keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Asiantuntija: Italiassa ei ole poliitikkoja

 Asiantuntijat syyttävät Suomen perustuslakivaliokuntaa politikoinnista.

Asiantuntijoiden rivien väleistä on helppoa lukea, että Italiassa mikään ei ole poliittista, vaan jopa Italian taloutta on johdettu täysin tieteellisesti. On mahdotonta, että Italian 159 prosentin valtionvelka olisi seurausta politiikasta, koska asiantuntijat näkevät politikointia vain siellä, missä ei haluta jakaa Italialle helppoa rahaa.

En ole nähnyt kenenkään asiantuntijan sanoneen, että Italian surkuhupaisa velkatilanne olisi seurausta politikoinnista, puhumattakaan siitä, että politikoinnin taustalla olisi rikollisiliigoja, Mafia, Ndrangheta. Koska asiantuntijoiden mukaan suomalaiset eivät saa harrastaa politikointia päättäessään Italialle päätetystä 80 miljadin euron joululahjasta, niin siksi on kiistatonta, että Suomen kaikki viralliset asiantuntijat, jotka saavat palkkansa verovaroista, eivät pysty mitenkään näkemään, että heidän palkkaus on täysin poliittista. 

Joka ikinen asiantuntija, joka väittää, että Italian valtion velka ei johdu politikoinnista, mutta perustuslakivaliokunnan kyseinen päätös on poliittinen, ei pysty tajuamaan, että hänen oma palkkansa johtuu pelkästään hallitsevan politiikan hyväntahtoisuudesta. Edellä sanottu voidaan todistaa tieteellisesti, eli ajasta ja paikasta riippumatta; Hei, sinä verovaroilla elelevä loinen, joka luulet olevasi asiantuntija, Kerro julkisuuteen yksikin yleisestä mielipiteestä poikkeava oma lauseesi, niin voit korkeintaan pillittää, että sinut sanottiin väärin perustein irti. Mutta, Et pysty taistelemaan sitä vastaan, joka johtaa Suomea katastrofiin.

Ei ole sellaista asiantuntijaa, joka ei joutuisi joka helwetin hetki varomaan, ettei hän vaan sano mitään virallisesta totuudesta poikkeavaa.

Suomessa väärin puhunut asiantuntija saisi korkeintaan hyväpalkkaisen eläkeviran, mutta useimmissa muissa maissa asiantuntijoiden on joka hetki tarkkaan varottava sanomisiaan, siksi Suomen asiantuntijat ovat verrattavissa lottovoittajiin. Kuten tiedetään, niin lottovoittajilta ei voida odottaakaan mitään muuta kuin puppua. Suomalaiset asiantuntijat eivät pysty ymmärtämään esimerkiksi afrikkalaisia, jotka kokemuksestaan tietävät, miten typeriä ovat kaikki ne, jotka kannattavat kehitysapua.

Valtio ei voi milloinkaan palkata asiantuntijakseen sellaista, joka on eri mieltä politiikkojen kanssa. Suomessa ei ole yhden yhden yhtäkään asiantuntijaa, joka ei toimisi pelkästään poliittisella agendalla. Joka ikinen valtion virallistama asiantuntija julistaa vain sitä, mitä hallitus haluaa. Jos yksikin virkamies esittää julkisuuteen jotain muuta, niin vähän vanhemmassa tai vähän tulevammassa maailmassa hänet lynkattaisiin.

RAUTALANKA.

Koska Italian valtio ei ole voinut velkaantua poliittisilla päätöksillään, niin silloin ainoa mahdollinen johtopäätös on se, että valtiot voivat velkaantua vain silloin, kun niissä toteutetaan tieteellistä suunnitelmataloutta, jonka tärkein päämäärä on johtaa rahavirrat tieteellisesti asennoituneille päättäjille. Joku voi huomata jotain yhtäläisyyttä Neuvostoliittoon, mutta vakuutan, että mitään sanomaani EU:sta ei voida koplata Neuvostoliittoon.



1 kommentti:

Olavi Koskela kirjoitti...

Näinhän se rautalanka johdonmukaisesti ajatellen olisi. Ja toki totta on se jo vanhastaan, että 'asiantuntijat', joita käytetään, ovat AINA järjestelmän miehiä, ja heidän lausuntonsa ovat sen mukaisia - eli pääasiassa tarkoitushakuista potaskaa. Säälittää vähän ihan normaalilla talonpoikaisjärjellä varustetut ihmiset, jotka joutuvat puhumaan kaikensorttista peetä, lopulta omaksi vahingokseen. Heidän maksettavakseen kertyvä hinta tulee olemaan paljon suurempi, kuin mitä hölmöt nyt vielä uskovat. Ökellettiinhän sitä Nürnbergissäkin, että 'noudatin vain saamiani käskyjä'. Se ei riittänyt silloin, eikä se tule riittämään koskaan.