sunnuntai 10. tammikuuta 2021

Tieteisiin luottavat jäävät henkiin

 Tää aika on aika paha niille, jotka luottavat ideologiaan ja uskontoon enemmän kuin tieteeseen, mutta tämäkin pitää sanoa, jotta totuus ei unohtuisi.

Mitä enenmän joku kansa uskoo ideologiaan sitä vähemmän se kansa haluaa rokotuttaa itseään, josta seuraisi luonnon olosuhteissa se, että sellaisen kansakunnan väkimäärä luonnostaan vähentyisi. Ja päin vastoin; Mitä suurempi on kansan luottamus tieteeseen, ja siten myös kansan hallintoon, sitä hanakammin sen kansakunnan kansalaiset haluavat antaa rokotuttaa itseään.

Josta seuraa se totuus, että tieteeseen luottavat kansat lisäävät älykkäämpien osuutta enemmän kuin ne kansat, jotka luottavat enemmän allahiin ja neitsyt mariaan kuin tieteeseen. Hallelujaa ja awomen. Olisi erinomainen juttu, kun tulisi sellainen virus, joka poistaisi sukulinjasta enempi niitä hedelmällisyysiässä olevia, jotka pitävät rokotuksia salaliittoina.

Edellä sanottu on sitä, mistä on jo teoriakin: Survival on the fittest. Nykyaikaan tuo pitäisi kääntää, että tieteeseen luottavien eloonjääminen on suurempaa kuin uskovaisten. Ja tieteeseen luottavat enempi ne älykkäimät, amen.

Ei ole epäillystäkään siinä, että niiden kansojen älykkyysosamäärä nousee, joiden kansalaiset luottavat enemmän tieteeseen kuin uskovat ideologioihinsa. Joku tyhmempi olisi jo aiemmin voinut ihmetellä, miten kummassa Suomesta on voinut sadassa vuodessa kehittyä maailman paras valtio. Vastaus voisi olla sekin, että suomalaiset eivät jätä mitään sattuman varaan uskoessaan tieteeseen enempi kuin taikauskoihin. 

Edellä oleva voidaan tiivistää näin: Ihminen jättää elämänsä sattuman varaan uskoessaan salaliittoihin ja muihin ideoloihin, kuten Keskustaan, islamiin, Vihreisiin, Kokoomukseen ja muihin solisaliratteihin, jotka eivät eroa milliäkään tämän ajan idioottisimmista salaliitoista.

2 kommenttia:

Brainleak kirjoitti...

Tieteeseen ja järkeen luottavien lapset jäävät todennäköisemnmin henkiin kuin uskomuksiin ja ideologioihin luottavien jälkeläiset. Erityisen selvä ero tieteen ja uskomusten välille syntyy juuri tällaisina aikoina, jolloin uskovaisilla ei ole muuta toivoa eloonjämiselle kuin sattuma . Luulen, että Kari Enqvist viittasi juuri tähän totuuteen sanoessaan, keskiyön pimein hetki on ohitettu.

Brainleak kirjoitti...

On Luojan lykky, että salaliittoihin ja muihin uskontoihin uskovien odotettavissa oleva elinajan odote ei vastaa kansakunnan keskimääräistä elinikää. Edellä mainitusta syystä johtuen minulla ei liene ole kovin suurta mielenkiintoa kiihkoilla oikeaoppisuuden puolesta. Ainakin kaikki puuluepamput voivat jättää minut uunitettavien joukkoon, koska ei ole sellaista puoluetta, joka ei pyrkisi absoluuttiseen valta-asemaan. Todiste:
Ei ole ikinä kuultu, että joku puolue olisi ollut pahoillaan vaalivoitosta.