tiistai 19. tammikuuta 2021

Suomen oikeus eroaa kivikaudesta parilla vuodella

Iltalehti 19.1. 2021: Nainen sai 43 vuoden vankilatuomion playboy-kuninkaan arvostelusta Thaimaassa.

Onneksi Länsimaissa islamin kriitikot saavat vain puolta lyhyempiä tuomioita, kun he vaikka vain ajattelemattomuuttaan, tahattomasti kritisoivat maailman ainoata rauhanuskontoa. Samasta syystä johtuen Suomen yleinen syyttäjä ei mitenkään pysty huomioimaan mitään, mitä Supo rauhanuskovaisista sille kertoo.

Mielestäni on aivan uskomatonta, miten vähän poliitikot ymmärtävät uskontojen täydellistä typeryyttä, olkoon kyse sitten kuningashuoneista tai muista huuhaauskonnoista. Jopa Suomessa poliitikot vaativat, että yhtä lähi-idän uskontoa ei saa edes kritisoida. Suomen oikeuslaitoksella ei ole kuin tuomion ajallinen eroavuus minkä tahansa barbaarisen kulttuurin kanssa.

Joku voi luulla, että Thaimaa on nykyaikainen kansa, kun se tuomitsee kuninkaansa kritisoijat elinikäiseen vankeuteen. Joku muu voisi kysyä, mitä vitun eroa on siinä, että Suomessa sadat tuhannet viherpiipertäjät vaativat elinkautista ihmiselle, joka ei usko rauhanuskontoon. 

On hyvin luultavaa, että yksikään suomalainen ei pysty ajattelemaan loogisesti, joka haluaa mennä Thaimaaseen leveilemään suomalaisella elintasolla,. Omasta puolestani en välitä vittujakaan, jos joku suomalainen tuomitaan kuninkaan halventamaisesta mihin tahansa rangaistukseen.

Suomen ja Thaimaan oikeuslaitokset eroavat tosistaan vain sillä, että Suomessa kritiikistä tuomitaan hieman lyhyempiä tuomioita.

Jos vasemmisto saisi Suomessa enemmistövallan, niin ei kestäisi kauaa, kun Suomessakin tulisi voimaan Thaimaan, Kiinan, Venäjän ja muiden diktatuurien käytäntö, että Virheiden ja Sossujen kritisoinnista saisi vähintään elinkautisen. Sensuuri ja muut typerät ideat ovat juuri sitä, mihin suuntaan kommunistit haluavat Suomen kulkevan.

Ei kommentteja: