keskiviikko 6. tammikuuta 2021

Sanna Marinin koko totuus

 Suomi on ollut yksi maailman parhaimpia tilastoijia. Täältä löytyy satojen vuosien ajalta jopa nippelitietoa. Siksi on hieman outoa, että nykyään ei osata tilastoida edes sitä, miten moni koronaviirukseen sairastunut on käyttänyt kasvomaskia. Tartunnan saaneiden kasvomaskin käyttöaste olisi erittäin oleellinen tieto, jos nimittäin hallintoa yhtään kiinnostaa kasvomaskin hyödyllisyys. Joku ärtyneempi voisi luulla, että hallitus tahallaan panttaa koronaan sairastuneiden maskikäytäntöjä, koska jo lähes vuosi sitten oli selvää, miten suuresti julkinen valta inhosi kasvomaskeja.

Onko siis oikeasti totta, että julkinen valta ei vain rohkene kysyä koronaan sairaastuneilta edes niin yksinkertaista kysymystä, että oletko käyttänyt kasvomaskia. Minun on lähes pakko olettaa, että lääkärit ja sairaanhoitajat eivät saa kysyä kasvomaskien käyttöä sairastuneilta, koska julkinen valta syyttäjineen sanoisi sen olevan rastistinen kysymys.

Luultavasti miljardi euroa maksaneessa APOTTI järjestelmässä ei ole edes ruksia kyseiseen kysymykseen, puhumattakaan, että miljardilla eurolla saisi APOTTIIN edes viittauksen kasvomaskien käyttöön. Kun POTTI sanan eteen lisätään A, niin saadaan reaktio, joka saa sadat poliitikot ja tuhannet avustajat torkkupeittoineen juoksemaan POTTI salkussaan Cayman saarille.

Samoin haluaisin kernaasti nähdä tilastoja, missä kortteleissa niitä tartuntoja on, ihan tukkikirjanpidon mukaisesti. Parasta tilastointia osoittaisi se, että tilastoidaan koronaan sairastuneet talokohtaisesti, ja että se tilasto julkaistaan koko kansalle jo nyt, eikä vasta sadan vuoden kuluttua niille, jotka eivät tajua meidän ajasta niinkään paljoa kuin Sanna Marin.

Se ei ole pääministerille kovinkaan kummoinen työsuoritus tulla viikoittain toivomaan, järkyttymään tai muuten vain kummastelemaan maailman menoa. Kulkutaudin aikana pääministerin pitäisi pitää joka viikko jonkinlainen kansakunnantila-puhe, tai ainakin lopettaa presidentille hymähtely, jonka sukat jo pyörivät jalassa hänen odottaessaan seuraavan median haastattelua.

Päätän tåältä tähän toteamukseen, että pääministerin arvovalta ei riitä edes Niinistön kengännauhojen sitomiseen. Sanna Marin vain voivottelee ja toiveilee, vaikka hänellä on satojen asiantuntijoiden ja tuhansien ammattilaisten armeija selkänsä takana. Oikea johtaja perustaisi vaikka itse rokotuspisteen Helsingin Rautatieasemalle ja käskisi alaisiaan tuomaan lisää rokotetta. Tuon verran Sannan Marinin koko totuus poikkeaa vähintään totuudesta.

Mikä se semmoinen ministeri on, jolla ei ole kansan antamaa valtaoikeutta itse rokottaa, jos alaiset vain voivottelevat, tai odottavat vieraan vallan ohjeita. Jopa sokeritautiset pystyvät itse rokottamaan, eli se rokotteen antaminen ei vaadi minkäänlaista rakettitiedettä.

b, 6.1. 2021: Pistäminen on kansalaistaito.

b, 6.1. 2021: Pupujusseja ja muita ministereitä.

Rusila Ari, Israelin koronarokotusten taustaa.

1 kommentti:

Brainleak kirjoitti...

Onko kellään ymmärrystä sille, miksi ministerit ja muut muka kansanvallan edustajat halusivat poistaa Kekkoselta valtaoikeudet? Onko tämä muka parempaa aikaa, kun ministerit muut kanisterit eivät pysty muuhun kuin vollottamaan ja pallottelemamn vastuitaan?
Puolet kansasta alkaa nyyhkyttämnään, kun pääministeri kertoo olevansa järkyttynyt, mutta se toinen puoli ei voi mitään, kun nyyhkyttäjät lähtevät kaduille huutelemaan hävyttömyyksiä niille, joiden tunteet ovat vielä järjen ohjauksessa.

Miksi te jätitte Koivistolle diktatooriset talousvallan oikeudet? Jos vain olisitte kastro'oineet Koivistonkin talousoikeudet, niin nyt me olisimme Norjan ja Venäjän kanssa ainoita manner-Euroopan maita, joilla menisi menisi todella hyvin.

HALLOO, perkeleen kyykäärmeen sikiöt?