keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Ministerien anomuskaavakkeet KELAsta

 Nyt tuli ilmi, että Valtioneuvoston kanslia toimii ministereiden anomusten täyttöavustajina. Ainakaan minulle ei heti olisi tullut mieleen, että Suomen korkeimmin palkatut henkilöt katsovat tarvitsensa vielä aamiaisetua. Mikä onkaan palkan tarkoitus, ellei ensisijassa oman ruuan ostaminen ja verojen maksaminen, jotta valtio voisi käyttää niitä yhteiseen hyvään?

Uskoisin, että edes Sanna Marin ei tiennyt ennen Kesärantaan muuttamistaan, että hänelle kuuluu veronmaksajien kustantama aamiainen.

Kuka on siis kertonut Sanna Marinille, että hänellä on oikeus siihen ja tuohon ja noihin kaikkiin etuisuuksiin, kulukorvauksiin ja ja etuoikeuksiin, veronmaksajien varoilla? Varmastikaan Sanna Marin ei ole voinut sitä itse lukea laista, koska tänään tulee vähän joka tuutista tietioa, että sen paremmin verottaja kuin vnk:kaan ei pysty sanomaan, onko se homma edes laillista. Ainakaan se ei ole moraalista, josta osoituksena on jälleen kerran kansan närkästyminen.

Sen vielä ymmärrän, ja pitkin hampain, että maahanmuuttajia varten on pitänyt palkata pieni armeija erilaisia avustajia, mutta siihen ei ymmärrykseni oikein taivu, että valtioneuvoston kanslian korkeasti palkatut virkamiehet katsovat, että heidän työhönsä kuuluu kertoa pääministerille, mihin kaikkiin etuihin hänellä on "oikeus".

Nyt sekin selvisi, mitä työtä siellä vnk:ssa tehdään, eli täysin jonninjoutavaa aikuisten ihmisten holhoamista, joiden katsotaan olevan niin saamattomia, että he eivät pysty itse räknäämään, mihin heidän satojen tuhansien vuosittainen palkkansa riittää.

Tänään tuhannet Alepan kassan työntekijät ovat närkästyneet siitä, että heidän asuntoetuunsa ei kuulukaan muonitus, kuten kuuluu yhdelle entiselle Alepan kassaneidille. Ilmeisesti pääministerin päässä on tapahtunut nesteiden vaihtoa.

Tässä on todiste siitä, että VNK toimii ministerien hakemusten esitäyttelijänä.
IS, 26.5. 2021: Valtioneuvoston kanslia ohjeisti pääministerin virka-asunnon aamiaisedusta kaksi vuotta sitten: ”Kohtuulliset kulut maksetaan valtion varoista.”

Valtio on siis sitä mieltä, että 300 euroa on kohtuullinen raha. Miksi sitten se vappusatanen oli niin täysin kohtuuton, että siitä tuli pelkkä vitsi! Onko se ministerien mielestä kohtuullista, että kymmeniä tuhansia kuukaudessa verorahoja saavat voivat saada vielä satasia sen päälle verottomana, koska muutamalle ihmiselle 300 euroa on ihan kohtuullinen almu?
Sanna Marin ei tykkää veroista, koska ei halua maksaa edes ruuastaan arvonlisäveroa. Olisihan Sanna Marininkin roposet valtion ruuan arvolisäverosta saamaan pottiin pieni apu, millä Suomi maksaa etelän vetelien saamattomuuksia.

Ei kommentteja: