maanantai 12. marraskuuta 2007

Poliitikoiden vastuu

Valtioherrojen ajattelu ei perustu kestävään kehitykseen. Kestävä kehitys ei voi toteutua siten, että sen toteuttajat voisivat ansaita sillä muiden jäädessä ilman. Miten paljon lisää palkkaa poliitikko vaatisikaan, jos hän omasta mielestään olisi onnistunut puolittamaan köyhyyden tai edes vähentämään sitä? Pelkästään rikkaita suosiva, puolueita korostava politiikka ei voi olla viaton maailmaa vaivaavaan väkivaltaan ja terrorismiin.

Se on rikkaiden ainoa puolustuskeino säilyttää saavutetut etuoikeudet väittää yksilöiden olevan itse syyllisiä. Esim. rikkaat ovat rikkaiden mukaan itse syyllisiä siihen, että he ovat rikkaita! Köyhyys taasen ei voi mitenkään rikkaiden mukaan johtua rikkaista, vaan köyhät ovat yksin syyllisiä siihen, että he eivät ole miljonäärejä. Rikkaat puhuvat, miten kaikilla on aito mahdollisuus olla rikkaita, mutta vähäinenkin ajattelu todistaa, että rikkaat ovat rikkaita vain siksi, että heidän ajattelunsa on täysin elämänvastaista.

Ei todellakaan ole älykästä kuvitella, että rikkaat voisivat parantaa maailman väkivallasta, köyhistä, koulusurmaajista jms rikkaiden edelleenkin rikastuessa! Ihmiskunta tulee nähdä yhtenä suurena perheenä, eikä siten kuin rikkaat näkevät, että he ovat syntyneet ihmiskuntaan rikastumaan! Perheessäkään ei voi olla niin, että isukki olisi rikas, vaan aidossa perheessä vanhemmat tarjoavat itsensä täysin lapsilleen.

On mielenkiintoista huomata sekin, miten PEA:n kirjoituksia poltetaan roviolla (deletoidaan urakalla), kun taasen miljoonia tappaneen Hitlerin kirjoja myydään edelleen jotta rikkaat rikastuisivat... Mein kamp.

Kauhistelkaa rikkaat vaan "viattomina" PEA:n kirjoituksia, koska te ette edes halua ymmärtää, mitä PEA halusi teollaan, ja koska te ette edes halua ymmärtää PEAn ajatuksia ja motiiveja, niin siksi te ette millään pysty estämään seuraavia iskuja, jotka syntyvät rikkaiden tähden...

Se on niin helppoa nimittää väkivalta yksilöä riivaavaksi mielisairaudeksi. Rikkaiden ei tarvitse edelleenkään pohtia perimmäisiä syitä, koska he ovat aina osoittamassa sormellaan yksilöitä siitä epäkohdasta, jonka syynä on rikkaiden järjen köyhyys. Köyhyys on rikkaiden ulkoistamaa järjen köyhyyttä. Köyhät ovat konkreettisesti se köyhyys, joka vallitsee rikkaiden korvien välissä.

Rikkaat saavat edelleenkin vaatia itselleen prosenttikorotuksia miljooniinsa, kun taasen pennikorotuksilla jälkeenjääneet estetään lailla vaatimasta itselleen prosenttikorotuksia, koska rikkaiden talous ei kestäisi, jos köyhät rikastuisivat...
Ja sitten rikkaat väittävät, ettei maailma ole oikeudenmukainen, jos heidän pitäisi elää tämä ainutkertainen elämänsä yhtä vaatimattomina ja viisaina kuin todelliset selviytyjät joutuvat elämään. Yksikään rikas ei pystyisi elämään päivääkään perustoimeentulolla, mutta siitä huolimatta rikkaat luulevat olevansa päteviä määrittämään, mikä on se pienin summa,. jolla ihminen tulee toimeen.

Itse en vaan kehtaisi väittää olevani jonkun arvoinen, jos itse esittäisin jonkin summan vähimmäistoimeentuloksi, mutta en itse olisi elänyt ja eläisi vieläkin vähemmällä summalla. Sillä viisaana minä tiedän, että loisin maailmaan epäoikeudenmukaisuutta, jos vaatisin muita elämään sellaista elämää, johon en itse olisi pätevä.

Uskotteko te todella, että PEA olisi tehnyt tuon teon, jos maailma olisi todella oikeudenmukainen? Hänhän kirjoituksissaan selvästi ilmaisi halunsa elää hienon elämän, mutta Ammattiauttaja itki Ericin puolesta

Pol Potin herroja ollaan vihdoinkin eristämässä yhteiskunnasta. He puolustavat itseään pääkallorivien takaa: EMME OLE TEHNEET MITÄÄN VÄÄRÄÄ

Samoin minä näen köyhiä jonossa luukutettuina anomassa itselleen armoa, armopaloja, leivänpalaa -- ja Arkadian herrat julistavat: EMME OLE TEHNEET MITÄÄN VÄÄRÄÄ

Mitään eroa en näe elävältä tapettujen köyhien ja Pol Potin pääkallojen välillä. Köyhät eivät ole koskaan saaneet elää omaehtoista, luovaa elämää, koska herrat puhuvat heistä halpatyövoimana: Tänäkin päivänä herrat vaativat Suomeen lisää Halpatyövoimaa, tänäkin päivänä herrat vievät yrityksiään halpatyövoiman luokse, joten on täysin selvää, että poliitikot ja muut rikkaat eivät koskaan halua ymmärtää köyhyyden todellista syytä, koska poliitikot eivät koskaan katso peiliin.

Koska poliitikot vaativat ihmisiä anomaan armopaloja, niin siitä voidaan triviaalisti nähdä, että poliitikot ovat omasta mielestään jumalia, vähintäänkin yli-ihmisiä... Se on niin helppoa huomata konkreettinen surma, mutta poliitikot eivät tajua olevansa joka päivä surmaamassa miljoonia henkisesti kuvitellessaan olevansa niin päteviä, että valtioiden pitää olla hyviä vain rikkaita kohtaan!

Katsokaas; koska ihmisen ei tarvitse rukoilla gravitaatiotakaan toimimaan, niin siksi rikkaiden vaatimus siitä, ettei köyhälle voida antaa armopalaa, jollei hän ensin rukoile armoa, täytä kaavakkeita, jonota luukulla, ole nälissään, myy omaisuuttaan, on täytä mielettömyyttä! Älkää ihmetelkö, miksi PEA teki jotakin, vaan ihmetelkää sitä, miten saatanan typeriä rikkaat ovat!
Lainaus:
Nyt ovat tyhmemmät nostaneet kohun aseiden saatavuudesta ja sormi kohdistetaan ihan asiallisestikin apua tarvitsevien nuorten mielenterveyspalveluiden parantamiseen. Mutta kolikon kääntöpuoli vaietaan edelleen hautaan, koulukiusaaminen, yhteiskunnan kovat arvot, turvattomuus, lapsiperheiden köyhyys ja eriarvoistuminen. Eikö halua ennakoivaan työhön ole, vai halutaanko vain oireet (kärsivät lapset, uhrit) hoitaa pois?

Lue lisää:
Asiantuntijoiden lausuntoja
Alaluokka tuontitavarana
Yhteiskuntamme on harvinaisen kova
Mikä piru sinua riivaa

Ei kommentteja: