keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Valtioneuvoston ohjeistus Marinille

IS, 26.5. 2021: "– Pääministerin asuessa virka-asunnossa, sisältäen myös lyhyet yöpymiset, voi edustustilojen myyntipalvelusta tai suoraan palvelukoordinaattorilta tilata etukäteen kylmiöön aamiaistarvikkeita sekä kylmänä toimitettavia aterioita, jotka on mahdollista lämmittää itse Kesärannassa, ohjeessa todetaan."

Faktantarkistajan puheenvuoro:
Kysyn pääministeri Sanna Marinilta, että miten tulkitset tuon VN-kanslian ohjeistuksen? Saatko lämmittää ilmaisen ruokasi veronmaksajien maksamilla energioilla ilmaiseksi, vai pitääkö sinun ostaa Alepasta kertakäyttögrilli, vai saatko oikeasti käyttää Kesärannan kaasugrilliä, jonka kustantavat sinulle valtion veronmaksajista parhaimmat, kuten kaikki ne hyvätuloiset valtion elätit, joita muutenkin liehittelet, koska kuulemma et juurikaan välitä niistä suomalaisista, joiden ei myöskään tarvitse maksaa omia sähkölaskujaan, vaan jotka saavat aamiaisensa oikeiden veronmaksajien veromarkoista?

Kumpaan joukkoon haluat kuulua? Siihen, joka vonkuu valtiolta aamiaista, vaiko niihin tuiki tuntemattomiin yksityisen puolen veronmaksajiin, jotka eivät suostu sinun liehittelyysi? Eikö olisi loogista ja kaikin puolin totuudellista, että hakisisit aamiaisesi niin kuin kaikki muutkin köyhät, Hurstin leipäjonosta.

Tiedän toki, että keikkatyöläisille maksetaan ruhtinaallisesti päivärahoja ja kulukorvauksia, koska työnantaja tienaa sillä, että se laskuttaa kaikista nippeleistäkin. Minullekin aina korostettiin, että laita siihen tuntilistaan ja matkakorvauksiin "oikein" kaikki. Nyt kuitenkin taitaa olla asia toisin kuin siihen aikaan kun itse olin keikkatyöläinen; Valtioneuvoston kanslia ei ole mikään työnantaja, joten olet ikuisesti väärässä, jos luulet, että sinun palkkasi maksajia ovat muut kuin yksityisen puolen rehelliset työntekijät.

Valtio ei ole mikään työnantaja. Jos te herran ministerit oikeasti olette siinä uskossa, että olette valtion leivissä, niin ehkäpä teidän pitäisi hetimmiten palata takaisin koulun penkille, tai ainakin kaivamaan ojaa, tai näinä päivinä olisitte suuresti Suomelle hyödyllisiä, kun menisitte täyttämään suo-ojia.

PS. Entä, miten on sen Alkon lahjakorin laita, jonka te saatte ilmeisesti kolmesti vuodessa? Pitäisikö teidän ministerien käydä Virossa täydentämässä sitä? Vai, miten se nykyään menee? Saavatko kaikki ministerit tuon korillisen, vai pitäisikö ministerin vasiten pyrkiä myös Alkon hallintoneuvostoon, jotta ministerillä olisi kokemusta muustakin juoppoudesta kuin rahajuoppoudesta?

Teille ministereillehän se on helppoa laittaa hakemuksia satoihn erilaisiin hallintoneustoihin, jota saisitte jopa illallisen ilmaiseksi, ettekä vain aamupuuroa. Aikahan ei ole teille mikään ongelma, paitsi silloin, kun teidän pitäisi hoitaa yhteisiä asioitamme.

On mitä ilmeisintä, että ministerit luulevat olevansa keikkatyöläisiä. joiden ei kuulu maksaa "palkastaan" omia elämisen kulujaan, kuten ruokaa ja vessapaperia ja peräpuikkojaan..

3 kommenttia:

J. Jörgensen kirjoitti...

Demariedustaja ja aatetoveri Matias Mäkynen nousi todistamaan, ettei Marin ole asiaa päättänyt, vaan toiminnassa noudatetaan aiempaa tapaa. Voi näin ollakin, mutta kyllä pääministeriltä odottaisi sen verran pelisilmää, että ymmärtäisi kieltäytyä moisesta järjestelystä. Tuollaiset viritykset kun tuppaavat paljastumaan ja asiat esitetään poliittisten vastustajien taholta väistämättä siinä valossa, että hän olisi itse edellyttänyt saavansa tällaista palvelua "veronmaksajien kustannuksella". Vaikka virheellinen tieto oikaistaan, on vahinko jo päässyt tapahtumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset äänestivät tuonkin kuvottavan huorasian hallitukseen - kuten koko ohisalon,suomelan,honkasalon,anderssonin,tuppuraisen,saarikon,pekosen jnejne iljettävien,maanpetoksellisten huorasikojen haaremin eduskuntaan ilveilemään.Hyi helvetti.Suomalaisnaiset ovat kollektiivisesti osoittaneet etteivät edes yhteensä ole yhden tienvarressa lojuvan koiranpaskan arvoisia ja äänioikeus on aika poistaa heiltä.Onkin aika tuoda todellisia naisia Suomeen vaikkapa Ukrainasta ja Venäjältä koska siellähän on SOTA joten kyseessä on sankarillinen ihmisoikeuksien puolustaminen.Tuodaan ensin vaikkapa 5 miljoonaa.Kyseiset naiset voi vapauttaa kielitaitovaatimuksista yms.koska ihmisoikeudet ja palkata KAIKKIIN julkisiin virkoihin suomalaishuorien tilalle.Finskihuorat voivat maksaa touhun eikä mielipiteitä tarvitse kysellä koska jos se ei miellytä heitä he eivät ole enää pelkästään arvottomia huoria vaan myös rasistipaskoja joita kohtaan väkivalta on rasismin vastaista taistelua.Oma idelogianne paskahuorat - onnea.Teidän on korkea aika nauttia siitä täysin rinnoin.

Brainleak kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Tässä on ihan oikeutettua närkästyä, koska suurin osa suomalaisista on varmaan yhtä ällistynyt ilmaisista ruoista kuin Päivi Lipposen:
IL, 27.5. 2021: Päivi Lipponen ärähtää Kesärannan eduista: ”Ei olisi pieneen mieleenkään tullut maksattaa omia safkoja valtiolla”

Tässähän on kyse siitä, että jos pääministerin ruoka on myös ministerin tehtäviin kuuluvia kuluja, niin miksi hitossa Sanna Marin ei sitten vaadi kaikkia ruokia veronmaksajien kustannettavaksi. Ja se on pelkkää kansalle vittuilua vaatia itselleen ei ainoastaan alv verottomat ruuat, vaabn ilmaiset ruuat. Pitäisi edes sen verran ymmärtää, että jos lainsäätäjänä vaatii itselleen ilmaiset ruuoat, niin silloin ne kuuluvat koko kansalle.