Löytö on yllättävä, sillä luotain on ollut tutkimusmatkallaan jo 35 vuotta."

Kosmoksesta tullaan löytämään yhä uusia havaintoja, jotka eivät sovi nykyiseen paradigmaan, eli siihen tieteeseen, jossa vain ateistiset periaatteet ovat tiedettä, ja joka niin ollen pakottaa tiedemiehet sovittamaan jokaisen uuden havainnon vanhaan kaapuun, koska muutoin paradigmaattiset tiedemiehet julistaisivat sellaisen tutkijan tieteen kiroukseen, joka uskaltaisi sanoa havaintojen olevan todisteita älyllisesti ohjatusta kaikkeudesta.

Urantia kirjassa on kerrottu avaruuden kanavista, jotka ydistävät asuttuja sfäärejä. Älyllisesti ajatellen tällaisten kanavien olisi pitänyt olla ennusteita myöskin tieteessä, jos vain tiede olisi sellaista tiedettä, joka etsii älyllistä syytä, eikä kaiken aikaa hoe, että kaiken takana on täysin älytön, sokea sattuma, jolla ei ole mitään päämäärää.

Kun tämänkin lukee joku tiedeuskovainen, niin hän varmaan toteaa, että kyllähän ne nyt löydetyt kanavat ovat selvästi vain sattumalta siellä. Vastaavasti; kun uskovainen tämän lukee, niin hän sanoo niiden olevan Saatanan harhautusta, koska vain Maassa on elämää, ja koko suunnaton kaikkeus on tehty vain siksi, että voisimme sitä ihastella ja kunnioittaa Jumalan suuruutta...

Blogi 28.5. 2011: Muuttuva tiede ja Urantia
Lisää, us-blogi, 4.12. 2012: Voyager ja avaruuden energiakanavat
UPDATE:
IS, 10.1. 2013: Neroutta vai tuuria? 15-vuotiaan löytö mullistaa astrofysiikkaa
"Mallinnuksesta kävi ilmi, etteivät kääpiögalaksit liiku sattumanvaraisesti vaan ne muodostavat valtavan, noin miljoonan valovuoden laajuisen systeemin. Tutkijat - mukaan lukien Rodrigo Ibata - ovat aiemmin uskoneet, että niiden liike on satunnaista."

Ei kommentteja: