keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Puoluepoliitikot diktatorisena markkinavoimana

Kuka on koskaan kuullut yhdenkään poliitikon viittaavaan politiikan ulkopuoliseen markkinavoimaan? Jos kysytään kansalaisilta, niin uskoisin, ettei yksikään kansalainen ymmärrä, että maailmassa on tasan yksi taho, joka toimii markkinavoimana; Puoluepoliitikot.
IL, 29.11. 2017: Palkittu talousnobelisti tyrmää USA:n verouudistuksen historian suurimpana verovedätyksenä - näin tavallista kansaa yritetään puijata.
Talouselämä, 28.11. 2017: Nollakoron maailmassa kohtuullinen tuotto on kohtuuton – Helsingin asukkaat tuntevat sen nahoissaan.
Levonen, 27.11. 2017: Onko ihmisen ahneudella enää mitään rajaa, kun mikään ei näy riittävän?
IL, 1.9. 2016: IL selvitti valtionyhtiöiden pomojen palkat: Fortumin johtajalle 80 000 euroa kuukaudessa.
Vainovalkea, 30.10. 2016: Johtaako ihmiskuntaa mielisairas eliitti?
K. Isokallio, 28.1. 2018: Kuka kuittaa laskun?
B, 24.8. 2009: Valtio rahastaa.
B, 20.2. 2011: Sairaat hallitsijat.
B, 16.6. 2008: Elinkustannusten nostattajat.
B, 22.8. 2016: Asumisen kalleuden 4 aiheuttajaa.
B, 13.12. 2012: Valtio markkinavoimana-energiatodistus.

Markkinavoima alkaa verotusoikeudesta.
Taloussanomat, 3.12. 2017: Kommentti: Tämäkin verosumutus on pieni- ja keskituloisten kuppaamista
- Verotusoikeus johtaa rahajuoppouteen, jos verotusoikeutta käyttävät puolueellisesti valitut ihmiset. Puolueellisuus on jo sinänsä vain sairaus, mielisairaus. On epäloogista kuvitella, että joku puolueuskovainen voisi olla aidosti tasa-arvoinen kaikkien kanssa, tai että puolueellinen ajattelu voisi olla ihmisoikeuksien mukaista ajattelua.
Ihmiset ovat uskomattoman hyväuskoisia; Kun poliitikot puhuvat markkinavoimasta, niin kansalaiset ilman pienintäkään epäröintiä uskovat poliitikoita, että poliitikot aina viittaavat johonkin mystiseen politiikan ulkopuoliseen möykkyyn, joka yksin on vastuussa ihmisten asumis- ja elinkustannusten noususta.

Poliitikot kaikkialla optimoivat laeillaan valtiot rikkaiden yksityiseksi rahantekokoneeksi.
Olkoot poliitikot mitä puoluetta tai uskontoa tahansa, niin he eivät koskaan pysty toimimaan kokonaisuuden, eli valtion parhaaksi, vaan he säätävät lait sellaiseksi, että se juuri ja juuri kantaa rikkaita; Että kansa ei murru rahaa pullistelevien rikkaiden painon alla: B, 16.2. 2017: Rikkaat heikoilla jäillä.

Ei ole olemassa sellaista puoluetta tai uskontoa, joka olisi koko kansalle hyväksi. Kaikki puolueet ja uskonnot perustuvat ainoastaan uskomuksiin, eikä yksikään niistä opeta ihmisiä ajattelemaan omilla aivoillaan, vaan sekä puolueet että uskonnot kieltävät yksiselitteisesti ihmisen oman järkeilyn.

Olen ennenkin ollut sitä mieltä, että valtion hallintoon pitäisi valita vain ansioituneita ihmisiä, joilla ei ole mitään ideologiaa puolustettavanaan. Puolueet aina pitävät jotain kansanosaa vihollisenaan, joka täytyy pitää muita heikommassa asemassa. Puoluediktatuurit johtavat valtion tuhoutumiseen. Se on vain ajan kysymys, kun Suomi tai mikä tahansa muu puolueellisesti hallittu valtio tuhoutuu.
Jos halutaan niin sanottu tuhatvuotinen valtakunta, niin vain sellainen valta on terve, jonka hallitsijat eivät sairasta ahneutta; rahajuoppoutta. B, 23.11. 2016: PUOLUEETON SUOMI OY.

Jo Jeesus sanoi, että antakaa parantuneiden hallita. Myös Jeesus ymmärsi, mikä onnettomuus se on kansakunnalle, kun joku poliitikko henkilökohtaisen kriisin kokeneena ymmärtää, että elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin politiikka -- ja joka sitten jättää muut kärsimään siitä sairaudesta, josta itse parantui. B, 25.3. 2014: Rahasta ei voi humaltua.
Suurin osa kuoleman rajalla käyneistä ymmärtää tämän, mitä tässä on sanottu. Mutta vitsi on juuri siinä, että juuri nuo suuren henkilökohtaisen kriisin kokeneet olisivat ne ainoat ihmiset, jotka pystyisivät johtamaan kansakuntia terveellisesti.

Puolueellisesti johdetuissa kansakunnissa itse valintaprosessit suosivat vain niitä, jotka ajattelevat omaa ja puolueensa etua, ja vähät välittämättä suurimmasta osasta kansalaisia. Kaikki puolueet haluavat yksinvaltiaiksi; Koskaan ei ole tavattu puolueellista ihmistä, joka olisi ollut pahoillaan puolueensa vaalivoitosta. Ja juuri tuo tekee puoluevaltiaista yksinomaisia markkinavoimia, koska ahneus ja vallanhimo on langoitettu kaikkiin ideologioihin, ei ole sellaista ideologiaa, joka käpertyisi itseensä haluamatta levittää ilosanomaansa.

B, 12.2. 2015: Suomea johtavat ahneet typerykset.
B, 13.3. 2017: Poistetaan rikkaat maailmasta.
B, 6.9. 2016: Poliitikoiden ylivertainen moraali.
B, 1.7. 2010: Ahneus saa roponsa.
B, 4.5. 2013: Ottakaa rosvot kiinni.
B, 19.3. 2015: Taloustalkoot-Poliitikoille perustoimeentulo.
B, 18.1. 2013: Ahneuden pyhittävät ideologiat ja uskomukset.

B, 5.6. 2017: MOT-Meppien piilobonukset.
B, 30.11. 2016: Yksityistaminen tappaa valtion.
B, 2.11. 2016: Maksimipalkka tulee, oletko valmis.
B, 24.8. 2016: Poliitikoiden valtiopetos paljastettu.
B, 18.4. 2011: Kansanedustajien oma vakausrahasto.
B, 15.9. 2016: Sorosmainen kommentti: Antakaa viinanne minulle.

B, 8.8. 2017: Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti.
B, 1.11. 2016: Platonisesta korvaushoidosta apua eliitille.
B, 24.7. 2010: Rikkaan arvo yhteiskunnalle.
B, 30.11. 2010: Julkinen valta salaisen vallan kulissi.
B, 14.3. 2010: Ylihinnoitellut rikkaat ja muut kuplat.
B, 21.8. 2016: Arvoista palkoista ja geeneista.

PS.
Ihmiset väittävät, ettei valtiota saa johtaa kuin yritystä.
Nämä nykyiset puolueuskovaiset haluavat puolueeseen katsomatta siirtää veronmaksajien rahat omiin taskuihinsa, ja ihan tyhmää kutsua sellaista valtiolliseksi yrittämiseksi. SOTE-laeilla valtiota siirretään yksityisille yrityksille, ja kaivosoikeuksia annetaan ilmaiseksi ulkomaisille toimijoille, mutta kansalaiset vaan ovat sitä mieltä, että se semmoinen on yritysjohtamista.

Suomen valtion omistaa Suomen kansa, eikä sitä saa myydä yrityksille.
Sekö oli jotain valtiollista yrittämistä antaa kymmenien miljardien malmivarat norjalaisiselle Yaralle pilkkahinnalla, joka välittömästi nosti lannoitteiden hinnat pilviin? Esimerkkejä riittää pelkästään Suomesta tuhansittain, millaisia pölvästejä puoluepoliitikot ovat laidasta laitaan meilläkin. Oliko muka sähköverkon tai televerkon myminen sellaista valtiollista yritystoimintaa, jota pidetään tuottavana toimintana? Ikään kuin yrityksen myyminen olisi sen yrityksen yritystoimintaa?

Näinä päivinä suomalaiset ovat sitä mieltä, että lypsävän lehmän myyminen on aitoa maitotilallisen yritystoimintaa. Varmasti puolueuskovaiset suomalaiset sanoisivat sadan euron setelin myymistä euron hinnalla yritystoiminnaksi. Jos jonkun valtionyrityksen hinnat ovat kansalaisille korkeita, niin se todistaa ainoastaan siitä, että sellaisen valtionyrityksen johtajat eivät pidä yritystään kansan omaisuutena, vaan johtajat käyttävät sitä itsensä ja omiensa palkitsemiseen.

Kansalaisen pitäisi saada tuntea Suomi omakseen, mutta jos kansalaisuuden korkein hyve on vain verojen maksaminen, niin kauaksi on kansa työnnetty rikkaiden taskuista. Mikään järki ei estäisi sitä, että valtio olisi hyvä kaikille kanslaisille, mutta vaatisi muiden maiden kansalaisilta korkeampia hintoja, sillä juuri noinhan poliitikot ja muutkin rikkaat toimivat; He jakavat valtiota hyväkseen käyttäen etuisuuksia ja etuoikeuksia vain keskenään.
Kestävästi hoidettu valtio antaisi kaikkien kansalaisten nauttia etuoikeuksista, mitä tulee muuhun maailmaan. Uskoisin, että poliitikot eivät voi väitttää tätä vastaan, koska muutoin he joutuisivat uudestaan ajattelemaan omien etuoikeuksiensa moraalisuuden ja etuisuuksien oikeutuksen.
B, 12.11. 2007: Poliitikon vastuu.
B, 9.6. 2008; Poliitikoiden taustoitus.
B, 8.12. 2016: Muutos ei koske islamia ja poliitikoita.

Valtiota nimenomaan tulee  johtaa kuin yritystä, mutta puolueuskovaiset eivät siihen pysty.
TaikaluukkuKANSALLISTA OMAISUUTTAMME KUPATAAN.
Octaviuksen ajatuksia, 2011: Suomen taloushistorian suurimmat virheet – Top-5.
B, 17.8. 2014: Digita on maailman surkein pikavippi.
YLE, 13.4. 2018: Australialaisyhtiö myi Suomen tv- ja radioverkot omistavan Digitan.
US, 4.2. 2016: Professori äimänä: Suomi teki taas ”digitat” – Miksi poliitikot myivät varman rahakoneen?
Suomen Kuvalehti, 14.4. 2016: Umpisurkeaa kaivospolitiikkaa: Suomi myi miljardien kultaesiintymän pilkkahintaan.
Helsingin Uutiset, 16.4. 2018: Teinityttö nousi kaivosjättiä vastaan – "Onko Suomen etu, että malmit viedään pilkkahinnalla ja ulkomaisella työvoimalla?".

Ei kommentteja: