torstai 27. toukokuuta 2021

Marinin työaika on aamuisin

 Harry Harkimokin on yhtä ällistynyt kuin terve Suomen kansa, joka ei voi käsittää, millä moraalilla valtion hyvätuloiset voivat vetää itselleen sellaisia etuja, joita he eivät halua antaa kansalle.

Pääministeri Sanna Marin kuluttaa valtiollista energiaansa vain aamuisin.
Päivällisensä ja illallisensa hän kustantaa itse, jollei jostain taas paljastu salattuja kuitteja. Toivottavasti ne saadaan esille ennen vaaleja, jotta tiedettäisiin, kuluttaako Marin myös illallisesta saatua energiaansa pääministerin tehtävien hoitoon. Opintomatka vaikka rakennustyömaaruokalaan olisi suotavaa.

Sanna Marinin palkka, etuisuudet,  palkkiot ja kulukorvaukset ovat yhteensä varmastikin reilusti 20 tonnia kuussa. Puhuttiinhan tässä hiljattain jostain toisesta, jonka sanottiin menettävän 17 tonnia jotain ihme kokouspalkkioita, kun hän erosi suoraselkäisyyttään. Taitaa Marin olla istuttanut Valtioneuvoston kanslian nahkatuoleihin pelkästään sellaisia, joilla on vahva kallistuskulma Siperiaan  Esimerkiksi TPK:n kansliassa noudatetaan lakia, koska siellä ei tarvitse pokkuroida Siperiaan päin.

Sanna Marin kirjoittaa vihastuksestaan 14.11. vuonna 2014: Hyväosainen, älä leiki huono-osaista

Se näyttää olevan jonkinlainen geneettinen ominaispiirre joissakin ihmisissä, että heidän on etsiä laeista porsaanreikiä, jotta he voisivat ystäviensä kanssa salassa hekumoida omasta paremmuudestaan. Tässä tapauksessa kyse on suoranaisesta lain vääristelystä ja ylimielisyydestä kansaa kohtaan.

Iltalehti, 27.5. 2021: Päivi Lipponen ärähtää Kesärannan eduista: ”Ei olisi pieneen mieleenkään tullut maksattaa omia safkoja valtiolla”.

Verkkouutiset, 24.12. 2014: SDP:n Marin poisti veropakolaisuus-tviittinsä – ehdotti kansalaisuuden menetystä.

Harry Harkimon vuoro:


Ei kommentteja: