sunnuntai 30. toukokuuta 2021

Stand up koomikko Sanna Marin

 Sanna Marin Uutissuomalaiselle: Maksoimme häämme itse. Toisinaan pääministeri huomaa, että hänen on pitänyt kaivaa kukkaroaan, joka on täynnään veronmaksajilta saatua pätikkää, toisinaan taas pääministeri syyttää alaisiaan, kun he eivät ole muistaneet täyttää hänen veroilmoitustaan.

Pidän Sana Marinia lähinnä stand up koomikkona, joka ei vielä ole tajunnut, ettei kukaan naura hänelle hyvän tahtoisesti. Jopa Rinne vaati, että jokaisen kommunistin on puhuttuva Marinista vain sitä, mitä Rinnekin.

Joskus viime vuosina Suomen kommunistit ilkkuivat USA:n presidentille, joka vaati alaisiaan olemaan samaa mieltä. Tänä päivänä sadat tuhannet Suomen kommunistit ylistävät Rinnettä, joka vaatii, että kaikkien kommunistien on ylistettävä Sanna Marinia ja väitettävä, että pääministerille 300 euroa on niin mitätön summa, ettei sillä ole mitään merkitystä, vaikka siitä ei kertoisi edes verottajalle.

Itse toki tiedän, että kaikki minun mittaiset tavikset ymmärtävät erittäin hyvin 300 euron arvon arvon, mutta johtuen siitä, että rikkalle miljarditkaan eivät merkitse mitään, niin on täysin ymmärrettävää, että 300 euroa kuussa pääministerille on kuin ilmaa vain.

Rouva pääministeri. Voisin vuokrata Teidän valtiolta saamanne 5tonnin sähköpyörän pariksi kuukaudeksi, koska kuultavasti te ette itse sitä koskaan tarvitse. Sovitaanko, että saatte siitä 30 euroa kuukaudessa? Minulle jäisi siten kolmisen sataa käyttörahaa kuukaudessa.



3 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Luulen, että Alepoiden kassoilla on näinä päivinä hieman jakomielinen suhde kaikkien aikojen parhaimpaan hallitukseen. Alepan kassan työntekijälle 300 euroa kuussa olisi kolme kertaa vappusatanen, mutta koska he eivät saaneet edes vappukymppiä, niin miten ristiin sormet pitää panna, että Alepan kassa pystyisi edelleen uskomaan siihen poliittiseen liikkeeseen, jonka lopullinen päämäärä on jossain Etelä-Korean pohjoisrajan tuolla puolen.

Brainleak kirjoitti...

Olen melko säntillisesti ladannut YLE:n sivuilta YLE podcasteja (historia, tiede ja dokumentti).
Viimeksi vajaa viikko sitten latasin sieltä juttua Simone Veilistä. En voi muuta kuin ihailla hänen rohkeuttakaan ja älyään. Simone esimerkiksi halusi kokea, miltä tuntuu tehdastyöläisyyden osa.
Siihen aikaan työaika oli aamu kuudesta ilta kuuteen. Simone teki sen, mitä olen vaatinut joka ikiseltä poliitikolta; Hän jätti palkkansa ruokalan pöydälle sanoen, että ottakaa. Mielessäni on Akseli ja Eelo Isohiisi, jotka toiminvat samoin.
Mutta kommunistit tappoivat heidät, kuten kommunistit tuppaavat tekemään jokaiselle totuuden puhujalle. Jokainen, joka vaatii ihmisiä puhumaan vain tietyllä tavalla, on Stalinin äpärä.

Te lukeneet ja kaikki tietävät varmasti tiedätte, mitä Eelo Isiohisi vastasi toimittajalle, joka kysyi, miksi teidän rahat ovat pöydällä ja miksi ovet ovat auki

Vaadin, että poliitikoksi ei saa valita yhtään sellaista, joka haluaa sinne vain hoitaakseen omia raha-asioitaan. Jos poliitikko ei pärjää minimipalkalla, niin silloin mikään ei voi estää, että hän säätää lain, jotta mninimipalkka olisi suurempi kaikille.

Pidän joka ikistä ihmistä pelkkänä typeryksenä, joka ei pärjää minimipalkalla. Kaikkein idioottimaisemnpia ovat poliitikot, jotka jopa vaativat, että heille kuuluu 100 prosenttia verottomana.

Anonyymi kirjoitti...

Tyypillinen taparikollinen,arvoton,lapsellisen tyhmä,narsistinen ja iljettävä paskahuora kuten hänet tuonne äänestäneet finskiHUORAT keskimäärin muutenkin.Suomalaisnaiset ovat osoittaneet olevansa oksettavaa biojätettä jotka on aika korvata todellisilla naisilla vaikkapa sotaa käyvistä Ukrainasta ja Venäjältä koska ihmisoikeudet ja ihmisarvo.Ihmisyys velvoittaa.