sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Kuittien salailun tarkoitus

 Kaikki varmaan hyvin tietävät, että kun esille tulee pienen pieni juttu, niin hyvin pian siitä paljastuu enemmän kuin on haluttu. Pääministerillä on ollut henkilökohtainen syy salata kauppalaskunsa, jotka hän on tehnyt veronmaksajien rahoilla,

Sekin on hyvin tiedossa, että vasemmisto syyttää joka kerta muita ajojahdista, kun vasemmistosta paljastuu jotain nuivaa. Pääministerin 300 euron kuittien salailu onkin vain jäävuoren huippu. Olisi ihan kiva selvittää, miten laajalle alueelle pinnan alla se jäävuori ulottuu. Tämän päivän aikana sen jäävuoren pinnan päällinen osa on noussut lähes kolminketaiseksi, mutta onneksi Suomessa on vielä sananvapautta, joka sallii muiden kommunistien julistavan, että tästä ei sitten puhuta muuta kuin mitä minä tässä sanon. 

Sitten, kun vasemmisto saa enemmistön, niin kaikki tällainen julkisuus ei enää ole mahdollista, joten nautitaan tästä nyt oikein syämmen kyllyydetsä.

Sekin on kiva huomio, että tämä aamiasjuttu ei millään tavoin vaikuttanut minun ääneeni kunnallisvaaleissa, koska vaikka olen jo sen äänen antanut, niin olisin ehkäpä laittanut kyseisen luvun boldilla.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Suomessa kommunistit elvistelevät ja tuhoavat vaalijulisteita ja sitten kun heidän johdossaan tulee julki moraalittomuutta (ilmaisia aamiasia ja lasten hyväksi käyttöä ym), niin vasemman laidan jäähyaitoista huudellaan, että se on ajojahtia, eikä kukaan saa puhua muuta kuin mitä minä sanon.