sunnuntai 18. marraskuuta 2007

OIKEUSLAITOS LAITOSHOITOON 2

PÄIVITYS 25.2. 2012Vuokralaisten laskut viivästyvät Helsingissä: Lainaus:
"Nyt kaupunki siirtää jo maksetut vuokraeurot sisäisesti oikeaan paikkaan, jotta asukkaiden ei tarvitse pulittaa niitä uudestaan."
Kaupunki on hieman oppinut. Minun kohdalla tapahtui hiieman samantapainen juttu joskus kymmenen vuotta sitten; myös silloin kaupungin tietokonejärjestelmä ei toiminut vuokrankannossa oikein... Kuten on jo yleisesti tiedossa, niin julkinen valta ostaa miljardeilla sekundaohjelmistoja hyvävelisysteemillä ohjelmistotaloilta:
Julkisen sektorin hankintojen parhaat veijaritarinat (eli kuka varasti veroeurosi)

DigiToday 24.2. 2012: Näin valtio mokaa it-hankinnoissa

Click to larger
Vieressä on kuva siitä asunnosta, jonka vuokrasaatavia Helsingin kaupunki oikeudettomasti perii --koska minulla nyt vain sattuu olemaan Helsingin kaupungilta saamat päätökset esimerkiksi omavastuuosuuksista, sekä KELA:n antamat todistukset, joissa selvästi lukee, että asumistuki meni suoraan Helsingin kaupungin tilille.


Jos Helsingin kaupungilla olisi todisteet, ettei sitä asunnosta ole suoritettu vuokranmaksuja, niin miksi se ei esittänyt niitä oikeudelle, ja miten Helsingin käräjäoikeuden tuomari pystyi näkemään olemattomia todisteita?


Tässä on kuva asunnon luovutustodistuksesta. Kuten voitte huomata, niin viereisen kuvan merkitys sopii täysin yhteen sen edellisessä artikkelissa olevan työtodistuksen kanssa.

Ovatkohan Suomen valtion korkeasti palkatut laillisuuden valvojatkaan ihan palkkansa väärtejä, kun siunaavat tuomareita, jotka tuomitsevat ihmisiä olemattomien todisteiden perusteella? Varmasti heillä on tärkeämpääkin tekemistä kuin lukea asiakirjoja, koska muutoinhan OY Suomi AB ei voisi tuottaa ihmisille kärsimystä.

Lue lisää:
Vastineen/selvityksen liitteet 20, 22 ja 32b
Helsingin kaupungin perustelut
Haasteen listaus hihasta vedetty

Ei kommentteja: