keskiviikko 5. toukokuuta 2021

Idioottimaiset asiantuntijat Kankkulan kaivolla

Wikipedia:  Luettelo maailman kultavarannoista. Ei kiinnosta edes avata linkin juttua, koska se ei kiinnosta pätkääkään asiantuntijoita sun muita vitun idiootteja.

Lehti, 5.5. 2021: Kokoomuskapinallinen Wille Rydman: ”Suomelle voi tarjota miten huonon diilin tahansa”.

Tiedän varmasti, että yksikään poliitikko, yhden yksikään asiantuntija, puhumattakaan kokoomuksen tai kommmunistien joukoista ei pysty ikinä olemaan samaa mieltä minun kanssani. Johtuen yllä kerrotusta faktasta, en voi koskaan esittää mitään satuja, vaan vain faktoja. Keskeneräisessä maailmassa tietysti pitää olla myös satuilijoita, mutta tunnen suurta mielipahaa, että satuilijoiksi ovat valittu ne, joita kutsutaan poliikoiksi ja muiksi asiantuntijoiksi, joille pitää vielä maksaa satoja tuhansia, koska muutoin heitä pitäisi kutsua järjen köyhyyden lisäksi pelkiksi köyhiksi.

Olen tietysti enemmän kuin iloinen siitä, että yksikään ihminen ei koskaan pysty ajattelemaan samoin kuin minä, mutta kuten sanoin,  joskus minulle tulee jonkinlainen surumielisyys siitä, että kaikki ne valtion virallistamat asiantuntijat, jotka elävät myös minun verovaroillani, ovat niin täysin idioottimaisia. Odottaisin edes joskus jonkun virkamiehen jo virassa ollessaan kertovan, miten vittumaisia kaikki poliitikot ovat. Se on jo nähty, miten virkamiehet vasta eläkkeelle jäätyään uskaltavat vähän kuiskuttaa, että he eivät tykänneet poliitikoista, mutta jo on perkeleen saatanan perse, että virkamiehet, toimittajat ja kaikki saatanan asiantuntijat eivät pysty edes linkittämään internetin totuudellisempien sivujen faktatietoja.

Yksikään asiantuntija ei ole uskaltanut tai kehdannut esittää yhtään mitään faktaa (tosiasiaa, suom. huom.), miten Italia mataa. Koska minulla ole mitään oikeita sanoja sanoa miten vittumaisen typeriä ovat kaikki asiantuntijat, niin siksi  pystyn vain esittämään faktoja (tosiasioita, suom. huom.)..

Kymmenen vuotta sitten, kun USA halusi tuhota Syyrian, niin jo silloin tajusin, miten helvetin vähän poliitikoita kiinnostaa totuus. Suomalaiset poliitikot olivat eturintamasssa tuomitsemassa Syyrian laillista hallitusta. Tähän päivään menessä yhden yksikään länsimaa ei ole pystynyt kertomaan totuutta, kuka aiheutti Syyrian hirvittävän hävityksen. Tänä päivänä tämän ruudun siellä puolen on tuhansittain täysin sokeita, jotka eivät tajua, että heidän ajattelunsa aate ei ole heistä, vaan he ovat vain omaksuneet lauseita, joissa ei ole mitään mieltä.

Maailman ainoa kuva tästä kankkulan kaivosta.


1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Iltasanomat, 5.5. 2021 klo 20:09: "5VTV:n yhteis­työstä Bhutanin ja Kuwaitin kanssa 75 900 euron kulut – ”kansain­välisyys­koulutuksessa” neuvottiin meikkauksesta ja kengistä.
Valitkaa vaan naikkosia huippuvirkoihin, niin saatte taatusti sitä, mitä tilaatte.

Joko olisi aika palauttaa edes sudet Lounais-Suomeen ennen kuin peurat syövät kaikki puiden taimenet? Muutama naarassusi ei olisi pahitteeksi hallituksessakaan. Ainiin, mutta se vaatisi, että lampaat pitäisi ensin aidata, tai teurastaa.