perjantai 8. tammikuuta 2021

Ihmistä ei voida kiihottaa viisaaksi

Ihminen on aivopesty, jos hän ei pysty itse muodostamaan uskomukselleen antiteesia ja vertailemaan niitä kahta omassa mielessään toisiinsa. Juuri se todistaa, että ihminen ei ole voinut itse päätyä uskomuksiinsa, jos hän on kyvytön ajattelemaan, miltä sellaisesta tuntuu, joka uskoo päin vastaiseen totuuteen. Rikas ei pysty samastumaan köyhään, eikä köyhä pysty samastumaan rikkaaseen ja tämä koskee kaikkia vastinopareja, sillä vain neutraaliudessa on viisaus. Mutta suvaitsevaisuus ei ole neutraaliutta.

Vain avarakatseiset voivat olla empaattisia, eli pystyvät tuntemaan, miltä tuntuu elää sellaista elämää, johon itse ei oman taloudellisen tilanteensa johdosta pysty.

Ihminen voi kokea viisautta vain siten, että hän päätyy omassa mielessään synteesiin, eli ei lopultakaan usko mihinkään, mitä hänelle on uskoteltu, eli kiihotettu.

Suomen valtio alkoi 30 vuotta sitten aivopesemään suomalaisia, joka ensin ilmeni poliittisella korrektiudella, joka vähän myöhemmin muuntui suvaitsevaisuudeksi, josta seurasi tämä nykyinen kaikesta loukkaantumisen kulttuuri. Kuten huomataan, niin tieteellinen tutkimus oli oikeassa jo 30 vuotta sitten, kun se huomasi, että ihmiskunta tyhmenee. Onhan järjetön olettamus, että ihminen voisi viisastua uskomalla edes poliittiseen korrektiuteen. Kun ihmiset oli saatu uskomaan ja toteuttamaan poliittista korretiutta, niin siitä seurasi tämä nykyinen nyyhkytys, missä uusnuoriso ei pysty edes ajattelemaan kivikautista piikiveä, koska sekin on loukkaus heidän typeryyttä kohtaan.

Ei kommentteja: