perjantai 8. tammikuuta 2021

Cancel-kulttuuriin kiihotetut

Jos yhteiskunnassa havaitaan jonkun ideologian nousua, niin se johtuu vain ja ainoastaan kiihotuksesta, aivopesusta, kun puhutaan oikeilla käsitteillä. Nuorisoon kohdistuu laaja-alaista aivopesua kaikilta yhteiskunnan alueilta. Kaikkein voimakkainta aivopesua suorittavat sellaiset nuoret, jotka ovat täysin aivopesty poliittisen korrektiuden kulttuuriin, minkä sisällä ei saa sanoa edes jeesus-sanaa, jottei Perkele tai muut ateistit ja oikeaoppiset loukkaannu.

Voi olla, että monet eivät ole sisäistäneet, että myös positiiviseksi luultuun idealismiin tarvitaan kansan kiihotusta, mutta yleensä se johtuu vain siitä, että ihmisille ei nykyään opeteta sisälukutaitoa. Medialukutaidon opetukseen sisältyy vain kiellettyjen sanojen tussaaminen punakynällä. En oikein tiedä, minkä muotoisen käsitteen sisälle sopisi ajatus, että positiivisuuteen opetetut ovat kiihkomielisten uhreja. Tuskin sitä ovat pohtineet edes veronmaksajien rahoilla elelevät kognitiotieteilijät, jotka tussaavat punakynällä kiellettyjä sanoja.

Varokaa niitä, jotka luulevat olevansa hyviä!

IS, 8.1. 2021: Sanna Ukkolan kolumni:

Kasvatimme nuoret tynnyrissä ja nyt he luhistuvat vääristä sanoista.

Nationalismi johtaa fasismiin, Kiihottaminen johtaa Kongressin tuhoamiseen, mutta jos nuoria kiihotetaan cancel-kulttuuriin, niin nuorten ideologiaksi ei tule cancellismi? -- Ateismi johtaa alkoholismiin. Miksiköhän cancel kulttuuri voi levitä, jos se ei ole kiihotusta?


2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Ketään ei voida aivopestä viisaaksi.

Vain typeräksi voidaan aivopestä, koska ihminen on luonnostaan viisas viisas.
Niinpä se on ikuisesti totta, että minkä tahansa ideologian ihminen omaksuu, niin hän on siinä samalla itsemurhannut oman lapsenomaisuutensa ja omaksunut pelkän typeryyden.

On mahdotonta, että jonkun ideologian puitteissa ihminen voisi olla viisas, avaramielinen ja totuudellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on tuon cancel kulttuurin tarkka määritelmä, kun olen aika pihalla siitä.