sunnuntai 30. toukokuuta 2021

GZR charg-e 500 euron palkkio

 Annan 500 euroa sille, jonka ilmiannosta tai varkauteen osallistuneista toimittaa kuvassa näkyvän pyörän omistajaleen, eli allekirjoittaneelle. Maksamisen edellytys on, että pyörän tulee olla täysin ehjä, ilman mitään puutosta tai ilkivaltaa. Tiedän täysin hyvin, että rikkaille 300 euroa on mitätön summa, mutta minulle viisi sataa euroa on noin 60 prosenttia kuukausituloistani, eli 900 euron eläkkeestä.

Palkkiotarjous on voimassa heinäkuulle asti.

Lupaan, että jos vaikka ne kaksi varasta toimittavat kyseisen pyörän samassa kunnossa tänne, mssä se oli, kun he varastivat sen, niin en kerro teistä kellekään, kunhan vaan vetelen teitä turpiin.

Suomen kommunistit (vasemmisto Saarikosta Siperiaan) ovat tuhonneet Suomesta kaiken moraalin, joka näkyy siinäkin, että poliisit julkijumalattomasti kertovat, ettei heitä kiinnosta tavallisten ihmisten murheet, mutta auta armias, jos joku helvetin poliisi kuulee, että kommunisteista tai kunniakansalaisista on puhuttu vastoin kommunistien dogmia, niin siihen nitä pirulaisia riittä pilvin pimein.

Kuvan pyörässä on neljä lukkoa, joihin kaikkiin vain minulla on avaimet. Täyden palkkion saamisen lisäedellytys on, että minun avaimista ainakin kolme sopii palautettavan pyörän lukkoihin.




1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Suomessa on ihan vitun liikaa kaiken helvetin köyhiä. Pääministeri Sanna Marin ei eroa tippaakaan jostain vitun pyörävarkaasta, joka luulee, että hän tarvitsee muutanan satasen jonkun toisen omaisuudesta, Itse asiassa pääministeri Sanna Marin on helvetin ääliö, koska hänen mukaansa koko kansan on kuukausittain annettava hänelle vastaava summa rahaa, jonka joku helvetin vitun polkupyörävaras haluaisi ainoastaan kertakorvauksena. Nuo saatanan typerät kommunistit, alkaen Rinteestä, eivät pysty tajuamaan, mitä vitun perkelettä he ovat tehneet Suomelle.