tiistai 6. marraskuuta 2007

NERONKUOPPA

PALKKAKIERROS TEHDÄÄN KUOPASSA

On kyse palkankorotuksista, vaatimuksista! Nyt on oikea hetki alkaa ajatella. Oletko ihan oikeesti sitä mieltä, että jokin on sinun omaa ansiota? Ihan itsekö teit itsesi, loit älysi, tiedostit tietoisuutesi, kudoit lihaksesi, muovailit sukusolusi ja loit sukupuolisuutesi ja laadit kasvokuvasi ennen kuin tulit maailmaan? Miksi tarvitset enää ehostusta ja itsekorostusta, jos kerta olet itse ansiollinen kaikkeen siihen, mitä olet? Kerro vielä meille, mitä ihminen on, jos todella uskot, että sinulla on jotakin omaa ansiota! Etkö ole vielä ehtinyt käydä selittämässä kognitiotieteen laitoksen tutkijoille, mitä tietoisuus on, koska olet niin täynnä omaa tietoisuuttasi, ettei siihen mahdu muuta kuin minä itte?

Jos et osaa edes selittää, mistä ihminen on peräisin, ja miten ihminen rakentuu atomeista ja mistä ihmiskehoon tulevat ihmisenä olemisen ominaisuudet, kuten intuitio, rohkeus, ymmärrys ja viisaus, niin oletko edelleen sitä mieltä, että kaikki älykkäät ajatuksesi ovat omaa ansiotasi? Kenen ansiota ovat silloin ajatuksesi ansiosta, palkastasi, rahataloudesta, kilpailukyvystä, markkinavoimista ja puolueellisuudestasi? Onko palkanvaatiminen todella osoitus älykkyydestäsi?

Palkanvaatijat ovat ainaisessa palkkakuopassa. Palkkaa työn ehtona pitävät ovat kuin muurahaisia, jotka pyrkivät hiekkakuopasta ylös kauhistuneina sen pohjalla väijyvää petoa, joka koko ajan heittää ylös yrittävien murkkujen päälle hiekan murusia. Lopulta peto saa saalikseen palkkakuopasta poisvinkuilevan palkanvaatijan...

Palkanvaatijat eivät ole koskaan tainneet ajatella. Palkanvaatijoiksi lasketaan tässä ennen muita ns. herrat, kuten poliitikot, johtajat, tuomarit ja muut älyllisesti köyhät. Jos nimittäin rikkaat olisivat joskus ajatelleet asioita, niin he olisivat itsekin tajunneet, että ansion vaatiminen saa aikaan kaiken köyhyyden. Ansion vaatiminen on älyllistä köyhyyttä; älyllinen köyhyys on periköyhyyttä, jonka rikkaat ovat ulkoistaneet köyhiksi, jotta rikkaat voisivat uskoa, että heidän vaatimuksensa ei millään tavoin ole (osa)syyllinen luonnonrikkauksia pursuavalla planeetalla elävän ihmiskunnan köyhyyteen.

Poliitikot ja muut rikkaat ovat itse jatkuvassa palkkakuopassa. Niinpä rikkaat eivät koskaan pysty opastamaan ketään, vaan jokainen, joka ottaa rikkaan oppaakseen putoaa välittömästi kuoppaan, palkkakuoppaan. Yksikään palkkakuoppaan pudonnut ei pysty pääsemään palkkakuopasta pois, koska palkkakuopan pohjalla vaanii peto nimeltä Rikas, joka jatkuvasti heittää palkanvaatijoiden päälle hiekanmurusia (veroja, palopuheita, elinkustannuksia, inflaatiota, lakeja, vappupuheita, käskyjä, lomakemaksuja, koron korkoa, tiemaksuja, asetuksia, jätemaksuja, vuokrankorotuksia, kiinteistöveroa, lupauksia, käyttömaksuja, arvonlisäveroja, vakuutuksia, jäsenetuja, lomaveroa, korkoa, ...
Rikkaat kasaavat muiden päälle jatkuvasti lisää kuormaa, mutta yksikään rikas ei ota yhtäkään "kortta" kannettavakseen, joka huomattiin eilispäivänäkin, kun pari ökyrikasta vapautettiin veloistaan --samaan aikaan tuhannet muut suomalaiset ovat elinikäisesti veloissaan, joiden aiheuttajina olivat ökyrikkaat...

Olen kirjoittanut näin ennenkin, mutta kirjoitan uudelleen, että luopukaa kuvittelemasta jotakin ansioita itsellenne; olkaa vaatimattomia, niin te saatte kaiken sen, joka on teille välttämätöntä päivittäiseen elämiseenne.
Vaatimattomuus ei voi ilmetä mitenkään muutoin kuin siinä, ettei ihminen vaadi mitään, ei edes palkkaa. Mutta vaatimattomuuden edellytyksiä ovat älyllisyys, rohkeus, intuitio, huomaavaisuus, kunnioitus ja viisaus. Palkan -ja ansion vaatijoilta ei edellytetä noita edellä mainittuja ominaisuuksia, joten siksi vaativat ovat vailla inhimillisiä ominaisuuksia, joka huomataan vaikkapa tästä meneillään olevasta sairaanhoitajien lakkoilustakin; he vähät välittävät mistään muusta kuin omasta navastaan.

Vain rohkeat ihmiset pystyvät tekemään töitä ilman vaatimuksia, koska rohkeus voi ilmetä vain ymmärryksen kanssa, ja ymmärtäväiset ovat ymmärtäneet, että kun vain he tekevät työnsä ilman mitään vaatimuksia, niin silloin he ovat täysin syyttömiä kaikkeen köyhyyteen, sotimiseen ja kaikenlaiseen sortoon, mihin syyllisiä ovat vain he, jotka eivät pysty tekemään mitään, jolleivat he koko ajan ajattele olevansa itse ansiollisia omiin voimiinsa ja niihin fanaattisfundamentaalisiin, perinteellisiin ajatuksiinsa, joita ovat menneisyydessä ajatelleet pelkurimaiset johtajat kaikessa hysteerisyydessään.

Edellä sanottua todistaa se, ettei yksikään palkanvaatija pysty perustelemaan toimintaansa Sokrateen ajatuksilla, koska Sokrateen ajatukset eivät perustuneet pelolle, vaan niiden lähteenä oli Sokrateen sisäinen ääni nimeltä Daimonian.

Itse en kuule pääni sisältä ääniä -- paitsi yhden kerran kuulin päässäni kaksi sanaa, jolloin olin alkoholismini loppuvaiheiden takia äärimmäisyyden edessä, joten en pysty Sokrateen tavoin antamaan näistä ajatuksista kunniaa jollekin sisäiselle äänelleni. Koska kuitenkin ymmärrän täysin, etten ole millään tavoin itsessäni ansiollinen mihinkään, mitä olen ja teen, niin siksi en voi myöskään vaatia mistään ajatuksistani palkkaa/ansiota itselleni, koska jos väittäisin näitä ajatuksia omikseni, niin silloin vaatisin lukijoilta kunniaa itselleni, joka kumoaisi välittömästi ajatuksieni sisällön ja tekisin itsestäni lähinnä hölmön, joka ei eroaisi tippaakaan maailman älyttömistä rikkaista ja heidän mielettömistä puheistaan, joilla he ovat kietoneet jokaisen ajattelemattoman (palkanvaatijan, suom.huom.) pauloihinsa, koska rikkaat eivät itsessään ole yhtään mitään.

Ajatukset ovat oikeita ajatuksia vain silloin, kun ihminen ei voi vaatia niistä mitään ansiota itselleen. Ansiottomat ajatukset ovat niitä, joiden ajattelijoita sanotaan profeettain ja viisaiden joukkoon. Ansiottomilla ajatuksilla kuka tahansa ihminen on onnellinen ja turvassa rikkaiden kaivamilta palkkakuopilta. Sillä rikkaiden on täysin mahdotonta ajatella viisaita, eli vaatimattomia ajatuksia, ja siksi rikkaat ovat ainaisesti palkkakuopassa, johon yksikään nero ei voi koskaan pudota.

Rikkaat kerskuvat, miten hienoa on käydä katselemassa näytelmiä Sokrateesta, mutta rikkaat eivät ole koskaan tajunneet Sokrateen ajatuksista hölkäsen pöläystä. Koska jos ja kun ihminen tajuaa, mitä Sokrates tajusi, niin silloin hän ei enää kunnioita Sokratesta, vaan ymmärtää, että oikeista ajatuksista kuuluu antaa kunnia yksinomaan sille, jota kutsutaan Korkeimmaksi.
Olen vuosien mittaan kirjoittanut pääni sisälle emergoituneita ajatuksia ja laittanut niitä nettiin. Tässä olisi niistä muutamia, mutta vaikka suomalaisilla sanotaankin olevan hyvä lukutaito, niin ymmärrykseen vaaditaan kyllä muutakin kuin taidollisuutta, johon kuuluu niin kokkaaminen kuin huoraaminenkin, kuten Faidros sen olisi ilmaisut. Palkanvaatijat ovat itsensä myyjiä, eli huoria.

Ilman rohkeutta kukaan ei voi ymmärtää oikeita ajatuksia, esimerkiksi niitä ajatuksia, joiden välittäjänä olen saanut toimia. Ja rohkeus ei todellakaan ole sitä, että "uskaltaa" vaatia itselleen lisää optioita, kulukorvauksia tai uskaltaa sanoa itsensä irti palkanvaatijana, vaan rohkeus on jotakin sellaista, jota ei voi ilmaista markkinatalouden nimissä ja kilpailukyvyn puitteissa

(en aikoinani asettanut alla linkitettyjen sivujen html-koodiin merkistökoodausta, joten jotta skandit näkyisivät oikein, surfailija voi itse asettaa oikean merkistökoodaajan työkalupalkin kohdasta Näytä ja siitä Merkistökoodaus Länsimainen (iso-8859-1))
Valtakunnan tiedotteet
Valtakunnan päätökset
Sinenmaan säälimätön sanoma palkkojen korottajille
Vain neroille

Ei kommentteja: