sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Suomi ostaa Virosta rokotetta 100:lla miljoonalla

 Suomen nykyhallitus on hullujen hommaa. Viron koronaviruksen vastaisesta suihkeesta tuli hitti – testattiin vain muutamilla sadoilla ihmisillä.

Vihervasemmisto ei idelogiansa mukaan pysty laittamaan penniäkään Suomen tukemiseen, mutta sen sijaan se on jo sijoittanut satoja miljoonia kaupallisiin lääketehtaisiin. Luultavasti yksikään vitun kommarista kommunistiin ei tajua, miten typeriä he ovat, kun he kieltäytyivät tukemasta suomalaisia rokotteita, kasvomaskeja, viljasiiloja, suola-akkuja, mutta sen sijaan he mielellään ostavat Virosta sadalla miljoonalla nenäsumutteita. Voi vitun vitun vittu, miten typeriä ovat kaikki lukijat, kun olen jo vuoden verran sanonut, että Suomen tärkein  tehtävä on tukea suomalaista teollisuutta, mutta kaikki vitun silmäätekevät ovat pelkkiä vitun hiirulaisia, joilta ei kuulu edes vikinää, jollei ole mukana jotain vitun ultraäänimikkiä.

Ettekö te perkeleen suomalaiset jo tajua, että Suomi ei voi olla maailman valo muuten kuin siten, että se säteilee vain moraalia. Joka vitun maa, joka jakaa ilmaista rahaa muille maille, on päässyyllinen kaikkeen pahuuteen. Jo virhervasemmistojen raamatusssa lukee, että kaikki ihmiset ovat älyltään samanlaisia, joten on perkeleen saatana, että yhdenkään ihmisen pitää auttaa sellaista, joka on yhtä kyvykäs mihin tahansa kuin kuka tahansa kommunisti. Jos kommunisti ei perkele itse pysty omaehtoiseen elämään, niin sitten hänet pitää laittaa kolhoosiin, tai ainakin pakkotyöhön kaivokseen korvaamaan fossiilisilla koneilla toimivia jyrsijöitä.

Nuo saatanan viherkomunistit haluavat jakaa suomalasisten rahoja vain sille, joiden pitäisi muuttua demokraattiseksi, ellei peräti peräti komunisteiksi. Mutta. Jo tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet että jako itään ja läntee sekä etelään ja pohjoiseen, on sellaista, mitä ei voi poistaa millään rahalla. Esimerkiksi jako itäiseen ja läntiseen maailmaan johtuu jo ennen antiikkia olemassa olevista ennakkoluuloista, jotka eivät sanan varsinaisessa merkityksessä ole millään tavoin poliittisia.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Noi saatanan poliitikot laittoivat MILJARDIN yhteen saatanan APOTTIIN.
Viro teki vastaavan, mutta toimivan ohjelman kymmenellä miljoonalla.
Yhden yksikään vitun asiantuntija ei pysty esittämään minkäänlaista kritiikkiä noita vitun typeriä poliitikkoja kohtaan, koska suurin osa niistä on saanut miljoonia löhötellessään kankkulan kaivon pohjalla suu auki.

Ettekö te vitun typerykset tajua miten kalliiksi hallitukset tulevat, kun yhden yksikään hallitus ei pysty laittamaan penniäkään suomalaiseen osaamiseen. Voi helvetin typerykset. Olen sata varma, että perusuomalaiset kusevat myös housuihinsa, kuten ovat tehneet joka ikinen puolue luullessaan, että Suomen myyminen olisi ratkaisu kestävyyteen. Helvetin typerykset. Ettekö jo vihdoin tajua, että Suomi kuuluu vain suomalaisille !!! Kuudentuhannen kilometrin syvyyteen saakka!