perjantai 15. tammikuuta 2021

Geneettisesti toisinajattelija

 Poliitikoilla on sokea usko siihen, että entisen tilalle laitettava on aina parempi kuin se entinen, jos vain se uusi on heidän omassa johdossaan.

Puoluepolitiikka on aina kilpailua ensisijaisesti hallinnasta, milloinkaan puoluepolitiikot eivät kilpaile siitä, kenellä on paremmat arvot tai kenen moraali on paras. Silti puoluepoliitikot haluavat yksinvaltaan syyttämällä muita moraalittomiksi tai huonoarvoisiksi. Moraali ja arvot ovat poliitikoille vain keppihevosia rahan ja vallan himon toteuttamiseen. Perimmäisenä tavoitteena kaikilla ideologiolla on vain halu päästä valtaan ja ohjailla kovalla otteella niitä, jotka ajattelevat omilla aivoillaan.

Diktaattoritesti: Rakastatko vain niitä, jotka ajattelevat sinun ajatuksia?

Ideologiat johtavat aina valtakuntien tuhooon. Ei ole mitään sellaista ideologiaa, joka johtaisi ihmiskunnan taivaalliseen valtakuntaan.

Politiikka ei pidä liian hyvistä arvoista, jolloin poliitikkojen arvot eivät koskaan voi olla edes keskinkertaisia.

Liian hyvät arvot eivät mahdu mihinkään ideologiaan.

Ihmisten maailma ei voi yhdentyä minkään ideologian alle, ei kertakaikkiaan ole sellaista ideologiaa tai uskontoa, jolla voitaisiin johtaa koko maailmaa, tai edes yhtä puoluetta. Tämän luulisi olevan itsestään selvyys erityisesti ammattiajattelijoille, kuten imaameille, filosofeille, papeille, ministereille ja muille oppikanistereille.

Kaikki puolueet ovat kuin uskontoja, jotka sairastavat lahkolaisuutta. Jokaisessa puolueessa on erimielisyyttä sen suhteen, mikä olisi paras ja ainoa tulkinta puolueen ideologiasta, jolloin puolueen ideologia ylös kirjoitettuna on suurempi kuin mikään raamattu ja suurenee edelleen.

Ideologioiden esi-isät eivät ole olleet uskontojen tai puolueiden uskovaisia. He ovat ajatelleet asioita täysin itsenäisesti ollen oman aikansa toisinajattelijoita.

Jokainen ihminen on luotu toisinajattelijaksi.

Ihmiskunta voidaan yhdistää vain toisinajattelulla. Vain toisinajattelijat, harha-ajattelijat ja vääräuskoiset voivat omata sellaiset arvot, joiden perustalle kestävä maailman liittovaltio voidaan perustaa.

Ei kommentteja: