tiistai 13. marraskuuta 2007

Nuorten kapina

Aikuiset uskovat, että nuorten kapinointi on täysin luonnollista; että nuori ei voi siirtyä aikuisuuteen muuta kuin kapinoimalla aikuisten arvoja vastaan. On kuitenkin heti paikallaan sanottava, että aikuiset uskovat nuorison kapinointiin luonnollisena seikkana vain siksi, että aikuiset saisivat edelleenkin mellastaa maailmassa ja töniä toisiaan.

Aikuiset ovat luoneet lakisysteemin, joka antaa nuoren kapinoida vain tiettyjen rajojen sisällä. Aikuiset kutsuvat nuorta kapinalliseksi vain ja vain silloin, kun siitä saa korkeintaan sakkoja tai ehdollista vankeutta. Jos nuori ylittää aikuisten määrittelemän kapinoinnin määrän, niin aikuiset pyytävät psykiatriaa apuun, jotta nuori saadaan syömään pieniä sinisiä pillereitä, koska silloin kyseessä ei enää olekaan kapina, jos nuori ei toimikaan luonnollisena kapinallisena, sillä aikuiset katsovat, että he pystyvät sanomaan Luonnolle Stalinin tavoin, mikä vain on luonnollista.

Rikkaiden mukaan köyhyyskin on köyhyyttä vain rikkaiden asettamissa rajoissa. Köyhä on vielä köyhä, jos hän on asunnoton, koska onhan rikkaiden mukaan valtiollakin laillinen oikeutus tehdä ihmisistä asunnottomia esimerkiksi antamalla oikeudessa laillisia häätötuomioita. Asunnottomuus on rikkaille selvä merkki köyhyydestä, koska asunnottomuus ei ole perustuslain - ja ihmisarvon vastaista, eikä rikkaiden mukaan ole rikollista häätää ihmisiä kadulle, koska rikkaiden mukaan köyhän kuuluukin olla vähintään asunnoton, jotta rikkaat voisivat tuntea ylimielisyyttään sitä köyhyyttä kohtaan, jonka rikkaat ovat ulkoistaneet köyhiin.

Köyhä kuitenkin ylittää rikkaiden asettamat köyhyysrajat, jos köyhä vaikka varastaa nälkäänsä tai rikkoo kerrostalon ulko-oven säästyäkseen kuolemalta pakkaseen. Rikkaat näkevät köyhän rikollisena välittömästi, jos köyhä yrittää selviytyä jossakin tilanteessa omin avuin, koska rikkaiden mukaan köyhän tulee anella armopaloja rikkailta, jotta hän pysyisi nöyryytettynä rikkaiden asettamien köyhyysrajojen sisällä.

Sitä vastoin rikkaat eivät koskaan ole pystyneet asettamaan mitään rajaa rikkaudelle. Kun rikas saa rikkaiden järjestämiä optioita vaikkapa 200 miljoonaa, niin poliitikot varovaisesti jossakin sivulauseessa sanovat sen olevan kohtuutonta, mutta koska poliitikot ovat itse luoneet puitteet mielettömille rikkauksilleen, niin siksi poliitikot ovat täysin seniilejä rikkaiden suhteen, ja rikkaat vaan julistavat, että eihän nämä miljoonat tunnu miltään, joka on täsmälleen samaa, kun rapajuoppo julistaa, ettei vodkapullollinen tunnu missään. Kaikki poliitikot ja muut rikkaat ovat rahanistejä, jotka ovat turtuneet rahaan täsmälleen samalla funktiolla, jolla juoppo turtuu viinan.

Poliitikot, psykologit, tuomarit ja muut rikkaat ovat rahajuoppoja, joten heidän on täysin mahdotonta huomata, ettei yksikään nuori ole sairas, vaikka hän tekisi miten kauheita tekoja tahansa, koska nuorten teot seuraavat suoraan aikuisten arvomaailmasta, ja koska aikuisten arvomaailmalla määritellyt "terveen" kapinoinnin rajat ovat pelkästään mielipuolisia, eivät missään suhteessa luonnollisuuteen.

Jos esimerkiksi nuori esittelee internetissä graffiteja, niin sellainen nuori on rikkaiden mukaan vain kapinallinen, ja hänen "arvomaailmaansa" voi vielä yrittää ymmärtää, eikä poliisitkaan ole vaatimassa sellaisten nuorten mielipiteitä poistettavaksi netistä. Ja samoin, jos nuori kertoo menevänsä hakkaamaan Assalle sellaisia naamoja, joista nuori ei pidä, niin hänenkin mielipiteensä on reilusti aikuisten asettamien kapinarajojen sisäpuolelle, eikä psykologien tarvitse osoittaa sormellaan sellaista nuorta, koska eihän toki mummujen potkijoita tarvitse lääkitä psyykelääkkein, koska avuttomien ihmisten potkiminen kuuluu sekin rikkaiden mukaan nuorison luonnolliseen kapinointiin.
Jos potkittu mummo sattuu olemaan korpikylässä, eikä apu ehdi ajoissa, niin vasta silloin rikkaat julistavat, että nyt nuori ylitti "luonnollisen" kapinoinnin rajat, ja psykologit alkavat päivitellä TV:ssä, miten ahdistuneita nuoret ovat, ja psykiatrit alkavat penkoa pillerikaappiaan etsiäkseen nuorelle oikean opin väristä pilleriä.
Huomataan helposti, että nuoren kapinoinnin raja voi olla pelkästään siinäkin, mikä on pelastuspiirin raja, tai jos vaikka ambulanssilla on pidempi matka, niin jo se saa aikuiset huutamaan hysteerisesti, miten pahoinvoivia nuoret ovat. Ja lääketehtaiden rikkaat sedät saavat lisää liksaa myytyään karkin värisiä ja makuisia pillerinamuja nuorille...

Rikkaat ja rikkaiden kätyrit (psykologit, opettajat, tuomarit, psykiatrit, papit jms) eivät pysty koskaan ajattelemaan, että aikuisten arvomaailma on yksin syyllinen niihin arvoihin, joiden mukaan nuoret tekevät tekojaan. On erittäin mieletöntä kuvitella, että mummon potkiminen Assalle on jotenkin hyväksyttyä, murrosikään kuuluvaa kapinointia, jonka mielipiteet ovat vielä ymmärrettäviä, mutta jos mummo ei ehdi teho-osastolle ajoissa, niin sitten sellaisen mummon potkijan mielipiteet jostakin kumman syystä nähdään nuoren mielisairauden osoituksena.

Se oli jälleen pelkkä puhdas rimanalitus aikuisilta, kun he julistivat Jokelan koulusurmaajan sairaaksi -- joka tapahtui vain siksi, jotta aikuisten ei tarvitse muuttaa omia arvojaan, vaan maailma saa edelleen mennä kohden helvettiä, jota kohden se on mennyt siitä lähtien, kun Sumerian ja Babylonian kirjoituksia alettiin tulkitsemaan juutalaisuuden identiteetiksi.

Olen täysin varma, että Jokelan tapauksen selvittäjät luulevat tehneensä niin ansiokasta työtä, että he kokevat olevansa palkkakuopassa. Tosin jokainen älykäs tajuaa, ettei palkkakuoppaan joutuneet ole koskaan olleetkaan tasaisella maalla, vaan palkanvaatijat hätääntyvät siitä, kun rikkaat kaivavat palkkakuoppaa syvemmäksi antamalla toinen toisilleen "ansioita"; etuisuuksia, etuoikeuksia, kulukorvauksia, hallintopaikkoja, eläkevirkoja jms. Aikuisten mieletön tapa vaatia ansiota itselleen on lapsille sitä käsittämättömämpää mitä lähemmäksi lapsi kasvaa tuota aikuisten täydellistä mielipuolisuutta ja sitä varmemmin lapsi yrittää omalla, tiedostamattomalla tavallaan kapinoida sitä vastaan.

Aikuiset uskovat kapinoinnin kuuluvan luonnostaan murrosikään, koska aikuiset pitävät rahataloutta luonnollisena ja ainoana keinona elää tämä ainutkertainen ihmiselo. Rikkaiden mukaan rahataloudelle, kilpailukyvylle ja markkinavoimille ei ole vaihtoehtoa, koska rikkaat ovat yli-ihmisiä, joilla vain on laillinen oikeus määrittää, mikä on vielä tervettä kapinointia ja mikä voidaan suoraan kutsua nuoren omaksi viaksi. Aikuisten toleranssi nuoria ja heidän tekojaan kohtaan ei ole luonnonlaki, eikä laki ole koskaan luonnollista.
Lue lisää:
Suomi liikelaitokseksi
Kuka on köyhä?
Miljonaarit ovat pelkureita

Ei kommentteja: