tiistai 7. marraskuuta 2017

Haluan Suomesta veroparatiisin heti

Johdantoa: YLE, 6.11. 2017: Paratiisin paperit kahdella kuvalla.
IL, 25.11. 2017: IL-analyysi: Vapaavuori nylkee rahat veronalennukseen vuokratonteilla asuvilta.

Talouden tulkki, 7.11. 2017: Tehdään Suomesta veroparatiisi.
Tuo otsikon idea ei ollut minulle uusi, vaan kapitalismi suorastaan vaatii, että rikkaita pitää kilpailluttaa, koska mitä kapitalismia se muka olisi, missä kilpailuttajia ei saa kilpailluttaa - hinnalla. Että rahan pitää jatkuvasti virrata harvemmille:
IS, 16.1. 2017: Nämä 8 miestä omistavat enemmän kuin ihmiskunnan köyhempi puolikas yhteensä.
Poliitikot ovat pelkkiä typeriä pellejä ja tyhjän puhujia puhessaan pääomien kerääntymistä vastaan, jos he samaan aikaan uskovat, ettei kapitalismiin kuulu kilpailuttajien kilpailuttaminen!
Jotenkin on mielettömän irvokasta, että jopa vasemmisto uskoo kapitalismin olevan idealtaan sitä, että kaikki maailman varallisuus saataisiin virtaamaan yhdelle ainoalle henkilölle. Edes poliitikot eivät pysty ajattelemaan, että kilpailua ja kapitalismia ei saa pitää erillisinä ilmiöinä, vaan jos kilpailutetaan, niin sitten kilpailutetaan myös kilpailuttaja, eikä ajattelemattomasti uskota, että rahan pitää virrata rikkaille.
Jos valtio olisi puhdas kapitalismi Wikipedian mukaan, niin silloin siinä ei tarvittaisi kilpailua, koska pelkkä tuollaisen kapitalismin ideologia vaatisi ihmisiä luovuttamaan työnsä arvon "kapitalistille". Mutta jos yhdenkin rikkaan suusta kuullaan sana "kilpailutus", niin silloin sen pitää koskea joka ikistä ihmistä, ja on täysin typerää puhua jostakin kapitalismista, joka vaatii rikkaita rikastumaan.
Mikään ideologia ei vaadi, kuten autokaan ei aja ojaan, eikä ase tapa.
Eikö ole kummallista, että rikkaat haluavat muiden ihmisten tekevän kaikki mahdollisimman halvalla, mutta sitten tuo halpatyövoima ei puhu eikä pukahda, kun rikkaita ei saa kilpailluttaa, vaan se kuulemma kuuluu kapitalismiin, jolloin köyhät vain vollottavat kilpailua korostavaa kapitalismia vastaan, eivätkä tajua, ettei siinä ole milliäkään kapitalismia, tasa-arvosta puhumattakaan, missä ns. rikkaat ovat kaiken kilpailutuksen ulkopuolella:
Lopettakaa jo helvetissä tuo kapitalismista ruikutus ja vaatikaa itsellenne halpatyövoimaisia päättäjiä, koska niinhän nuo saakelin päättäjätkin vaativat teitäkin olemaan pelkkää halpatyövoimaa. Saakelin himputti, että mua ottaa päähän tuo ainainen ruikutus kapitalismia kohtaan,  jolloin ihmiset eivät tajua lainkaan, että se ei ole kapitalismin vika, kun rikkaita ei saa kilpailuttaa. Blogi, 2.2. 2016: Opi kapitalismi minuutissa.
Tosin nämä kilpailuttajat vollottavat, että heitä kilpailutetaan jo vaaleissa, mutta kun minä en pidä sitä minkäänlaisena kilpailutuksena, vaan esitän, että poliitikoiksi haluavat tekisivät huolellisesti laaditun työtarjouksen, missä he listaavat kaikki ne, mitä haluavat tehdä ja millä hinnalla.
Ensin kansa saisi äänestää, mitä puutteita tai korjauksia he haluavat vaalikautena, ja sitten poliitikoiksi haluavat laatisivat työtarjouksen, mistä näkyisi, millä palkalla he ovat valmiita käyttämään veronmaksajien rahoja veronmaksajien ehdottamiin juttuihin. Ja kansa valitsisi niistä ne sata ihmistä, joilla olisi halvin palkkavaatimus, jolloin poliitikon luottamustehtävä korostuisi. Yle-Kysely 2017: Suomalainen luottaa vähiten puhelinmyyjään ja poliitikkoon.
Ei ole kummoistakaan olla vaatimaton (viisas, soum. huom.), kun ei ole ahne; Pystyisin helposti pelkällä perustulolla lappamaan veronmaksajien rahoja - oikeisiin kohteisiin. Blogi, 4.5. 2013: Ottakaa rosvot kiinni!
Eiköhän Suomestakin saataisi järkevällä tavalla veroparatiisi, kun viisauden johtama kilpailuyhteiskunta ei houkuttelisi nykyisten rikkaiden pimeitä rahoja, vaan tänne tulisivat vain viisaat ihmiset. Tiedättehän, miten oikea veroparatiisi toimii; Se antaa rehellisille yrityksille ilmaiseksi puolen hehtaarin tontin hallittavaksi, ja kyseinen maa-alue palautuisi kansalaisille, jos yritys lopettaisi toimintansa, koska viisas ei voi myydä maataan, sillä isänmaata ei tule mistään lisää. Samoin älykäs veroparatiisi antaa kaikille aikuisille kansalaisille 2500 neliömetriä, mutta sitä maata ei saisi myydä, periyttää eikä louvuttaa kellekään, vaan ihmisen tulisi asua sillä, ja jos ei asu, niin silloin... Lue lisää: Blogi, 23.11. 2016: Puolueeton Suomi OY.
Blogi, 08.5. 2008: Demokratian lapsellinen aikuisuus.

Blogi, 21.9. 2009: Alkeellisen demokratian julistaminen.
Alkeellinen demokratia sopii erittyisen hyvin ahneille, koska jos demokratiaa kehitettäisiin esimerkiksi poistamalla yleinen ja yhtäläinen äänioikeus, niin silloin vaaleissa valituksi tulisivat vaatimattomat ja viisaat ihmiset. Blogi, 8.8. 2017: Vaatimattomuus on rikkaiden helvetti.
Blogi, 12.8. 2017: Rajoittava demokratia-Ihmisyyden alennustila.


Blogi, 24.1. 2013: Huonot maat kannattavat yksityisiä rautateitä.
Blogi, 30.11. 2016: Yksityistäminen tappaa valtion.
- Mitä huonompi maa sitä enemmän yksityisomistusta.
Rahajuoppoudesta kärsivät; poliitikot ja muut rikkaat haluavat tehdä kaikista maista kehitysmaita, jotta heillä olisi maksimaalinen määrä halpatyövoimaa ja työvoimareservi olisi suurin mahdollinen.
Maailman epäonnistuimmissa maissa suurin piirtein kaikki valtiollinen on yksityisomistuksessa, että vetäkää siitä käteenne, yksityistäjät ja valtion tappajat.

Blogi, 3.2. 2016: Haluan veroparatiisiin.
Blogi, 4.2. 2016: Saako kapitalisteja kilpailuttaa.
Blogi, 6.2. 2016: Poliitikot rikkaiden asialla.

Blogi, 06.1. 2013: Taloushuuhaata yliopistoissa.
Blogi, 13.3. 2015: Taloustalkoot-Poliitikoille perustoimeentulo.
Blogi, 18.1. 2016: 62 rikkainta--Talouden huuhaaoppia yliopistoissa.

Blohi, 09.2. 2009: Ideaalinen johtaja.
Blogi, 12.2. 2010: Rikkaat ovat rasisteja.
Blogi, 06.5. 2010: Parasta saa vain halvalla.
Blogi, 19.2. 2013: Vapaaehtoistyö edellytys poliitikoiden ahneudelle.

Blogi, 11.8. 2017: Kaikki ilmaiseksi ulkomaalaisille-Poltetun maan taktikkaa.

PS. Veroparatiisit houkuttelevat rikkaita -versus- Yliverotetut valtiot houkuttelevat rikkaiden lupauksilla maihinsa halpatyövoimaa ja lusmuilijoita. Ei ole mitenkään järkevää, että yliverotetut maat toimivat työn arvon väliaikaisvarastoina ennen kuin rikkaat siirtävät ne "pääomina" ns. veroparatiiseihin.

Eikö oli mahtava juttu, jos vaikka Euroopan Unionin maat olisivat taloudelliseti tasa-arvoisia; että kaikissa maissa palkat ja hinnat olisivat samalla tasolla, jolloin esimerkiksi Suomi ei joutuisi EU-jäsenmaksun lisäksi maksamaan huonojen maiden lusmuilijoiden elämää täällä Suomessa. Ja kun vedetään tämän tasa-arvo koko maailmaan, niin silloin kaikki maat olisivat hyvin voivia, kun kaikki maat olisivat veroparatiiseja, palkat hinnat kaikissa maissa yhtä suuret, jolloin  ihmiset saisivat mielekästä tekjemistä, koska sellainen maailma ei hyväksyisi loisijoita.
Mutta tuohon on mahdotonta päästä, jos päättäjiksi valitaan ahneita, jotka eivät pysty asjattelemaan kapitalismista mitään muuta kuin sitä että sen tehtävänä on rikastuttaa rikkaita.

4 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

En pysty käsittämään sellaista vinkunaa, kun vollotetaan, että se on kapitalismin vika, kun rikkaat yksityistävät kilpailutuksella valtiota ja kun he luovat veroparatiiseja saadakseen ylettömät voittonsa piilotettua niiltä, joiden ansiota puitteet ovat.

Täytyy sanoa, että ovat nuo tasa-arvoa vasemmistolaisetkin sitten niin helkutin typeriä syyttäessään kapitalismia siitä, että rikkaita ei saa kilpailluttaa. Se johtuu varmaan siitä, että vasemmistolaiset itsekin haluavat käyttää sitä ideologiaa hyväkseen, jota he tyhmyyttään/ahneuttaan kutsuvat kapitalismiksi.

Eikö tasa-arvoon kuuluisi myös se, että kilpailuttajia kilpailutetaan, eikä ainoastaan räksytetä kilpailuttajien ideologiaa vastaan ja vaadita omaa ideologiaa sen tilalle, jonka tuhoisuus nähtiin itänaapurissakin?

Brainleak kirjoitti...

Näyttää siltä että suunnilleen kaikki ovat luovuttaneet vallan sellaiselle idealle, että kilpailuyhteiskunnassa se on ehdottomasti kiellettyä kilpailuttaa rikkaita. Niinpä en ole ikinä nähnyt kenenkään puhuvan, että kilpailuttajia pitää kilpailuttaa täsmälleen samoilla säännöillä, millä kilpailuttajat kilpailuttavat halpatyövoimaa.

Pyydänkin kaikki niitä pitämään turpansa kinni, jotka uskovat, ettei rikkaita saa kilpailuttaa, vaan antaa rahan edelleen virrata harvoille.

Ette voi uskoa, miten typerältä teidän uskomuksenne täältä katsoen näyttävät. Vain rauhanuskontojenne uskomukset näyttävät yhtä typeriltä.

Sillä onhan se vallan typerää uskoa, ettei ihminen pysty ajattelemaan korkeita ajatuksia täysin ilmaiseksi. Kaikki maailman tieteellisesti orientoituneet nerot kautta historian ovat antaneet ajatuksensa teille täysin ilmakseksi, joten vähintä, mitä teidän uskovien pitää tehdä, on antaa myös omat ajatuksenne täysin ilmaiseksi yhteiseen hyvään.

Vai onko niin, että te ette usko poliittisten päätösten olevan ajatuksia?
Mitä on suhteellisuusteoria verrattuna vaikkapa SOTEEN!

Kommunistien ja kapitalistien mukaan suhteellisuusteoria on täysin ala-arvoista ajattelua, koska ihmiskunta sai sen täysin ilmaiseksi, kun taasen SOTE on maailmanluokan ajattelua, koska SOTE auttaa pääomia virtaamaan Veroparatiisiin! Vetäkää käteenne niin kommarit kuin muutkin rikkaat ja köyhät.

Brainleak kirjoitti...

Tällainen on kipailutalous: Äänestäjät on saatu uskomaan he kilpailuttavat vaaleissa siitä, kuka haluaa poliitikoksi poliitikon paikalle rikkaan palkalla. Koska halpatyöläiset uskovat, että he ovat poliitikoiden kilpailuttajia, niin siksi köyhien on mahdotota vaatia poliitikoilta työtarjouksia, kuka pystyisi ajattelemaan päteviä ajatuksia halvalla.

Sitten poliitikot itkevät, että heille kuuluu lisää rahaa, koska muutoin ne eivät pysty ajattelemaan päteviä ajatuksia, joka menee kommunisteihinkin kuin häkä, koska kommunistikin haluaisi joskus päästä vihreälle oksalle öykkäröimään, eikä siksi hän voi ajatellakaan, että poliitikkojen kilpailuttamiseen pitäisi kuulua myös halvin tarjous, koska kukapa kommunisti nyt pystyisi ilmaiseksi mitään ajattelemaan, kuten Siperia opetti.

Poliitikko taasen uskoo, että hänen ajattelunsa on rikkaan ajattelua, kun hän laatii lait niin, ettei rikkaita voi kilpailuttaa, vaan rahan pitää antaa virrata ilman esteitä massoilta rikkaille. Todellakin. Miten kummassa poliitikot voisivatkaan ilman mitään perusteita uskoa kuuluvansa rikkaisiin, jos he eivät kaikessa ottaisi huomioon rikkaita

Välillä poliitikko itkee, että hän on taas palkkakuopassa, eikä siksi pystynyt ajattelemaan SOTEa loppuun.

Kun SOTE tulee niin kaikki ovat iloisia siitä, kun SOTE auttaa rahaa virtaamaan veroparatiiseihin. Mutta poliitikko alkaa uudestaan itkemään, että hän tarvitsee lisää etuoikeuksia ja palkkaa ja palkkioita ja avustajia, jotta hän voi parannella SOTEa...

SOTE: Rahapumppu, joka pumppaa rahaa veroparatiisiin.
Veroparatiisi: Maa, joka ei vaadi veroja, jotta muissa maissa rikkaat poliitikot voisivat yliverottaa köyhiä.

Brainleak kirjoitti...

Älkää itkekö veroparatiiseja, köyhyyttä, rikkaita, jos ette tajua edes sitä, ettei poliitikoilla ole minkäänlaisia järkiperusteita kuulua rikkaisiin. Poliitikoksi valitun tulee olla viisas, joka tarkoittaa sitä, ettei hän ole elänyt velaksi, eikä ole velkainen, koska jos poliitikko ei ole osannut elää vaatimatonta elämää, niin silloin hän ei voi mitään muuta kuin tehdä rikkaille sopivaa politiikka, eli optimoimaan valtio rikkaiden yksityiseksi rahatekokoneeksi, koska jos hän ei niin tekisi, niin silloin hän ei voisi maksaa velkojaan, eikä voisi enää elää ökyelämää rikkaana rikkaiden joukoissa.